Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 50 368
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Mediterraneo
Хора, препоръчайте ми нещо бюджетно за фриз. Косата ми е ужас, явно расте нова, защото не е накъсана, не с нацъфтели крайчета, но като я измия, първите два дни се вижда много фриз, стърчи отвсякъде. С гъста коса и фин косъм съм. Мия я два пъти седмично.

# 466
Онлайн съпорта на Лили дрогерия е много зле, всеки път "забравят" да начисляват точките цветенце към поръчката. Условието им е да минат 14 дни от доставката, хубаво, но при мен вече минаха 24 дни и нищо. Всеки път трябва да пиша имейли и буквално да им напомняш и да се молиш да си свършат работата.

# 467
  • София
Заради маслени маски, реших да си купя дълбоко почистващ шампоан - до сега не бях използвала. В ДМ едната консултантка ми препоръча този, но не беше много убедителна. Може ли мнения: как ви се отразява на косата, почиства ли наистина, изсушава ли косата?
Точно такава тубичка имах и я ползвах ден-два преди боядисване - значи веднъж месечно. Не съм забелязала изсушаване.

# 468
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За ръкавици бих препоръчала горещо копринени такива - ексфолират като нищо друго, само че и с тях трябва да се внимава, защото също лесно могат да протрият. Но като им се наеме чалъмът са страхотни.
Понеже са доста скъпи, а се късат сравнително бързо, понякога си ги шия сама вкъщи от стари дрехи /ризи, рокли/ 100% коприна.

# 469
  • Бургас
О,да. И аз съм имала копринена ръкавица. Наистина много хубаво почиства кожата! ! НО, трябва да се търка внимателно!

# 470
Преди години имаше една известна дизайнерка от Пазарджик, която имаше магазин в София. Съвсем близо до Аптека на Витошка беше. От нея си бях купила здрава и качествена копринена ръкавица, но не съм виждала повече такива. Ако някой намери, да сподели

# 471
  • София
Копринената ръкавица на Зоя е много хубава и не се къса лесно. Имам я от много време и не ми е мръднала. Бях я хвалила тук преди време. Откакто я имам, забравих и за скрабове, и за чудо. Внимавайте обаче да не се прежулите в началото, защото е доста хард Simple Smile

# 472
Аз преди време питах за тези ръкавички, взех си на Ebeline, хареса ми. Иначе се бях наканила на копринена от Зоя, но все забравям да си купя, защото и тази от ДМ ми допада.

# 473
А как ги ползвате копринените? Никога не съм ползвала.  На суха кожа преди душ или по време?
Някой прави ли си сухо четкане на тялото? Много се чудя каква четка да си купя, дали с дръжка, чиста или с такива бели между косъмчетата.

# 474
Искаш ли да ти подаря? Подарък ми е, така и не се наканих за това сухо четкане. От ДМ е май, само, че с дълга дръжка.

# 475
  • София
По време на душ, разбира се. На сухо ще е ад Joy

# 476
Намерих си снимка и на още едно препоръчано нещо във фейсбук за ексфолиране

А тези купих аз и не ми харесват. Моите са само зелен цвят, но са на тази фирма. Не струват

# 477
Morkovelka99, сухото четкане е страхотно! Имам четка с откачаща се дръжка. Много е удобно с дълга дръжка за гърба. Имаше тема във форума за сухото четкане. Потърси я. Имаше много полезна информация

# 478
Такава 2в1 май наистина ще е по-добре. Ще търся, мерси.
На мен малко бързо ми омръзва и сигурно няма да бъда много редовна, но ще пробвам. А тези гумените за какво са, срещу целулит ли ?

# 479
Аз имам кръгла с дълга дръжка от ДМ. Дръжката се маха и остава само главата. Ползвам си я. На мен сухото четкане ми е приятно.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 22:20 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт