Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 4 531
  • 96
  •   3
Отговори
# 75
  • София
Влизам да похваля тази спирала за мигли на Мейбълин:

Имам я от половин месец, но днес я ползвах за първи път. Сутринта бързах да излизам и забравих да сложа основа  за мигли и направо със спиралата действах. Изви милите от раз. До момента не се е размазала и милите ми са чудесни! Simple Smile

Благодаря ви за информацията за нощния серум за коса на Елсев. Бях решила да купувам на Керастаз. 💖 Ще го пробвам да видя при мен как ще действа.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 17:13 от Amiamo

# 76
Със сигурност ще съм поредната,която ще похваля този балсам,но това ми СПАСИ устните след ринопластика,според мен това е най-голямото изпитание за един балсам.

# 77

Имам я от половин месец, но днес я ползвах за първи път. Сутринта бързах да излизам и забравих да сложа основа  за мигли и направо със спиралата действах. Изви милите от раз. До момента не се е размазала и милите ми са чудесни! Simple Smile

Може ли снимка на вашите мигли с нея ако е удобно? Може и на лично.

# 78
Да Ви ‘похваля’, понеже съм зле с процедурите скоро време, си взех измивен гел на Хималая с активния въглен и вчера с него си измих лицето и с четчица (ръчна) и след това минах с тонер на Себамед (признавам си познавах само техния интимен гел), имат серия за лице. След това ми се стори доста по-чисто и добре изглеждащо лицето.

# 79
  • София

Може ли снимка на вашите мигли с нея ако е удобно? Може и на лично.

Махнах грима, но при следващо ползване, ще снимам и изпратя на лични. Напоследък рядко слагам грим, само по повод.

# 80
  • София
Ekre са изкарали серия с арган, маската изглежда плътна.

# 81
  • София
Снощи я приключих и взех жълтата, мисля номер 2 се води, следващите измивания съм с нея.
Обаче защо моята коса като не я суша е ужасна. Че и много бавно съхне 🙄 а не е някоя дълга и буйна, бих казала с фин косъм, не е толкова рядка, коса малко под раменете, права до болка🤣 . Сега като съм с бебе и викам си лято е, няма да се занимавам със сушене.. еми сплескана, всеедно не е мита вечерта.. дори и да не ползвам продукти след къпане, положението е същото.
И аз съм с права и фина коса и не я суша лятото със сешоар, за да я пощадя малко. Амиии, същият сплесканяк е и при мен. Да връхчетата са ми ок, ама обема, който и без друго го нямам, съвсем е отишъл на кино Joy

# 82
  • Deutschland
Сапуните ФА ги спират окончателно от производство. Ако има фенки, запасете се. Скоро ще са в историята.

# 83
  • София
Аз я суша на студената струя на сешоара, заглажда се много приятно.

# 84
На Ekre маската я ползвах преди години, беше хубава.

# 85
Ама то при мен не само сплескана ми всеедно не е измита. А не променям нищо освен сешоара. Много тъпо. Иначе сешоара ми е супер, щадящ е, но не ми се занимава😀 поне суши бързо. Просто понякога бързам да се окъпя, бебето ревне.. няма време за сушене, кой те чака😀

# 86
Азара, звучи ми като да не ти понася някой продукт.

# 87
Няма как да е от продукт, така е цял живот като реша да не се суша.
Продукт в коренитр рядко слагам така или иначе освен шампоан.

# 88
  • София
Контраинтуитивно е, но при силно увредена коса тя добива приличен вид само при сушене и най- важното издърпване със сешоар. Поне от моя личен опит на боядисана и вълниста коса, ставаща фризи доста лесно.

Замислила съм да си дам малко почивка и да карам на зехтин и оцет. Направо на салатка ще се докарам. Но знам от опит, че обливката с оцет ми действа много добре и затваря косъма, а не като спрейовете, на които пише pH еди- колко си, пък като го премериш, не е толкова. (Всички спрейове, пасти за зъби и шампоани съм измерила Joy ). Ако успея да не ме мързи да си правя приуош със зехтин, смятам, че ще докарам доста прилични резултати. Отварям скоба, че за високопорьозна коса кокосовото масло не е подходящо. На мен лично ми изпръхва още косата от него.

# 89
Далеч от третирана и изтощена е. Не се боядисвам, не ползвам преси и единствения ми порок е сешоар. Не е фризи.

А и зашо трудно съхне сама не знам. Ако съхнеше за 20-30 минути нямаше да тичам за сешоара 😒
Дори плитки и тн никога не съм правила на влажна коса, на другия ден стои влажна още и на всичкото отгоре сплескана😀 не знам как става.
Да е гъста и къдрава ще разбера ама.. моята коса е много наобратно😆 даже на рождения си ден изпаднах в нервна криза, термична обраборка не търпи, дори нешо да се получи с триста зора, независимо каква фиксация ползвам, къдриците падат. Единствено с no heat curls на прясно измита и изсушена коса стои до следващо измиване.

Общи условия

Активация на акаунт