Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 2 826
  • 64
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Напомням за дм лайф днес от 18 ч.

# 31
  • Deutschland
Синият серум на Лореал е този. Луксозна, стъклена бутилка, уникален аромат, но ефекта е само след нанасяне. На сутринта косата ми е мекица. По-късно, ако ми пратят снимка, ще кача новите душ гелове на ФА. Имат разкошни неща.

# 32
Аз пък имам два такива нощни серума на Schwarzkopf, но толкова да не ми харесва аромата им, че не ги ползвам. Пробвах веднъж и не помня как се отразиха на косата ми. И те са в такива тъмно сини, стъклени шишенца и изглеждат добре, но мириса...

# 33
  • В полите на Пирин планина
Този нощен серум на Лореал в общи линии нищо не прави. Бях си го взела от ДМ, измазах го, но не съм впечатлена.

Много повече ми харесва Balea Aqua Hyaluron - маска без отмиване.

# 34
  • София
Моето е това, позволявам си да го пусна тук, тъй като май бях метнала продуктк на марката в Лили.
Но и да не е - цената на намаление предвид колко е икономично почти се изравнява с Лореалските. На повечето хора обаче им идва тежко и като консистенция, и като аромат.

# 35
Синият серум на Лореал е този. Луксозна, стъклена бутилка, уникален аромат, но ефекта е само след нанасяне. На сутринта косата ми е мекица. По-късно, ако ми пратят снимка, ще кача новите душ гелове на ФА. Имат разкошни неща.

Какво значи това? Smiley

И аз имам нощния серум на Лореал, та се чувствам длъжна да допринеса към дискусията. Мнението ми е, че е малко... мех, но съм го ползвала само 2-3 пъти до момента. Като състав ми хареса повече от Керастазкия, затова го взех, но реално въобще не ми се струва, че дава някакво уау подхранване. А косата ми е фина и права - ако на нея не виждам разлика, представям си на една гъста грива или на една къдрокоска каква никаква работа няма да върши. Не мога да съм категорична още, но се чувствам една идея по-уверена в мнението си, като виждам, че и други споделяте същите впечатления...

# 36
  • Sofia
Ironfeather - Имах този на Керастаз. Като човек с гъста и чоплива коса мога да кажа, че за мен не вършеше никаква работа. Понеже не го използвах до край в срока на годност половиата си замина в коша. Мога да кажа, че не съм доволна. Олиото им също не ми хареса особено като за моята коса.
The Catcher in the Rye: Съгласна съм - това олио е много добро и мога да кажа, че вършеше повече работа при мен, отколкото това на Керастаз. Маската им за коса също е много добра.

# 37
  • Deutschland
Ironfeather, коса като мекица означава мазна и раздърпана 😉.

# 38
Момичета, дайте някакво олио за коса без силикони. Не ми седи косата добре от тях. А масово олиата са с такива. Косата ми е нежна и с ниска порьоност. Права. У дома имам не малко олиа, кремчета... Но не ме впечатлява трайно нищо.

# 39
  • София
Момичета, дайте някакво олио за коса без силикони. Не ми седи косата добре от тях. А масово олиата са с такива. Косата ми е нежна и с ниска порьоност. Права. У дома имам не малко олиа, кремчета... Но не ме впечатлява трайно нищо.
И аз съм със същата косица и търся нещо по-леко и без силикони. Пълна съм с доста вече и нищо не ми допада Sad Така че се присъединявам към издирването Hug

# 40
  • София
Почти всички олиа и кристали имат силикони.
Те не са толкова лошо нещо, проверете дали наистина от тях ви е зле косата.

# 41
Кажете някоя маска или балсам за коса, с бързо действие, да не трябва да се стои дълго. До 5 минути нещо😆
Също някакъв тонер, пяна (не гел), при леки несъвършенства.

# 42
  • София
Дами, каква е разликата между тези два коректора?
Лореал Инфалибъл ми е един от предпочитаните фон дьо тени и искам да го допълня с коректор.

# 43
Ако не си ги ползвала до сега, не ги избирай. Като латекс са. Един и същи в нова и стара опаковка.

# 44
  • Deutschland
Азара, аз всяка маска я държа от 3 до 5 минути. Просто нямам време за повече.
Това са новите на ФА, гледам и цената са им вдигнали, барабар със смяната на дизайна. Бяха по 1, 25€.

Общи условия

Активация на акаунт