Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 9 530
  • 178
  •   1
Отговори
# 165
Календарите на Балеа си ги вземам заради тръпката и сладурските опаковки, а и в началото бяха евтини. Миналия месец купих миналогодишния, намален на 12 лева и някакви стотинки.
Иначе и от календар на Clinique имам неизразходвани, все още, продукти.

И аз чакам коледните лимитки на Балеа.

# 166
  • Deutschland
Конкурентите на Балеа в немско пускат по-хубави коледни серии. Имам крем за ръце от тях с аромат на джинджифилови бисквитки от миналата година. Също душ гелове с дядо Коледа и коледен аромат. Балеа в това отношение са кръгла 0.

# 167
Isana на Rossmann ли?

# 168
  • Deutschland
Да. Имат страхотни неща.

# 169
Момичета, някоя от вас дали е ползвала този крем за ръце?
Скрит текст:

# 170
Ползваше го майка ми някога и аз се мажех, беше легендарен. Не знам сега дали качеството е същото.

# 171
Аз от всичките кремове само тоя мога да препоръчам - уникален аромат и супер хидратация. Обичам по-плътни кремове, да се усещат на ръцете, иначе няма никакъв ефект при мен. Ползвам го вярно вече няколко години и не го сменям

Този крем ми е един от любимите. Мажа преди лягане и на сутринта ръцете са като нови.
Също и крема с коноп на Боди Шоп е чудесен, но малко странничко мирише.

# 172
Момичета, гледам, че най-накрая са заредили тези лимитки на Балеа, минахте ли да тествате? Heart Eyes

Въпреки че съм в no buy за душгелове, такова нещо не се пропуска, че накрая ще остана без. Smile Хамстерът в мен нашепва, че душгелове не се развалят и ако трябва, ще ги държа под спалнята... Joy

А и доста харесвам тази категория на Балеа. Хубави аромати и готина консистенция. Мислех да се изхитря и да поръчам онлайн вместо да губя време да обикалям, обаче... няма ги, не са качени. Много странно.

# 173
Момичета, гледам, че най-накрая са заредили тези лимитки на Балеа, минахте ли да тествате? Heart Eyes

Въпреки че съм в no buy за душгелове, такова нещо не се пропуска, че накрая ще остана без. Smile Хамстерът в мен нашепва, че душгелове не се развалят и ако трябва, ще ги държа под спалнята... Joy

А и доста харесвам тази категория на Балеа. Хубави аромати и готина консистенция. Мислех да се изхитря и да поръчам онлайн вместо да губя време да обикалям, обаче... няма ги, не са качени. Много странно.

Нееее… имам 10 различни неотворени душ гела, не трябва да гледам такива неща 😂

Впрочем, някой да е намирал някъде наскоро лакочистител в бурканче с гъба? В ДМ ми казаха, че вече няма да зареждат и че продуктът бил спрян, а само там имаше все още.

# 174
Ако не откриеш може да си направиш сама 😅 знам, че като бяхме малки си правехме ние.

# 175
Душ геловете не са заредени там, където минах и не знаят кога ще имат. Взех един течен сапун шамфъстък и ванилия, добре мирише, да.

# 176
Може ли да ми кажете дали правилно използвам тези продукти в тази поредност?
Третото шише май не се вижда добре, но е Тоник. Именно за него не съм сигурна дали там му е мястото.
Не се гримирам, в редките случаи, когато го правя използвам и мицеларна вода за премахване на грима( ВВ крем и спирала/ молив).

# 177
Може ли да ми кажете дали правилно използвам тези продукти в тази поредност?
Третото шише май не се вижда добре, но е Тоник. Именно за него не съм сигурна дали там му е мястото.
Не се гримирам, в редките случаи, когато го правя използвам и мицеларна вода за премахване на грима( ВВ крем и спирала/ молив).

Да, тоник се слага след почистване. Правилен е редът

# 178
Разменете местата на крема за лице и околоочния, добавете слънцезащита (сутринта) и всичко ще е ок : )

Общи условия

Активация на акаунт