Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 11 135
  • 203
  •   1
Отговори
# 195
Аз набарах Juicy bomb олиата на 1.45 лв. на разпродажба и си купих 8 броя Rolling EyesJoy

# 196
Juicy bomb са много хвалени. Не съм имала, затова нямам впечатления. Все се каня да си взема, чела съм мнения, че не отстъпват на скъпи марки като Диор.

# 197
Аз набарах Juicy bomb олиата на 1.45 лв. на разпродажба и си купих 8 броя Rolling EyesJoy
Къде ?

# 198
DM в Sky City, до касите. Големият глос беше 1.95.

# 199
  • София
Много съм доволна от този дезедорант на Балеа.

Ползвам го в най-горещите дни. Няма изпотяване, нежен аромат на пъпеш /такъв аромат усещам /.

# 200
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Пробвах скраба на Алверде. Не е лош, но мазнината изплува отгоре и трябваше да го разбърквам да стане еднородна консистенция. Не е с груби частици и не драска тялото, но на моята кожа ми идва една идея по-мазен. След скраба не използвах душ гел, а само се измих. Кожата ми сега е гладка (и доста мазна) и все едно съм нанасяла крем с по-богата консистенция. Трябва да го използвам поне месец, за да реша дали бих повторила покупката или не.
И понеже преди няколко страници се коментираха кремовете за ръце, моя фаворит от известно време е един на Орифлейм, ухае на комбинация от джинджифил, моркови и лимон и много ми харесва. Като работа си е стандартен крем за ръце.

# 201
Охоо, има такъв аромат? Ще си го купя, много харесвам череша и шоколад.

Ето го в сайта:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-dush-krem-elegant-cherry-p … 066447873115.html

Разходих се до ДМ и го взех. Тези дни ще го тествам. Simple Smile

# 202
Да, жълтия скраб трябваше да разбъркам и аз. Но неговите частици ми се сториха по-ситни от розовия. За мен е идеално точно това мазното, защото нямам нужда после да нанасям още неща, а аз предпочитам олио пред лосион за тяло. Преди време дори си слагах шишенце с кокосово масло в банята и накрая се минавах с него под душа. От кафе, което ползвах за скраб също ми оставяше такъв мазен филм на кожата.

А аз диор не съм ползвала от гланцовете, но джусито ми харесва, защото не ми лепне.
Зарибих се от празничната серия, мирише на тортичка😅 и от тогава си изкупих всички възможни видове.
Само този новия с чилито не бих пробвала, защото мразя такова усещане на устните, пък и тези плъмпинг гланцове ми докараха хейлит веднъж (нещо като реакция, тъкмо бях започнала да ползвам гланц с парещо усещане и ми излезе хейлит, като го спрях и на другия ден го нямаше, та от тогава не искам да чуя за такъв тип продукти).

А и досега каквито гланцове съм ползвала, омекотяват ми кожите по устните, които стърчат, но не ми подобряват вида им, нито ги ‘лекуват’. Докато гланцовете на джуси бомб след 1-2 ползвания ми правят устните меки и самите сухи участъци се оправят. Не знам как да го обясня де. Абе харесвам си ги.

# 203
Аз на глосовете не държа чак толкова, въпреки че имам няколко (включително два от шоколадовия). Исках обаче да видя олиото дали държи така стегнато, както Hydra Kiss (чийто недостатък е, че свършва бързо).

Иначе глосът, който наистина много искам, е неоткриваем във физически магазин:

Общи условия

Активация на акаунт