Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 14 584
  • 245
  •   2
Отговори
# 240
Някой засичал ли е вече новата серия на Essence?
Това видях днес в DM:

Забелязах и че са заредили календарите на Балеа във физическите магазини.

# 241
И аз харесвам продуктите на Орифлейм, парфюми, фон дьо тен, руж. Много съм доволна.

# 242
Момичета, за тези от вас, които ползват ББ кремовете на Миша, някоя сравнявала ли е серума и крема? Интересува ме специално на крема 27 номер отговаря ли на 25 от серума? Нямам възможност да ида на място да видя, а искам да си поръчам.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 12:46 от Miracle@3

# 243
За мен няма цвят, който да ми пасва точно, затова смесвам 23 и 25 на Миша. Имам от червения и от лилавия, не виждам никаква разлика в цвета на двете разновидности.

# 244
На мен пък ми се струва, че червеният Миша има по-скоро сивкав подтон, а този в лилавата опаковка е с по-хубави нюанси – поне на мен ми пасва по-добре от онзи другия

# 245
  • София
На мен пък ми се струва, че червеният Миша има по-скоро сивкав подтон, а този в лилавата опаковка е с по-хубави нюанси – поне на мен ми пасва по-добре от онзи другия
Благодаря за това мнение. Чудех се как да се въздържа да купя ББ крема. На мен лилавият ми сивеее и ако червеният е по-сив определено не го искам.

Общи условия

Активация на акаунт