Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 21 182
  • 352
  •   1
Отговори
# 300
Не се отлепя. Което ми напомня, че имаше много хубава почистваща маска, която се отлепя, ни на коя марка беше Rolling Eyes

# 301
  • Бургас
Аз съм използвала на Ейвън преди години и много ми харесваше.
Точно такава търся пак!
Но, доколкото успях да прегледам каталога им, няма я вече или аз не я откривам.

ТЪрся отлепяща пилинг маска!

# 302
# 303
  • София
Да! Аз го открих, когато си спечелих талонче. Също го ползвам вечер, преди него пръскам органичната вода от роза на алтея. Ухае ми на розите от моето детство, в градината на село. Страхотни продукти, които ще купя отново определено, дори и без талони за отстъпки.
Има талон за Алтея ли?

# 304
  • Бургас
Диа,а доволна ли си от нея?
На тази марка съм използвала дневен и нощен крем и съм много доволна. Което ми напомня, че трябва да си ги подновя. Ще търся и тази маска,че ми хареса описанието и още повече, че се отлепя.
Благодаря ти, че сподели!
Мисля, че в Елитис си бях купувала кремчетата.... Къде в магазинната мрежа ги има, знаеш ли?

# 305
Да! Аз го открих, когато си спечелих талонче. Също го ползвам вечер, преди него пръскам органичната вода от роза на алтея. Ухае ми на розите от моето детство, в градината на село. Страхотни продукти, които ще купя отново определено, дори и без талони за отстъпки.
Има талон за Алтея ли?
Не, няма. Бях си спечелила за достигане на определена сума талон за всички марки на дм. Тогава си взех алвердето. А розовата вода на алтея беше със стандартен талон за натурална козметика. Та всички ми излязоха на добра оферта. Това беше Август месец

# 306
Диа,а доволна ли си от нея?
На тази марка съм използвала дневен и нощен крем и съм много доволна. Което ми напомня, че трябва да си ги подновя. Ще търся и тази маска,че ми хареса описанието и още повече, че се отлепя.
Благодаря ти, че сподели!
Мисля, че в Елитис си бях купувала кремчетата.... Къде в магазинната мрежа ги има, знаеш ли?
Ами да, просто трябва да се сложи по-дебел слой и да изсъхне много хубаво преди да се отлепи. Не знам за магазин, обикновено поръчвам онлайн. Поръчах я случайно, защото и аз харесвам пийл офф маските. Има още три вида.

# 307
Аз съм доволна от това масло и серум. Серума ми е малко тежък ако сложа пълна пипета и го натрупам повече на лицето. Но като цяло му давам голяма оценка. Олиото също много ми  харесва, не блажнее на лицето.

От серума съм изразходила 2 опаковки. Страхотен е въпреки, че аз съм с мазна кожа. За зимата е много хубав.

# 308
  • Пловдив
Аз съм използвала на Ейвън преди години и много ми харесваше.
Точно такава търся пак!
Но, доколкото успях да прегледам каталога им, няма я вече или аз не я откривам.

ТЪрся отлепяща пилинг маска!

Не помня къде съм я срещала в Лили или ДМ, имам я, отлепя се.

# 309
Серумът на Алверде го имам, ще го изровя от запасите. Олиото не ми понесе, но аз не търпя твърде мазни продукти, сърби ме лицето от тях и ме хващат лудите.

Маските на Revuele излизат към 3.50 с намалението в Нотино:

Revox и Revuele са под една шапка/имат един и същи собственик, нещо такова ли беше? Revuele са доста по-евтини, имат голямо разнообразие продукти в Нотино.

И Балеа има подобна маска, не съм я ползвала:

# 310
Мисля, че съм взимала тази на Балеа, но нещо не се захваща добре и се отлепя много лесно. Имам я някъде из вкъщи.

# 311
Аз съм доволна от черната маска на Л
Агива.

# 312
Леле как обичам такива отлепящи се пилинг маски!!! А вчера вечерта пуснах поръчка от Нотино, сега ме е яд, с удоволствие щях да добавя и такава маска към поръчката.
Погледнах в сайта и има една на Avon от серията спа. Ако съфорумката търси нея, може да види и в Нотино, дали е същата.

# 313
  • Стара Загора
А сещате ли се коя е маската на Avon, от която сте доволни?

# 314
Аз пък за почистващи отлепящи единствено от домашна черна маска съм доволна, но като цяло от години не ползвам отлепящи, не са добре за кожата.
А тези, дето са по-леките изобщо пък не чистят.
Може би, само понякога, ползвам лепенките на нивеа за нос.

Общи условия

Активация на акаунт