Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 50 364
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Deutschland
Тези палитри дали се произвеждат още?

# 496
  • София
До преди 3-4г все още имаше магазин на Ruby Rose в безистена срещу Съдебната в София. Имаше и палитри. Не съм ходила скоро, но там беше фирменият магазин и имаше всичко
От тях имам едни сенки единички. Толкова мазни и гладки сенки сега са по Сефора и Дъглас. Чудесни неща имат.

# 497
  • София
Janice_, за гела сензитив не знам, но аз в момента ползвам този на Jessa и съм доволна. Добре измива, не дразни кожата, има лек, по-скоро дискретен аромат и на много добра цена.
Чакам и аз талоните другата седмица за стимуланта на Икаров, розова вода Алтея и може би някое етерично масло за арома дифузера.
Този ли е миста за лице с колаген на Алтея? Изглежда добре, чакам и аз отзиви за него, който е ползвал.
Фрау С, тези палитри на Ruby Rose до преди няколко години ги имаше по малките квартални магазинчета за козметика. Не съм виждала скоро и не знам дали се предлагат все още на пазара.

# 498
Ruby Rose във варненския Елитис съм виждала.
Харесвам сензитив гела на Jessa, от години ползвам него. Понякога взимам и лидълския.

# 499
  • София
От месец използвам този продукт и съм много доволна.

Обожавам този измивен балсам. Направо съм пристрастена към него. Почиства страхотно грима и кожата след него е мека и сияйна.

# 500
Аз приключвам с дм балма за измиване, доволна съм, ако се старая да са ми добре затворени очите (понякога ми дразни, но може и от мен да е). Ползвах го от пролетта и всеки път, когато имах грим ми помагаше. След това тампона беше чист или максимун едно минаване още да има нужда (зависи колко тежък грим). Ще пробвам и зеро-то.

# 501
И на мен балма от ДМ ми хареса - действа си, но няма да го взема пак, точно заради проблема с очите, че трашно ми щипят след него. Та сега съм в търсене на ново масло за почистване на грим и по-скоро гледам към нещо от корейския сегмент

# 502
Не е точно по темата с ДМ и Лили, но балсамът на Clinique take the day off ми е адски любим. Винаги го дебна на промоция. Икономичен, почиства страхотно, аз съм със супер чувствителни очи и това е единственото което не люти, и не ми сълзят.

# 503
Flores, ще взема препоръчания от теб интимен гел.
Да, това е миста с колаген.

# 504
  • Варна
Скрит текст:
От месец използвам този продукт и съм много доволна.
Скрит текст:

Обожавам този измивен балсам. Направо съм пристрастена към него. Почиства страхотно грима и кожата след него е мека и сияйна.

Има ли разлика с лилавия? Намален е в Лили

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 10:14 от Moderator1

# 505
  • Пловдив
Аз също съм фен на Zero. Откакто го открих преди година и половина, не го заменям за друг.
До сега само розовия съм ползвала, редовно намалят цялата серия в Лили.

# 506
  • София
Има ли разлика с лилавия? Намален е в Лили
Миналата година взех тестов комплект с 4 малки балсама от различни цветове. Категорично розовият, който е обикновеният, ми хареса най-много, жълтият не го използвах целия, защото ми дразнеше очите и не си чувствах добре кожата. Лилавият е ок, не мога да кажа каква точно е разликата с розовия, но с него (розовия) ми е най-приятно. Някак най-нежен го усещам.

unserwahnsin, този е корейски.

П.С. взех тестовия комплект, защото бурканчетата бяха много сладки и беше намален. Мислех, че това нещо няма да ми хареса и няма да го използвам. А сега ... купувам едно след друго и го ползвам всеки ден. И аз, и дъщеря ми.

# 507
В ДМ са пуснали комплекти на любимите маски на Миша. Налични са и онлайн.

# 508
  • София
Луда съм по маската с алое на Миша, но не знам дали ми трябва другата в комплекта. В крайна сметка в Лили често я намаляват на 1,99. От друга страна идват празници и може да слагаме маски към подаръците. Ще го помисля.
Вижте какъв комплект са пуснали. Чудя е дали да не подаря на дъщеря ми, коята умира за шам фъстък, но ми се струва много неизгодно на тази цена. Ако намеря мълнометражните продукти ще ми излезе на същата може би.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-podarachen-komplekt-you-ar … 066447872569.html

# 509
  • София
И аз харесвам розовия на Banila co, другите видове не съм ползвала. Купувам го от Лили когато е на промоция. Сякаш бързо свършва и не е икономичен, или може би аз гребвам по-голямо количество. Но пък е страхотен, сваля целия грим и прави лицето много меко. За моята суха кожа е идеален.
А кой е балма на ДМ? Нещо съм го пропуснала Thinking

Общи условия

Активация на акаунт