Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 50 341
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз пък си купих този почистващ балсам за лице на Миша, корейски е, с кремообразна текстура. Аз съм с комбинирана кожа, но е интересно, че след измиване си усещам кожата леко пресъхнала, а не би трябвало. Някой друг, който го е ползвал, може ли да сподели как е при него?
https://lillydrogerie.bg/missha-pochisvascha-pjana-za-lice-zelen … haj-172-ml-538365
Не съм го ползвала и не мога да кажа нищо за продукта, но това не е почистващ балм. Това е пяна, крем или гел, но не и балм. Почистващите балсами са мазни и се ползват по съвсем различен начин.
Щом усещате кожата си неприятно пресушена и скърцаща, очевидно не е за Вас. Ще намерите нещо друго, което ще усещате по-добре.
Реално някой и да каже, че много го харесва и на него не му пресушава, това няма да промени фактът, че просто не е Вашият продукт.
Ако искате да пробвате балм, може да опитате някой от тези на Банила.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 19:41 от Reinа

# 526
Това в синята туба е точно такова - крем, като крем за бръснене Каро изглежда. Не се пени, а е обявено за измивна пяна, но след измиване с него, кожата е като след серум.

# 527
Някой има ли впечатления от този серум против  косопад? Гледах видеа в ИГ, че много го хвалят, та взех, че днес си го купих, но от Лили, където е 16лв.

# 528
Аз от измиващ продукт най-много съм доволна от този, има и ексфолиращи частици. След него, следи върху тампона ми остават само от спиралата, щото не мога да си бръкна толкова добре в очите с желето Joy
Толкова пари за измиващ продукт обаче няма да дам, особено при всичките ми неотворени. Но ще ми липсва Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 529
  • Сливен
Римона,преполвила съм шишето,не знам дали действа,преди него ползвах на кокосолис,сякаш поспря да ми пада косата,ама не знам дали е от него.

# 530
Някой има ли впечатления от този серум против  косопад? Гледах видеа в ИГ, че много го хвалят, та взех, че днес си го купих, но от Лили, където е 16лв.

Имам го и го използвах заедно с шампоана, обаче за съжаление не бях сериозна и не го използвах всеки ден, а пише да се използва 5 пъти в седмицата. На опаковката има разграфени дози и пише, че една опаковка е предназначена за употреба 3 седмици. Сега смятам да бъда по-упорита и да си закупя два броя, които да използвам както е описано. Шампоанът при мен дава такъв ефект, че косата се омазнява по-бързо и се налага по-често миене.
Двата продукта са много хвалени в целият интернет.

# 531
Фрау,ще ми пуснеш ли линк на душгела с пистачио.Обърнах целия нет,не го намерих.В магазините не съм го виждала

# 532
Щом стана дума за L’Orеal, и аз да се изкажа, но за този шампоан. Изобщо не ми харесва ефектът след него - косата става много суха и без допълнителни продукти като спрей или олио е направо невъзможно да се разресва. Плюсът е, че косата не се омазнява толкова бързо

# 533
На мен пък показаният шампоан на Лореал ми е един от любимите за моята изрусена коса. Също и новият за блясък - розов на цвят.

# 534
И аз съм с изрусена, затова се надявах ефектът да е добър, но явно моята коса не ѝ понесе. Ще пробвам нещо друго. По принцип исках да взема от професионалната серия на LOrеal, но нямаше наличност в магазина, в който бях, и трябваше да взема нещо набързо

# 535
  • Deutschland
Фрау,ще ми пуснеш ли линк на душгела с пистачио.Обърнах целия нет,не го намерих.В магазините не съм го виждала

За съжаление вече го няма в Росман. Бил е лимитирана серия. Има го в ибей, но намирам линк само за комплект от 6 броя. Може би има и други 🤔

https://www.ebay.de/itm/376391410364?srsltid=AfmBOorIPEzi78n0MiO … qZeQxXfrMr8iWiwh4

# 536
И аз от розовата серия на Лореал не съм доволна, очаквах голям блясък, но явно са доста агресивни, защото на другия ден косата ми ставаше мазна.

# 537
Към дамите с тънка коса с ниска порьозност: ако сте ползвали този серум за коса, как ви се е отразило, че с такава коса е много трудно да се уцелят подходящи продукти.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-serum-za-k … 067796070064.html

# 538
Аз съм с такава коса! Не съм ползвала продукта. Наистина е трудно да се уцелят подходящи продукти с такава коса. Ако имаш любими продукти, може да споделиш какво работи за теб. Може и на лично, за да не рязводняваме тук.

# 539
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз пък си купих този почистващ балсам за лице на Миша, корейски е, с кремообразна текстура. Аз съм с комбинирана кожа, но е интересно, че след измиване си усещам кожата леко пресъхнала, а не би трябвало. Някой друг, който го е ползвал, може ли да сподели как е при него?
https://lillydrogerie.bg/missha-pochisvascha-pjana-za-lice-zelen … haj-172-ml-538365
Аз се подлъгах да си го купя и изобщо не останах доволна. Не ми хареса миризмата, консистенцията, как почистваше, изобщо не чувствах лицето си почистено и освежено. Като големина е доста, упорствах два месеца и накрая го изхвърлих недоизползван.

Общи условия

Активация на акаунт