Пациенти на клиника Бахчеджи- тема 13

• 775
  • 10
  •   1
Отговори
Координатори за български пациенти: Хафизе Солмазова - 0090 539 583 1839
Имейл: hsolmazova@bahceci.com
Хафизе Хаджимурад - 0090 549 380 4400
Сибел - 0090 549 826 3208
Имат вайбър, можете да им пишете и на него на български език. Те са българки.

Имейлът на д-р Карликая
Можете да им пишете на английски език.
Скрит текст:
Цени:
Пакетите включват: първичен преглед, прегледи по време на стимулацията, пункция, първият трансфер, преводач, ИКСИ + ИМСИ.
Ин витро първи опит - 2250€
Ин витро втори опит - 2100€
Ин витро трети опит - 1950€
Подготовка за ЗЕТ - 250€ - включва кръвни изследвания и прегледи.
Втори и последващ трансфер - 1000€
Пулинг - събиране на ембриони - 1400€ (това е стимулация + пункция)
Гинекологичен преглед - 150€
ПИД - 350€ на ембрион.
Замразяване на ембрионите, които остават след трансфер - 500€ за 1 година.
Спермограма - 80€
Микро - ТЕСЕ - 1400€

Цветна снимка:
Скрит текст:
"Ехомар" - 19 Mays Cad.5; Sisli 34360 Istanbul.
Tel. + 90 212 219 37 67; Fax +90 212 246 04 82; www.echomar.com.
Цена: 600 турски лири. Не е необходимо записване на час, просто отивате и я правите.
Поискайте и диск със снимката, както и ако ходите на преглед в повече от една клиника,
няколко копия на коментара към снимката.
"Fulya Acik Emar" - Dikilitas Mah. Ayazmadere Cad. Yesilcimen Sokak No: 9. Zemin-Giris Kat, Besiktas, ISTANBUL.
Клиниката е по-близо до "Бахчеджи". Намира се малко по-нагоре от "Аджибадем".
Цената е същата.

Официална страница на клиниката: https://bahceci.com/
Официални страници към Фейсбук и Инстаграм за България:
Аптека с много добри цени на лекарствата:
Скрит текст:
Deniz Eczanesi, адрес: Okmeydani SSK Karsisi Dis Hastanesi Arkasi; Gursel Mah.Namzet Sk. No 6-8/ A Kagithane/, тел: (0212) 222 09 33 (това е управителят, говори английски).
Хотели близо до клиниката: Оrya, Semsan, Canka Residence и Mim.
Има и много други в околността.

Линк към предишните теми:

# 1
  • София
Може би е редно да се актуализират цените в първият коментар. За контактите не знам дали са актуални. Ние още си комуникираме чрез Херис.

# 2
Да, нека някой по запознат качи актуален ценоразпис

# 3
# 4
На някого налагало ли му се е да измести часа на биене на инжекция , progestan dex25 , в момента ги бия в 09:00 -21:00 , налага ни се обаче да пътуване до Тунис , няма да ми е комфортно да бия инжекции в самолета , а според пристигането ще са минали 13 часа от предната инжекция. Все още не съм се допитала до лекаря в Истанбул дали няма някаква възможност със смяна с друга алтернатива или може да се бие с час закъснение .След това ще си се продължи с 12 часовата разлика.

# 5
Някой би ли споделил , какви изследвания ви назначиха от болницата в Турция след неуспешен трансфер на 3 дневни ембриони, преди да започнете нова процедура.

# 6
  • София
Някой би ли споделил , какви изследвания ви назначиха от болницата в Турция след неуспешен трансфер на 3 дневни ембриони, преди да започнете нова процедура.
Никакви. Причини да не се захванат много. Няма смисъл от изследвания.

# 7
Това ми звучи малко несериозно , изглежда си като на късмет , така ли да го разбирам . А дали е възможно по наше настояване този път да оставят ембриончетата до ден 5 , без значение 2 или 3 , с риск да не оцелеят , но така поне ще знаем дали проблема е в тях и ако не е да се насочим на другаде. Предният път преценката на емриологията беше че са перфектни затова имало големи шансове да оцелеят вътре. Но резултата е налице , отрицателен.

# 8
  • София
Колкото и да не ви се вярва има голяма доза късмет, понякога граничещо с чудо. Дори в темата има жени-доказателства за това. Както писах, има куп фактори, които определят дали ще се захване или не. И колкото и изследвания да правите, ако след трансфер сте пътували или сте се напрегнали повече или сте пили дори чай може да окаже негативно влияние. Най-важна е психическата нагласа. Ако правите инвитро като счетоводна сметка, значително намаляте шансовете си(има/ше жени-доказателства в темата). Пожелавам ви успешен завършек, дори и да не е в тази клиника, за да оцените чудото на живота. Аз го оцених едва след успешен резултат.
Конкретно за питането ви. Мисля, че ако сте настоятелни, ще чакат 5-ти ден. Пробвайте и със замразен трансфер. При нас така се получи първият път. Сега пак настояваме за замразен въпреки, че ни притискат за свеж трансфер(даже се подведохме 1-2 пъти). При замразен изчакайте 1-2 цикъла да се успокои организма ви и да се изчисти от стимулацията.

# 9
Съжалявам за случилото се. При нас също имаше неуспех след свеж трансфер на тридневни ембриони. Когато говорихме с болницата - те сами казаха, че следващия път ще правим замразен трансфер, за са могат да бъдат изследвани ембрионите.
Всеки случай е различен и много зависи какви са ви показателите. Аз лично ходих на имунолог по моя инициатива. Имах едни стари изследвания за тромбофилия, като си пуснах по разширен пакет, и въпреки че нямам, се оказа, че пак ще се наложи да пия аспирин протект, поради други фактори.
Бяха ме посъветвали ако изчакваме с трансфера да пуснем стандартните хормонални изследвания преди това, за да може да са възможни най-скорошни, ако това ви помага.

# 10
Някой скоро подлагал ли се е на диагностична хистероскопия , знаете ли каква е цената в момента.

Общи условия

Активация на акаунт