Пациенти на клиника Бахчеджи- тема 13

• 1 698
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Най-добре е да се плаща в брой на място в клиниката , таксите за превод не са никак малки. Нашият последен опит за съжаление неуспешен беше 2950 евро със 150 евро по-малко от първият. За инжекции , лекарства и хотели заплатихме около още 3000евро , като се има в предвид че ние пътувахме за всеки преглед преди пункцията до там с кола , някои неща като допълнителни хормони и спермограма не влизат в тези суми . Сега продължаваме там и ни предстой диагностична  хистероскопия ( 2050 евро ) и отново всичко , този път вероятно ще ни излезне много по-скъпо от предните два но не се предаваме и се надяваме да бъде нашият.

# 16
Здравейте! Има ли някой запознат с почивните дни, които ще са в Bahceci покрай празниците( Коледа, за Българският клон) и Нова година за Истанбул

# 17
Здравейте! Има ли някой запознат с почивните дни, които ще са в Bahceci покрай празниците( Коледа, за Българският клон) и Нова година за Истанбул
.        Вчера бях на преглед за започване на поредна стимулация. Това ще ми бъде трети опит в тази болница , ако този път не се получат нещата не сме много сигурни дали ще има следващ път там. Относно празниците попитах за почивните дни , ще почиват единствено на 01.01 2026г.

# 18
  • София
.        Вчера бях на преглед за започване на поредна стимулация. Това ще ми бъде трети опит в тази болница , ако този път не се получат нещата не сме много сигурни дали ще има следващ път там. Относно празниците попитах за почивните дни , ще почиват единствено на 01.01 2026г.
Опитайте замразен трансфер след почивка от 1-2 месеца. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт