Клиники в Истанбул- тема 20

• 3 586
  • 98
  •   2
Отговори
# 90
С автомобил не е опция когато отиваш само за един преглед и се прибираш без преспиване. Опасно е 1200 км до там и обратно без почивка. С автобус обикновено засичам жени които са само за един преглед и се връщат същият ден. Много сме Simple Smile

# 91
Здравейте момичета. Как броите ден 1 от цикъла, за да пуснете изследвания. Аз съм с много нередовен цикъл, от 30 до 50 дни. Освен това може да имам един цикъл, които определям като нормален, и след това 1-2, които са розовеникави, кафеникави, и така през цялото време, 10 дни се точи. Понякога първи ден е толкова блед, че не мога да разбера дошло ли ми е или не. Ако примерно вечерта забележа някакво слабо розовенилави зацапване, това значи ли че на другия ден трябва да пусна изследванията.

# 92
Ярка кръв се брои за начало на цикъл. Ако дойде след 2-3 следобед, броиш следващия ден за първи.

# 93
Аз го броя от момента, когато видя ярко червена кръв, но при вас случаят е по-различен. Пожелавам да е нормален този път, за да не се чудите и притеснявате. 🍀

# 94
Здравейте момичета,
Моля да споделите, ако сте имали успех със стимулация при видени само 2 антрални фоликула на втори ден. Стартирахме в Мемориал с "каквото е налично"..Expressionless

# 95
Здравейте. На 35г съм. След 2 ПРП в България и постоянни прегледи и изследвания, д-р Калчев ни насочи за инвитро в Турция. Като той препоръча д-р Емре Тургут в Аджибадем. Аз съм с намален яйчников резерв, високо ФСХ, което след прп се нормализира. При мъжа ми всичко е наред, слава Богу. Бихте ли ми препоръчали друга клиника или лекар, все пак да прочета и още отзиви. Има ли клиника, която да се препоръчва за жени с моят проблем? Чета, чета и направо в главата ми е каша към момента и за това се обръщам към вас. Благодаря ви

Здравейте! Аз ходя при д-р Тургур в Неста и мога да кажа от личен опит, че е страхотен човек и специалист. Попаднали сте на правилното място.Д-р Тургут ми беше препоръчан също от д-р Калчев, тъй като съм негова пациентка. За сега имам един неуспешен опит при д-р Тургут и първи като цяло. Също съм с намален АМХ, на 42г.

# 96
Здравейте,  Angelass, а разбрахте ли на какво се дължи, неуспеха, бяхте ли правили ПИД на ембриона? ( и аз съм с първи опит при него, затова питам).

# 97
Момичета, нова съм в групата.
Дойдох направо в Турция с влака от София двойка в купе в спален вагон. 19,20 ч. потегля, в 09.55 на Халкълъ гарата. На бг граница проверката е във влака, на турска свалят всички пътници, но сравнително бързо минава.
Казаха ми за някакъв лист да искам ,че сме влезнали и излезнало с лични карти от КПП то турско, не ни дадоха на идване нищо. Какво е това нещо/свързано с мед.турузъм ли?
В Турция правих цветната снимка 300 Е (позната сподели за по-ниска цена, явно зависи какво кажат в самия център на турски придружаващите ни (горе този център за който няма цена), хормонални и гликиран хемоглобин (че имам диабет), плюс пуснахме спермограма. Всичко сумарно 2 дни до тук, вероятно може и в 1 ден, но трябва човек е сутрин рано, а ние бяхме в 13 часа в при лекаря. Уж нямам проблем с тръбите, днес и спермограмата  от Аджъбадем е добра. (в Бг сме правили 2-3-4 или 5 и все показваха в азооспермия, в нещо друго, и то преди 10 г., учуди ме)
 Кръвна захар имам да коригирам и диета и да сваля кг. Изписаха от тук витамин Д3 за двамата и Имприл  за мен.
Но толкова въпроси, за следващите изследвания имам...
1. На 14-ти ден хормони ,как,къде в Бг? Джипи, АГ, Ендокринолог по здр.каса вършат ли работа? Болнични??
2. Брака кога трябва да е сключен?
 !Къде може от днес за утре??
3.Ако пътувам на 28.10 отново 1-ви ден, колко време трябва да си отделим в хотел??
За самата пункция и дните в близост ли е най-добре да сме??
Преди 10 г.съм чела бг мама...и имах почти готова за започване инсеминация при д-р Емин във Варна, която отказах.
(Спим в хотел в историческата част (около 50 лв.), пътуваме с автобус и метро, или сменяме 2 метра. За сега транспорта идва в повече, и 500 лири за транспорт са  си дневни). Разбира се комбинираме дните до края на седмицата с разходки и екскурзии
Удивена съм ,как ни носят лекарствата, и моя плаща с Револют навсякъде (билети, спермограма, храна), аз с карта през Бг банката.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 22:50 от izina

# 98
  • София
На нас ни казаха задължителто с паспорти да пътуваме, болницата също ни регистрираха с паспорти.
Ако е с лична карта имало ДДС допълнително.
За брака  кажете в обредния дом за какво става въпрос, веднега щи ви вмъкнат между другите сватби.

Общи условия

Активация на акаунт