Магазини Pepco 16

• 63 663
  • 634
  •   1
Отговори
# 600
Все още не съм го видяла това ..

# 601
Време е за планери

# 602
Севда_ ,много благодаря за планерите!
Задължително ,ще си взема!

# 603
Дали имаме нещо подобно и в нашите магазини? Виждали ли сте? Много ми трябва, за сестра ми. 😂

Виждала съм в Синсей такива.

# 604
Има ли прежда в Пепко? Не ми е било нужно до сега и не съм се заглеждала..

# 605
Дали имаме нещо подобно и в нашите магазини? Виждали ли сте? Много ми трябва, за сестра ми. 😂

И в Емаг има:

# 606
Не съм виждала. В Кик съм сигурна, че има. И в Теди

# 607

В хоби колекцията имаше няколко цвята, наскоро някъде попаднах, не помня къде, но доста скромен избор беше. В Теди и Кик са повече, да, особено в Теди.

# 608
Нямам наблизо Теди или Кик. Опциите са ми DM, Pepco, Billa, Lidl, Sopharmacy. Най-възможно от тези ми се струваше Пепко. Grinning

Благодаря ви за отговорите, все пак ще пробвам, щом е имало.

# 609
Привет,
Да попитам дали в Пепко продават чисто бели дамски панталонидънки?

# 610
  • София
В пепко Нови Искър, има доста намалени дрешки за деца, по 1.2€ - 3€

# 611
Летни или есенни са намалените дрешки?
Видях, че има-70% намаление на летни артикули, но на кои точно не обърнах внимание.

# 612
Видях, че има-70% намаление на летни артикули, но на кои точно не обърнах внимание.

За деца при нас имаше намалени и есенни дрешки - суичъри, анцузи, дълги клинове, блузки с дълъг ръкав. Един дълъг клин, който взех, се оказа, че струва 55 цента. Блузки с дълъг ръкав за по 2+ евро. За възрастни не обърнах много внимание, защото детето ме дърпаше. Иначе бански си взех, поотделно горнищата и долнищата, но при нас бяха останали главно размери S, XL и XXL, на цени 2+ евро горнище/долнище, та трудно окомплектовах горнище и долнище р-р М. Точно от този вид, който имаше и горнище, което ми стои добре, и долнище мой размер, се оказа, че долнището е почти като прашка, много изрязано.

# 613
  • София
Аз пазарувах бебешки и както летни така и есенни ромпърчета имаше.
5 бодита - 3€

1.20€ - 2бр

1.50€ сет 3 части

2бр - 2 €

# 614
Преди време в Пепко имаше сутиени бриджитки в три цвята с дебели подплънки, идеални за жени без гърди. Grin Освен, че бяха евтини 5-6-7лв, ми бяха и много удобни. Никъде нищо не се отваряшже, не се местеше, свличаше и пр. Имах много, но вече повечето остаряха и ги изхвърлих. Искам да подновя, но вече няма такива. Намерихте ли някъде по другите магазини алтернативи? Вчера пробвах в ХМ, цената беше около 40лв, но нещо не ми стоеше добре. Видях подобен и в Триумф, ама пък е 80лв и не знам дали ми се дават толкова. Искам да купя 2-3 цвята, да има...

Здравейте, аз също се интересувам от тези сутиени поради същите причини като вас. Няма местене, мърдане, страшно удобни.... Аз съм от Бургас и търсих напоследък в два магазина, но и в двата нямаше. Вместо това, някакъв друг модел, който още на първо четене се вижда, че е по-ниско качество.

Общи условия

Активация на акаунт