Магазини Pepco 16

• 5 220
  • 63
  •   2
Отговори
# 45
В последните два магазина, където бях преди няколко дни, атмосферата беше все още Хелоуин и есенна. Изобщо не ми е коледно все още...😂

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 23:46 от dolce miele

# 46
Октомври вече е коледно в Пепко. Скоро във всички ще бъде така. Всеки път хубавите коледни неща ги зареждат доста рано и вече декември нищо не е останало.

# 47
Така е, и в близкия до нас видях, че вече са изкарали част от коледните неща.😂 Някои коледни декорации от миналата година са намалени. Имаше и празни рафтове, тепърва ще зареждат още явно.
Аз минах само за батерии набързо.

# 48
Пристига стоката навсякъде. Предполагам, че до седмица всичко ще е коледно.
Аз чакам куклите джинджифилови човечета и Елфа. Друго не знам какво искам.
Коледни форми за сладки може и да си взема, някоя чашка.
Да, всичко свършва супер бързо. С есенната пак стана така, докато се появи в брошурата им в магазините вече нямаше нищо.

# 49
Нищо коледно не ми е нужно, но сигурно ще взема нещо, няма да издържа. Миналата година си бях купила едни много пухкави коледни чорапи, много ми харесаха, дано пуснат и тази година, че от няколко пранета станаха на нищо.

# 50
  • София
Здравейте. Някой взел ли си е от тази тениска с перлена апликация?
https://pepco.bg/produkti/%d0%b4%d0%b0%d0%bc%d1%81%d0%ba%d0%b0-% … %83%d0%ba-625290/
Много я харесах, но ме притеснява да не изпадат перлите в пералнята и да я повредя...

Сложи я в мрежичка за пране. Дори и да изпаднат перлите, би трябвало да отидат във филтъра.

# 51
Хубаво е, че има дълбочина. По-практичен е така.
Стават ли кабелите им за телефон, които са тип С и от двата края? 3,50 лв струват. Търсих да е с USB от едната страна, но след като не намерих такъв на по-бюджетна цена, направо купих една зарядна станция от Кауфланд (с два изхода тип С и три с USB). Та, ако стават кабелите, да купя няколко, докато ги има? Отделно май са и с цели 2 метра дължина, което ми харесва. Детето и без това им вижда сметката често и предпочитам да не купувам скъпи за нея, краят им е един и същи...😂

Взимам от Зора кабели с плетено отгоре, с USB, че при нас едната котка ги дъвче тези с гумирано/пластмасово покритие, 7.99 лева струваха последно, като купувах, но и една година преди това също бяха толкова, не се пречупват така, както пластмасовите.

# 52
Аа, да, дебели чорапки за вкъщи вместо пантофи и аз ще си взема.
На снимките с раница ги забелязах в магазина не съм ги видяла. Миналата година май имаше червени като кадифе, такива искам.

# 53
След като ,ще зареждат с коледни неща дали ,ще има и планери за 2026 год?
Не мога да се сетя моите кога ги бях купила миналата година.

# 54
кукумицинка, благодаря!
Тези пухкави чорапи дали могат да се отрежат на гети?🙂 Не съм свикнала да ходя по чорапи, но пък много ми харесват иначе. При нас мисля, че ги видях (при чорапите, не до раниците), но затваряха и нямах време да ги огледам отблизо.
Планерите не ги ли пускаха около ученическите неща?🤔

# 55
кукумицинка, благодаря!
Тези пухкави чорапи дали могат да се отрежат на гети?🙂 Не съм свикнала да ходя по чорапи, но пък много ми харесват иначе. При нас мисля, че ги видях (при чорапите, не до раниците), но затваряха и нямах време да ги огледам отблизо.
Планерите не ги ли пускаха около ученическите неща?🤔
Планерите са били за учениците.
Аз искам обикновен планер ,който е без всякакви лепенки ,украсени страници и т.н.

# 56
В Пепко продават ли перманентни маркери?

# 57
  • София
Да, без да искам съм купила такива за детската градина на детето .. вкъщи видях, че не са обикновени флумастери.

# 58
Имаше в магазина едни бежови и черни дълги шушлякови елеци. Някой да си е взимал да каже как е качеството?

# 59
До входа имаше много приятни поли (помислих ги за клинове отначало, но мисля, че са поли с миди дължина) и блузи/пуловери не много дебело плетиво. Изглеждаха много добре, дали се износват бързо?

Общи условия

Активация на акаунт