Магазини Pepco 16

• 22 718
  • 231
  •   1
Отговори
# 225
Още ли е коледно, във фейсбук прочетох, че промоция 1+1 е до вторник и след това всичко прибирали, защото дошла валентинската стоката.
Светкавица, кои са купичките?

# 226
Скрит текст:
Направо си плачат за подаване на сигнал.
Всичко е точно!
Не съвсем, защото в случая не става въпрос за онлайн и физически магазин, за да има различни цени. Онлайн не можеш да поръчаш въпросните продукти.

# 227
Моите щипки за хранителни продукти от Пепко са държани само в стая с нормална температура, а при това и пакетите си стоят предимно прибрани в шкафовете. Слънце не ги е пекло. Щипките им за пране са си ок обаче, нямам счупени.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 17:58 от dolce miele

# 228
Още ли е коледно, във фейсбук прочетох, че промоция 1+1 е до вторник и след това всичко прибирали, защото дошла валентинската стоката.
Покемони и рози:

Купички от различен ъгъл:

Разни зелени и златни неща:

Допълнение към панделките:

# 229
Такъв зареден магазин при нас няма. Има празни рафтове и кашони на камари

# 230
Много стари са, отдавна ги купувах с полски цветя и равнец. Нещо подобно търся като големина,  просто формата е много удобна. И се надявам да се появят подобни с друг декор.

# 231
Първите 3 снимки грозота, губят ме там 😆.
Тези купи и сега ги има в магазина още от миналата година са.
Много се радвам, че златото и животинският  принт е пристигнал. Тези кръгли златни възглавници на видио много ми харесаха, но на живо май ще ми дойдат прекалено златни. И една нощна лампа съм си харесала и още неща с нетърпение ги чакам.
Утре сигурно и аз ще отида да разгледам какво има.
Ох, вече виждам и великденски неща по клиповете 🙈🫣🫢
Вижте тези какви са смешни
https://www.facebook.com/share/r/1DoaqyCzag/
Дядото прилича на д-р Денкова на мъжа 🤭

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 19:41 от Morkovelka99

Общи условия

Активация на акаунт