Магазини Pepco 16

• 50 562
  • 539
  •   1
Отговори
# 435
Да, изобщо не ми мина през ума, че ще е пластмаса дървената част😁. Хубави ли са на живо? Аз не съм ги виждала приборите от тази серия в магазина, има и комплект за хранене. Видях само някои неща с лимони и тези чинии с сини орнаменти по тях.
Керамика е купата,  но се пукала. Те и други хора пишат във фейсбук, някой като търси нещо, че се пукат много бързо, и не си струва, даже бяха написали името на серията, но го забравих.
И моята чаша кактус много бързо се напука вътре, а почти не съм я ползвала.
Иначе меламин е пластмаса,  даже бамбуковите показани тук купи с лимони, вътре са точно от меламин. Поне на мен на такова ми плича като съм ги гледала из другите магазини.
Ей, тези чаши ми харесват на мен. Много е нежен цвета отвън

А тези ми допадат заради цветната част вътре

За тези говорих, че имат вариант с точки. От тях ще си купя една като реша коя повече ми харесва. И другите две показани ми харесват, но са много големи и почти не ги използвам затова се спирам да си взема и от тях.
Те и тези са много големи за стандартно кафе, но поне са ниски

Последна редакция: ср, 01 апр 2026, 23:45 от Morkovelka99

# 436
След Нова година, започнаха да карат стоката с нови етикети, нови SKU номера и превалутирано кръгло евро. Ако виждате 4 евро 6 лева това означава че персонала в магазинът не е сложил етикет с превалутирана цена, продукта е стар, със стар етикет и стар номер. Най-вероятно на каса ще излезе 3.07 евро, за да отговаря на 6 лева, ако излиза 4 евро винаги може да кажете да поправят цената, на персонала им е задължено да поправят цените ако има грешка.

# 437
А какво означава, че от персоналът ще поправят цената? Ще сложат стикери и на другите артикули от същия вид или ще ми коригират цената на мен?🤔
Иначе разбирам, че персоналът може да е забравил да сложи стикер на някой продукт, случва се.

# 438
Променят цената на касата, когато ви маркират. След това се преетикират и останалите артикули, за да е точен курсът на превалутиране.

# 439
Това важи за старите артикули, които са до изчерпване.

# 440
Благодаря! Малко ми е неясно как точно превалутират, би трябвало да е от лев към евро, а не от евро към лев. Но дали става така и на практика...
Даниела, така е. Просто са дразнещи такива по-значителни разлики между двете цени.

# 441
Да, трябва да се превалутира от лев към евро, някои артикули си остават с тази цена като кучешките пелени на 4,09(8 лева), други стоки като мъжките спортни панталони от 15 лева са превалутирани 7,67 евро, но ги оставят на 7 евро (13,69 лева). А вече се превалутира евро към лев, когато вдигат цените, като свещите от 8 лева - на 5 евро.

# 442
Салфетник и чинии с лимони видях днес при нас. Купих от показаните прибори за салата. Това, което наподобява дърво е пластмаса. Ползвахме ги даже тази вечер, доволна съм.
Загледах малката керамична купа с капак, но я оставих. Няма да ми влезе в употреба, а не искам да да се заривам с излишни предмети. Особено в кухнята.
Къде е това "при нас"?

# 443
А вече се превалутира евро към лев, когато вдигат цените, като свещите от 8 лева - на 5 евро.
Какво означава "вече" - след НГ ли? По принцип (доколкото знам) би трябвало да се превалутира от лев към евро, не обратното. Поне в законовия срок на изписване на двете цени.
В Пепко има ли скицници или листове за рисуване с формат А4? Ако има, на каква цена са и с колко листове?

# 444
Чикита, в Петрич.

# 445
Днес ходих до пепкото да видя дали имат от колекцията с черешите. Казаха, че не са имали и няма да получават от тази колекция изобщо. Останах много разочарована. Магазинът е Благоевград. Не знам защо го зареждат с основните неща, а от колекциите само съвсем малко от нещо и толкова.

# 446
При нас имаше много елеци от дългите, даже май повече от един модел, не знам защо. Обаче бяха към 15 евро, а имам спомен, че есента/зимата, когато ги пуснаха, бяха 15 лева.

Взех си 2 тениски с котки, едната беше 2 евро и нещо, другата 3 евро.

# 447
Mоже ли снимки на тениските с котките?
И на мен не ми харесва, но във всеки магазин зареждат различни неща. Че и по различно време. Често зареждат и някои неща преди да "влязат" в брошурата и реално се изкупуват преди това...

# 448
Mоже ли снимки на тениските с котките?
И на мен не ми харесва, но във всеки магазин зареждат различни неща. Че и по различно време. Често зареждат и някои неща преди да "влязат" в брошурата и реално се изкупуват преди това...

Утре ще ги снимам, че ги изпрах и съхнат. Нищо кой знае какво, обикновени тениски с къс ръкав, надявам се да не са твърде синтетични.

# 449
  • Пловдив
Днес набързо минах през магазина в Гоце Делчев, че никъде в града не открих свещи за РД... Имаше доста неща от колекцията с лимоните, но нищо от тази с черешите.

Общи условия

Активация на акаунт