Магазини Pepco 16

• 50 517
  • 539
  •   1
Отговори
# 525
Купувала съм няколко сутиена от Пепко. Не съм доволна, обезформят бюста, не поддържат, презрамките се разтягат. От мен имат не.

# 526
Аз дрехите от пепко не ги харесвам. На тениските им се завърта ръба. Купих пижама. Разстегна се бързо и избеля. Чорапите бели търлъчки като ги обуя се разпускат и почват да ми се въртят на крака. Купих и горно на анцунг. Ами маншетите са толкова стегнати, че ми се отбелязват на ръцете. И вече влизам само за домашните потреби. Дрехите ги подминавам.

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 08:00 от Avs0

# 527
Аз от тениските съм доволна, редовно купувах. Досега не се и случило след пране да се увият ръбове, с маркови - да. Доскоро купувах за 5/5,50/6 лв. Чист памук. Сега са 5 €.

# 528
Аз от тениските съм доволна, редовно купувах. Досега не се и случило след пране да се увият ръбове, с маркови - да. Доскоро купувах за 5/5,50/6 лв. Чист памук. Сега са 5 €.
Напротив, има тениски за 2 и нещо евро и сега, пак са чист памук.

# 529
  • Пловдив
Аз съм доволна...
Имам 2 сутиена, тип спортни с по-твърдата чашка. Супер са ми! Имам и един мек, ама много мек, безшевен с малки подплънки, вадят се...него не го усещам, за у дома е топ!

# 530
Аз съм доволна от дрехите, имам доста “комплекти” с риза и панталон/къси гащи и за вискоза са на супер цени. Минават пералня и сушилня, не са мърдали. Цялостно съм разочарована само от един потник, който прах дори на ръка и пак се скапа, но беше намален на 3 евро и не беше загубата на живота ми.

# 531
Напротив, има тениски за 2 и нещо евро и сега, пак са чист памук.
Аз що годе прилични не съм видяла, пък съм редовна. Моя близка работи там. Оплака ми се, че си е взела чехли за 9 лева, сега са 9 €.

# 532
Да, помня, че купувах клинчета на детето за 2-3 лв. Сега са в евро. А ги купувам, защото постоянно пада, цапа ги и поне не ме е яд. Тениски и на мен ми се извъртат ръбовете, но не на всички. Явно е на късмет. Сутиени също съм купувала и съм доволна. И от безшевното бельо имах преди време, доста изкара. Скоро не сме ходили, но сега ми трябва хубав федербал, да изкара повече от една игра. Дали има там и качествен ли е?

# 533
Федербал бих взела от Лидъл или Кауфланд. Техните са ми изглеждали ок, в Пепко не съм гледала има ли.
Аз взех тениски 100% памук на цени 2,50 и 3,00 евро. Чак снощи ги изпрах, струва ми се, че не са се свили или е минимално, не го "хващам" на око. На едната съвсем леко се завъртя страничният шев, но се оправи, като го изпънах. Много са приятни на пипане.

# 534
  • София/Севлиево
Аз също съм доволна от дрехите и бельото.Последно си взех пухкави летни(отворени на пръстите)чехли и нощничка (може и дълга тениска да е)със Стич от детските(за ръст 170/176),която ми пасна перфектно,а съм75 килограма и 163 см(даже няколко пъти мина през пералня и сушилня и си е като нова).

# 535
За пантофите съм малко със смесени чувства. Ок са, но за една или две зими макс. В долната част се слягат и стават доста плоски.
И една валентинска червена плюшена нощница имам, която изпуска червено (пера само на 30 градуса) и бях направила една тениска на дъщеря ми розова.😅 Чак след 15-20 изпирания си върна белия цвят.🤭 Понеже гледам, че и сега има подобни нощници/пижами, та предупреждавам. От червен плюш с релефен ефект на сърца са. Вече я пера само с тъмни/черни дрехи тази нощница. Иначе чаршафите не ми е боядисвала.

# 536
… бях направила една тениска на дъщеря ми розова.😅 Чак след 15-20 изпирания си върна белия цвят.🤭 …
Изобщо не съм предполагала, че това е възможно. На какви програми я пуска и с какъв препарат, за да стане отново бяла?

# 537
На обичайните 30 градуса пера. Според количеството на дрехите на бърза програма за половин час или на програма "Смесени тъкани", която е около час, час и десет минути. Прах използвам от известно време на Савекс Whites & Colors - много ми харесва прахът, не знам дали е от него или и защото преди време сменихме пералната машина. Но и аз вече се бях отчаяла и не вярвах, че тениската ще си възвърне предишния цвят (памучна е, ако и това има значение). Дъщеря ми много си я харесва, защото била "винтидж" от стара колекция на H&M и сега не продават такива.

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 22:21 от dolce miele

# 538
Чехли за две зими абсурд да задържа ..нося за сезона и хвърлям те и без това се амортизират ..

# 539
Имала съм чехли, които са издържали с години. Но не и от Пепко. Даже само чехлите от Пепко ми са се амортизирали толкова бързо (стъпалото визирам). Отгоре иначе си бяха в много добър вид и много топлеха. При положение че са на цена горе-долу като в китайския магазин, следващите ми чехли ще са от китайския (повече време ми издържат).🙂

Общи условия

Активация на акаунт