Магазини Pepco 16

• 64 225
  • 646
  •   2
Отговори
# 630
Благодаря! Само там не съм се сетила да ги търся.😅 Но, ако са били там, твърде е вероятно вече да са свършили. Все пак ще погледна.

# 631
В петък бях в Пепко на центъра в Бургас (при гарата) и наистина планерите бяха на касата. Черно-бели на рае пишеше 2027 със златно мисля. Бързах и не ги отворих да разгледам. Имаше само този вид. Може би е имало и други, но са се свършили, не знам.

Последна редакция: нд, 16 авг 2026, 19:43 от Lale_Lili

# 632
Пепко в Чирпан също имаше планери и то няколко вида

# 633
  • София
В Пепко има ли еднократни формички за Air fryer?

# 634
  • София
В Пепко има ли еднократни формички за Air fryer?
да

# 635
Момичета днес ще ходя до пепкото. Видях в нета тази кутия за торта и се надявам да я има в нашия магазин. Виждали ли сте я вече в магазините. Много михареса ама при нас нали не зареждат всичко.

# 636
Имам подобно плато от Пепко, не е толкова красиво. Обаче като го държах няколко дни в хладилника, бамбуковата дъска се напука. Извадих го, събра се, но е неизползваемо, защото няма какво да държа в него извън хладилника

# 637
  • София/Севлиево
Имам подобно плато от Пепко, не е толкова красиво. Обаче като го държах няколко дни в хладилника, бамбуковата дъска се напука. Извадих го, събра се, но е неизползваемо, защото няма какво да държа в него извън хладилника
Някоя и друга бисквитка или опакован бонбон/шоколад Simple Smile
Много хубави есенни неща са заредили в Пепко.Ама и в Синсей,КиК и Евроланд също и още не мога да си избера точно какво искам.Пък и имам доста от миналите години,но ще си взема нещо и тази година...

Последна редакция: пн, 31 авг 2026, 17:29 от Елислава

# 638
Бански в Пепко дали има

# 639
Има, онзи ден поне имаше, въпреки заредените есенни дрехи.

# 640
Виждали ли сте в Пепко такова ?

# 641
Търсих плувки за детето,  но има съвсем малко вече.. повече имаше в Синсей. Ако имате такъв магазин, проверете там.

# 642
Не, но имат много хубав и бюджетен комплект от белачки, едната от които е за зеленчукови "спагети".

# 643
  • Пловдив
Долче (автокоректът поправя на Делчев Simple Smile) , този комплект как изглежда, колко белачки има в него? В кутийка или в торбичка са, за да го търся по--лесно?

Последна редакция: пн, 31 авг 2026, 19:52 от marzeliva

# 644
Не, но имат много хубав и бюджетен комплект от белачки, едната от които е за зеленчукови "спагети".
За такава ли става въпрос?Преди няколко месеца си купих един комплект,но още не съм ги пробвала

Общи условия

Активация на акаунт