КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 31 411
  • 672
  •   1
Отговори
# 660
Е много тъпо да се изпускат така. Трябва да им направят договори , никакви лайфове докато не се излъчи предаването. Все се изпускат на тия лайфове.

Гледах подкаста на Виктор, явно наистина е имал нещо общо с Грозденка след предаването . Не каза една добра дума за нея. Не е лош подкаста.

# 661
Абе те си тръгват по собствено желание, защото им станало скучно, ти за лайфове говориш. Някой от тях с това се прехранват.
Памеца конкретно прави сигурно над 5 хиляди лева на месец само от битки в тикток Satisfied А някъде се говореше, че някой от тикток воините правели и над 10 хиляди.

# 662
Хахаха, значи Грозденка  пак се е раздрънкала. Страшна работа, няма оправѝя! И естествено няма да има последствия за нарушаване на клаузи от договора. Кога ще има сериозни наказания за такива хора? В първия сезон Стела директно в чат разказа на своя приятелка какво се случва вътре и кого са изгонили! В този сезон Васил се раздрънка, питал го Кумбата (или Перси, не помня вече), “що изгонихте Даниела” и нашият потвърдил, вместо да напише “не коментирам. Сменяй темата или чао”! После “ама аз… ама аз”… Краси също се разприказва в подкаста при Алпер (“отслабнах със 7 кила докато съм в Къщата”), още докато  бяха минали 2 епизода. Тоест на нас ни стана ясно, че явно дълго ше се задържи там. То така и стана. Ако нямат опасност от сериозна глоба и наказание, ще си плямпат и това няма да спре.

# 663
Тя и Божидара много се издаваше, че остава до края. Преди епизоди с елиминационни битки като хората пишеха коментари “Дано Дари си тръгне” тя отговаряше “Ще има още много да ме гледате”.

И също от началото на сезона пускаше сторита от типа “Ще видите до края какво ще направя” “Гледайте внимателно, тепърва започвам да свалям маски” и тем подобни простотии.
Или договорите им са много хлабави, или изобщо няма договори. Което не би ме изненадало честно казано.

# 664
Според вас кой ще спечели зрителския вот, ако приемем, че Алпер и Грозденка НЕ са на финал, а всички други са? Понеже на мен ми е тъмна Индия.

# 665
Според вас кой ще спечели зрителския вот, ако приемем, че Алпер и Грозденка НЕ са на финал, а всички други са? Понеже на мен ми е тъмна Индия.
Краси или Памеца може би ще спечелят чисто по зрителски вот. Но имаше спойлер в началото на сезона, че Веско вече си бил договорил победата предварително.
Интересното е, че Татстоунър е намирала участници за сезона (като Божана например) така че не е изключено да има някаква далавера.

# 666
Пропуснала съм го тоя спойлер, ама Веско хич не го виждам като победител.
Илиян също е препоръчал Лина, така че май просто са си ползвали мрежата да скаутват, защото този сезон не са имали кастинги.

# 667

Жорката Янев.
Бъзика настрана, миналата година гласувах за Валерия и гласа ми се отчете за жорката.
Та и тази година не се знае какво са ни спретнали. Настроенията са едни, пък то друг печели вота.

# 668
  • софия
Ние сме свикнали на разочароващ победител, та ми е все тая. Един не става. Ако може така дружно да се изпидуркат и да не излизат от дупките си.

П. С. Хахах, няма да се учудя, ако е Жорко. И при мен се получи същото. Давам на Валерия, отива при лактобацилусмен.

# 669
Не виждам никой от другите , като потенциален победител за зрителя.
Краси го харесвам от Фермата , но малко хора са го гледали там . А тук в къщата не се представи добре. Лина и Божидара , абсурд , много са лабилни.  Веско и Антон са ми скучни. Денислава , двулична.  Остават Влади и Памеца. Влади пак ми е двуличен , ама знам ли.

# 670
Виктор каза, че Денислава била емпат, защото проронила сълзи като си бил тръгнал... Явно не знае какво означава емпатия. Емпатията се проявява когато изпитваш емоциите на другите, съчувстваш им дори да нямат общо с теб, както например щеше да е ако бяха се почувствали дори малко неприятно от това, че изолират и нападат Грозденка. Да ревеш, че напуска човек, с когото сте партия в играта, е по-близо до егоизъм отколкото до емпатия. Като цяло много слабо представяне за Виктор през цялото предаване, не изглежда да си е взел някаква полука. Нямаше и коментар за изтритата му излагация.

Лина ми направи добро впечатление в последния епизод. След дъжд качулка, но пък прояви някаква човещина и смелост да си изрази мнението извън това на групата. Божидара продължава да е супер лицемерна. Определено е изключително психически нестабилна, ту ще сваля маски, ту целува задници, ту плюе Грозденка, ту я прегръща. Според мен, Дари си хейти Грозденка чисто от женска злоба, защото Виктор повече я хареса. Грозденка показа силен дух, но ако не беше в тази ситуация, нямаше да има нищо положително да се каже и за нея.

Аз лично няма да гледам следващите сезони на КнИ, ако има такива. Доста скучно беше с тъмница и участници като Биляна, които да излизат постоянно. Не мога да си обясня как са решили, че ще е интересно да не си тръгва никой до края. Като никой не си тръгва гледаме само една и съща сюжетна линия до края, която само ескалираше. Ако нямаше тъмница за Грозденка и се номинираха нормално, щяха много повече да се раздвижат нещата. Сега беше всички срещу Грозденка, Божидара и Лина, а другите едно голямо задружно семейство.

# 671
Скрит текст:
Битката беше готина. Поне взе да се случва нещо... На мястото на Грозденка не бих се занимавала да се съюзявам с Божидара. Тя същия ден сутринта пак рантеше нещо по нейн адрес от страх, че Лина ще й изневери и ще я зареже. А вечерта вече превъртя играта и ще прави коалиция с Грозденка. Настроенията й се движат в някакъв екстремен зигзаг
Ти така ли не разбра,че има изрязан момент в който явно те ся си говорили и оправили.Божидара беше сплетена на плитки,а май само Грозденка заяви,че може.
И двете са играли игра и двете си признаха ,че е било само игра.Слушай внимателно думите на Грозденка с Божидара в разговора им.
Кое е било игра? Божидара да говори на Йоана как тя поне не спяла с богати чичковци за пари на първата седмица.
Да ходи и ломоти по Димана как била предателка, че не иска да пее някакви конкретни неща, които тя е решила, че ще са многи яки.
Бесмисленият спор с Лина с кого да си говори и с кого не. И това ли е било "игра"? Част от времето, в което се разправяха двете, Денислава я нямаше там и бяха сами. Каква й е била целта на т.нар. игра да се кара с Лина пред камерите и после да реват и да се сдобряват? Да ходи да говори зад гърба й при другите навън, че тя си говорела с Грозденка предишната вечер и да налива масло в огъня... Каква е била идеята на тази "игра" в случая срещу Лина?
Сега и навън сигурно ще определя като игра повечето безсмислени глупости, които е правила, за да не е толкова нехаресвана и да има някакъв шанс на финала с гласуването. Но те нищо положително не й донесоха нито на нея, нито на някого като цяло. Освен бърборенето нон-стоп как заради Грозденка си е показала магариите в къщата и Грозденка е настроила всички срещу нея. Което повтаряше като някаква мантра и наистина в някаква степен внесе още напрежение и допринесе да се стигне до Андоновите "боклук" и "миризлива к....". Та, браво, ако това й е било част от въпросната "игра", ама мен лично не ми хареса и смятам, че е долно дори и на игра да си оправдаваш собственото поведение с друг човек. Да не говорим, че все застава и казва: "аз не лъжа като Грозденка", "аз държа на истината"... Последно?! Защото, ако сега се извърти и започне да определя поведението си като игра и че нещата, които е казвала и правила, не са неща, които мисли и чувства... това ще означава, че е лъгала и манипулирала? Тоест, има интересна представа за държане на истината.
Така че за мен лично и да си определя всички безсмислени театрални изпълнения като игра, нещата, които правеше, бяха меко казано безполезни за нея и/или гадни. Игра или не, аз не бих се съюзявала с човек, който прибягва до такива методи на действие. По-добре да си лъже за това колко койнове има (което и тя така или иначе направи) или дали е играла и спечелила битка (както Грозденка), а не да напада лично хората (за спане с чичовци, за незрялостта и "предателството" на 18-годишната Димана и тн) и после да излиза със заявлението: "ама то това беше игра"... Добре... на мен не ми харесва "играта" й и това имах предвид.
А от страна на Грозденка си е чиста глупост да се съюзява с човек с такъв начин на игра. Пък за сдобряването навън с Виктор, който вътре седеше като статуя, докато друг мъж й каза, че би я набил - още по-глупаво според мен. Как ще се занимаваш с някой толкова... Виктор.

# 672
  • София
Според мен почти сигурно ще спечели Веско.
Много го бутат и има як щит зад него.
Ако спечели Веско, Памеца или Биляниш аз съм от АУТ от този формат.
Андон твърдо НЕ.
Надявам се Алпер, Влади или Краси да спечелят. Дени също става. Но публиката не я харесва, никакъв шанс. Същото важи и за Божидара и Лина.
Но всички до един се издъниха страшно много. Който и да спечели ще е най-слабия и недолюбван победител в историята на Къщата.

Общи условия

Активация на акаунт