КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 32 869
  • 714
  •   11
Отговори
# 645
по каква причина ми беше премахнат коментара?

# 646
На мен този епизод ми хареса. Играта беше много яка! Виктор беше малко скучен участник, така че добър развой на събитията.
Хора разговора на Дари с детето си , голяма лигавщина беше, гледам ги и по площадките така се превъзнасят, само аз ли не говоря така лигаво на децата си, тона визирам....
Мале а Божидара , как тънко се опитваше да изманипулира Лина, да не поставела на нейно място , дрън дрън , мъчи се да и вменява вина. Ама Лина този път много добре си и каза , никой няма право да ти дава наклон в тоя живот. В крайна сметка , те не са сиамски близнаци, трябва да могат да взимат решение , всяка за себе си, не делят една мозъчна клетка , че да взимат решения заедно. Голяма глупост, винаги ми е било смешно това отношение ,между приятелки, в училище съм го виждала ,дето едната ревнува другата и сега нещо такова стана.
Как се случи Дари и Грозденка да се сдобрят , не знам . Ако действително осъзнават ,че това е просто игра и всичко вътре са го направили , като стратегия, евала им правя. Но според мен Дари си е дразнеща и отвън , Грозденка пък се беше пренавила да прави куци стратегии , които не и се получиха. 

Промото за следващия епизод.... Биляна се кара с Грозденка. Стратегията на Биляна е , ако Грозденка е сама срещу всички, правИ се на самарянин и я защитавай, но ако има малко подкрепа ( Лина или който и да е друг) , мачкай я.  Това е според мен , тя постоянно , ту я напада , ту я защитава , каква позиция взима всъщност ...не мога да разбера.  Влади пак със стадото ,,не те ли е срам , да кажеш ,че не си казала една лоша дума за някой,, , абе вие всичките си говорите зад гърбовете , пак влизат във филм. И като цяло , след като са били приятели , дори и да е разочарован от Грозденка е грозно да я напада и да издава , какво са си говорили. Тоя човек си го мислил за приятел , еми изолирай го , не говори с него , зачеркни го , но не падай толкова ниско, само и само да си със стадото и да не вземе да те изгонят. Аз не виждам Влади да има с никой  някакви близки приятелски отношения, според мен социалната му игра издиша. Отърва се , единствено щото има по черни овци от него.

# 647
Битката беше готина. Поне взе да се случва нещо... На мястото на Грозденка не бих се занимавала да се съюзявам с Божидара. Тя същия ден сутринта пак рантеше нещо по нейн адрес от страх, че Лина ще й изневери и ще я зареже. А вечерта вече превъртя играта и ще прави коалиция с Грозденка. Настроенията й се движат в някакъв екстремен зигзаг

# 648
Битката беше готина. Поне взе да се случва нещо... На мястото на Грозденка не бих се занимавала да се съюзявам с Божидара. Тя същия ден сутринта пак рантеше нещо по нейн адрес от страх, че Лина ще й изневери и ще я зареже. А вечерта вече превъртя играта и ще прави коалиция с Грозденка. Настроенията й се движат в някакъв екстремен зигзаг
Ти така ли не разбра,че има изрязан момент в който явно те ся си говорили и оправили.Божидара беше сплетена на плитки,а май само Грозденка заяви,че може.
И двете са играли игра и двете си признаха ,че е било само игра.Слушай внимателно думите на Грозденка с Божидара в разговора им.

# 649
  • софия
Татстоунъров направо изби рибата с тези гениални заключения. Пич, ако разбудиш лекинко последната ти останала мозъчна клетка, колкото и да е нефелна ще сети, че без жените шансът да съществуваш отива към минус безкрайност. Обратното важи с пълна сила. Но имаш избор в този несправедлив за теб свят. Хомусексулаността е едно добро начало за сбъдването на тази мечта.
 Искам да похваля Лина. Издигна ми се в очите. Разсъждава, не и пука за имиджа и не се страхува да излезе от стадото.
 Интересно, но ми се струва, че с излизането на Биляна страстите, около Гроздето май се поуталожиха. Ще видим в следващия епизод, как са се развили нещата след връщането на най-известната, най-готЕната, най-умната, най-нанайсаката.
Dimowa, и със и без изрязан момент, настроенията на Божидара се сменят на всеки 3 мин. Между другото, тези двете в края на епизода успяха да ме разсмеят. Когато удариха чертата и погледнаха назад. За жалост, очаквам Божидара за оставащите епизоди да смени мнението си още, около 92822611718129 пъти.

# 650
Не смогвам на съдържание и това с Веско явно съм го прескочила или съм била разсеяна в този момент, може ли да ме ориентирате горе-долу кога в епизода е или поне на какъв сет са, за да си го върна?
Не проумявам защо Виктор не отиде в Тъмницата, не, че ми е важно. Явно влязоха в последния етап с реални елиминации, но не мисля, че го обявиха категорично.

Играта с откриване на разлики беше наистина много готина, поздравления.

# 651
Казаха им на последните номинации, че тъмницата вече не е фактор и се играят директни елиминации.

# 652
Ясно, значи съм го пропуснала.
А Биляна не са я върнали, защото е на участие вероятно. В промото имаше кадри как се кара с Грозденка.

Тоя сезон все едно са го съчинявали двама човека, които се мразят и искат постоянно да си правят мръсно - егаси противоречията.

# 653
И на мен ми харесаха игрите, един от малкото случаи, в които не ги превъртях.

Имам чувството, че Лина едва накрая се отпусна и си позволи да бъде истинската себе си, без страх от това какво ще каже който и да е. Дори и най-близкия й човек там. За втори път ми харесва.

Веско, Веско, бате... и без жени щеше да си на същото ниво, просто нямаше да има кой да обвиниш Joy

# 654
Не съм сигурна от какво са продиктувани действията на Лина. Дали е обмислила и се е осъзнала, дали наистина ѝ е жал и е искрена... Не знам, но все пак направи добро впечатление. Макар и към края, малко измива негативите от поведението си досега.
За Дара обаче не виждам надежда... Ще ми остане топ неприятен участник, заедно с отвратителната групичка от миналия сезон.

# 655
Качили са ,,Ще си кажат"

Даноизгонят Биляна. Та тя най-малко време е прекарала въобще в тая къща Повечето пъти е изпращана в тъмницата ,за да могат да прикриват участията и. Не знам въобще даже защо се държи толкова господарски. Като онази от ДиК Ивелина се държи като кралицата на къщата.

# 656
Участието на Биляна е толкова безсмислено, че чак не разбирам защо толкова се бута да остава. От началото на сезона изчезна, за да ходи по участия и от време на време само се включва с някоя “върховна мъдрост”.
Само за това, че на всички битки е последна трябваше да ѝ светне лампата да си събира багажа и да си тръгва.

# 657
Имам усещането (😅), че може би Грозденка ще си тръгне в следващия епизод… Накрая, когато показаха какво ще стане, тя говореше така, сякаш си тръгва.

# 658
Според мен пак са я нападнали дружно , всички срещу един. И всичко е тръгнало от скандал с Биляна.  Ама ще видим де, на последните игри , все е предпоследна по време , не е от най силните играчи на битките , Влади , Краси , Дени са по добри на битките , та може и да си тръгва.

Имам усещането (😅), че може би Грозденка ще си тръгне в следващия епизод… Накрая, когато показаха какво ще стане, тя говореше така, сякаш си тръгва.

# 659
Грозденка вече се издаде на лайв преди няколко седмици

Спойлер:
Скрит текст:
Питаха я на лайв дали съжалява за поведението си в предаването и тя каза нещо от сорта на “не съжалявам за нищо от влизането ми до когато ме изгониха”. След което започнаха да ѝ спамят коментари, че е спойлнала всичко. Директно ѝ звънна някой (предполагам от екипа на Къщата) и тя спря лайва.
Тоест няма да стигне до финал.

Общи условия

Активация на акаунт