КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 37 680
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Грозданка не е мразена защото е ромка, а защото е натегачka и нагаждачка. Как един човек в къщата не я харесва, невярвам всичките да са идиоти. Също така Грозданка трябва да пере чорапите на Влади до края на живота му, защото ако не беше той щеше да сe буди всяка сутрин до Виkтор.
Продукцията трябва по -сериозно да и следи постовете,защото тя на 2 пъти се издаде ,че излиза от тъмницата. Най-директният такъв беше в подкаста със сестра и .В него още миналата седмица си каза ,,от тук нататък започва моето линчуване", което само по себе си означава излизам от тъмницата.
В сторитата си също се беше изпуснала за някои неща.
Ами да не и се кефат, защото лъже и маже постоянно.
В няй-новият им подкаст хулят Виктор,защото според Грозденка след къщата са биле излизали по кафета и т.н и явно според тях той много е харесвал Грозденка ама се правил на луд пред камерите.
Като цяло нейното поведение е типично за етноса и. Аз съм света вода ,а другите лоши, защото ме нападат без причина.

# 31
А хората, които са гледали всички сезони- кой най-много ви допадна?
Първи сезон.
Обяснявам: за мен игрите в предаване не са важни и дори не са интересни. Там това е най-слабият елемент, но имаше много интересни взаимоотношения между хората, без много скандали. Може би ми харесваше най-много просто защото имаха цигари и не просеха.
Втори сезон имаше потенциал, но твърде силна стана групичката на неприятниците (хората около Ивка, парадоксално, че години по-късно я харесвам).
Трети сезон беше супер откъм игри и стратегии, но Тъмницата оплеска всичко. Поне да можеха да влизат само веднъж в нея.

Сега ми идват прекалено много мисийките и прекалено малко логиката. Отпада се твърде бавно също така.

Слушах подкаста на Грозденка и сестра ѝ и ми стана много по-неприятна Гроздето, отколкото е в Къщата. Изобщо не е заради етноса - сестра ѝ ми е много симпатична.

# 32
Този сезон е толкова зле, че просто спирам да го гледам.
Абсолютно нетърпими Лина и Божидара.
Такива глупости наговори Божана...Такъв им бил сезона,щял да спечели най-големия пич?!?!?! И затова припадаме по бивш затворник дилър, който прави пари с реклама на хазар в тик ток. Направо уникален....
Какъв е проблема да има стратегия в тези реалитита не разбирам?! Кое е лошото? Като почнат с това лицемерчене. Нямало коалиции, а после Веско вече крои плановете, кой какво и нямат уговорки, но не се номинират приятелски. Ама иначе не бе няма коалиции.
Няма никакво развитие в епизодите и историите. 3 часа нищо не се случва. Някакви безсмислени мисии, битки без смисъл. Сега ни пускат кой какво говорил, защо като толкова се говори не се пусне на момента, както правеха в Биг Брадър. Това е абсолютно пропуснати възможности. Лина лъже всички, после Грозденка е лъжкиня.
Такива едни недовършени неща и то толкова аматьорски от продукцията, самия факт че всички без 1 се махат сами смятайте колко е зле. Аз нямам спомен за друго такова предаване, така масово да се махат. Пълен абсурд.

# 33
Типично по български няма стратегии, но половината се познават отвън и са се уговорили. Малко ми напомня на последния ни Сървайвър.
Иначе за съжаление мен ме отказаха и вече 2 седмици не съм гледал нищо, прочитам чат-пат тук и като гледам нищо не се е случило кой знае какво

# 34
Виктор нарича жените в ергена "разплути мастии", ами няма какво да се лъжем права е Грозданка, нищо мъжко в него

# 35
ЕП. 23

Качили са го тази вечер

# 36
Виктор нарича жените в ергена "разплути мастии", ами няма какво да се лъжем права е Грозданка, нищо мъжко в него

Аз имам чувството, че нездравото отношение към спорта и храненето и хранителните разстройства в България никога няма да свършат. Коя по-точно е разплута там? Масово са жени по 50-60 килограма, което е абсолютно нормално за възрастна жена, тоест не тийнейджърка на 15. Много ме дразни, че се дава публична трибуна на такива хора, защото и без Виктор това е огромен проблем. Всяка втора не се храни нормално, всяка втора мрази как изглежда, даже обективно да изглежда чудесно, всяка втора някога се е хвалила как е яла цял ден само едно пакетче солети, масово жените пушат и пият кафе/енергийни напитки, вместо да ядат, само и само да са еди-колко си килограма… Мен веднъж един по-възрастен мъж ме видя как ям на спирката и когато се качихме в трамвая ме похвали и много ми се радваше, сподели ми, че е забелязал как колежките му почти не ядат, но постоянно пушат… Представете си в какво общество живеем, щом жена да яде може да е такова събитие за някого… Такива като Виктор да се вземат един друг като са толкова перфектни и да млъкват. Никой не им търси мнението.

# 37
Аз днес гледах миналия епизод. Биляна нещо какво вика на Грозденка, че й се подигравали, защото знаели, че пъзел не е имало. Лол, ами то е и ясно, че Биляна излъга как е била 7 дена в тъмницата, гладувала, не се къпала и още си била с грима отпреди да влезе там. И не само че нагло излъга, ами и другите й се радваха на лъжите.
Иначе тези в този сезон са като някакво стадо овце. Особено някои от мъжете.
И аз даже не ми беше кой знае колко приятна Грозденка в ОСГ, но тука определено я предпочитам на фона на някакви Божидари, Лини и Биляни. И така и не разбрах каква е драмата на цялата къща с нея. Просто точно като овце. И няма нито един да е със собствен мозък и разсъждения. Ами като на предварително зададен автопилот. Един по-гласовит каже нещо и юруш цялато стадо след него.
Теорията ми е, че жените адски изревнуваха от нея и оттам тръгна всичко 🤷🏼‍♀️ Божидара и Денислава заради Виктор. А част от другите - може би само без Йоана и Димана - им стана кофти, че към нея има внимание, не толкова заради самия Виктор, ами защото явно на техен фон най-много изпъкна в началото и това ги бъгва. Ама, в крайна сметка, тя не е виновна, че те не са интересни с нищо. И в началото единствената й женска конкуренция за ефирно време беше Божидара, която си разиграваше някакви циркове тип HighSchool Musical.
Биляна половината сезон я нямаше като онзи Антонио, разбивача на зъби. За какво вкарват изобщо такива хора, които буквално не са там, не знам.

# 38

Аз имам чувството, че нездравото отношение към спорта и храненето и хранителните разстройства в България никога няма да свършат. Коя по-точно е разплута там? Масово са жени по 50-60 килограма, което е абсолютно нормално за възрастна жена, тоест не тийнейджърка на 15. Много ме дразни, че се дава публична трибуна на такива хора, защото и без Виктор това е огромен проблем. Всяка втора не се храни нормално, всяка втора мрази как изглежда, даже обективно да изглежда чудесно, всяка втора някога се е хвалила как е яла цял ден само едно пакетче солети, масово жените пушат и пият кафе/енергийни напитки, вместо да ядат, само и само да са еди-колко си килограма… Мен веднъж един по-възрастен мъж ме видя как ям на спирката и когато се качихме в трамвая ме похвали и много ми се радваше, сподели ми, че е забелязал как колежките му почти не ядат, но постоянно пушат… Представете си в какво общество живеем, щом жена да яде може да е такова събитие за някого… Такива като Виктор да се вземат един друг като са толкова перфектни и да млъкват. Никой не им търси мнението.

Да и аз виждам тази тенденция дори и самите жени са с такива убеждения. Даже в единият от предните епизоди Биляна като говореше за имплантите си и тялото си се самоопредели като “доста едра жена”

# 39
Биляна е имала хранително разстройство в миналото, а може и все още да има, ако това, което виждам, не е обработено допълнително. То и коментарът на лекаря й за грозните цици е скандален, но тя съвсем нормално си го приема 😅

Много голям проблем е, че масово хората не разбират, че да си твърде слаб и хронично недохранен всъщност е много по-опасно от да имаш излишни килограми. И двете не са оптимални от здравословна гледна точка, но твърде ниското тегло е по-проблематично. Просто едното е “красиво”, а другото не и съответно “красивото” се издига в култ, без значение колко всъщност може да е вредно.

# 40
А водещата на "Ергенът: любов в рая"? Това си е анорексия отвсякъде. И тя с едни дълбоки деколтета, то ребра се виждат на екрана. Да се наметне малко. Не е приятна гледка.

Иначе още не съм гледал епизода на Къщата от тази вечер. Гледам финала на "Диви и красиви", та Влади и Мимо-Гарсия от О100Г са сред гостите Grinning

# 41
  • София
Можеха и 5 часа да го направят този епизод. 🥱
Скука голяма.
Почти няма какво да коментирам.
Инфантилни мисии и инфантилно поведение не е за мен.

Гроздето иска много да влезе в образа на жертвата но лошо си изигра картите.
И ходи и пита, ''Какво излъгах'' Е, то не знам дали има и едно вярно нещо, което е казала. Какво излъгала. 😀
Въпреки всичко продължава да ми е симпатична. Това което прави не го прави с някаква злоба или лошотия. Но си се издъни и то не малко. Няма значение кой лъже повече. Лъжеш или не лъжеш. Любим похват - Ама аз сбърках ама не колкото Иван. Е...

Влади и Веско заслужено спечелиха, стараеха се повече.

Краси не може да преглътне, че Лина го отряза, хех. Иначе е прав за онлифенс и инстаграм, ама само за това.

Виктор пак изплиска легена. Сефте...

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 02:10 от Diavolo

# 42
Има масова подкрепа за Грозденка в коментарите под епизода – и така трябва да бъде! Всички видяхме лъжите на Лина и Веско. А Божидара, колкото и да си говорим, според мен е по-виновната в ситуацията с „любовния триъгълник“.
Трън в очите им била Грозденка, че лъже, а Биляна защо не каза, че е ходила на участие, докато беше в тъмницата? После пък ни накараха да повярваме, че е стояла там 7 дни с едни и същи дрехи, без да се мие и без да се къпе… Целият им сезон е пълен смях!

===================================

В следващия епизод май най-накрая ще видим конфронтация между Лина и Биляна – нещо, което чакам отдавна 😂 Ролите им от „Следвай ме“ се пренасят в истинския живот. Joy

Сторито на Грозденка
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 02:38 от Emo._

# 43
Има масова подкрепа за Грозденка в коментарите под епизода
Естествено, организирани коментари. Преди 2 седмици попаднах на някакви коментари на ФБ страницата, всички в подкрепа на Грозденка. И кликнах на 3-4 профила, все на разни ромки… коя от Лом, коя от Германия… Впрегнала е родата и приятелките, да има масовка Grinning
Същата тази невинна Грозденка, дето все пуска сълзичка за нещо, във втория епизод беше крайно обидена, че някой я обвинил, че откраднала нещо и лъже, защото видите ли… тя била “цига*ката” и то се подразбира кой трябва да е посочен с прост. И ето, че това се доказва непрекъснато. Лъжкинята си е лъжкиня Wink И Влади е обиден, че тя го е лъгала …

# 44
Не съм гледала последния епизод, но понеже знам, че Павката и Ицака четат тук да си кажа. Не може в пика на всички реалитита вашите епизоди да са по 2 часа и то половината е откровена баластра. То се върти само едно и също, преди не ми се е случвало епизод да гледам след 5 дни, не обичам да оставям предавания до средата, иначе да съм спряла да ги гледам още преди 2 седмици😁

Общи условия

Активация на акаунт