КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 20 635
  • 454
  •   13
Отговори
# 435
Какво говорите? Биляна нарочи Грозденка на първия ден, защото не я разпозна и мис махленска кифла се засегна. Божана също и се сопна, защото и била казала “Еее”, когато закъснявала за игра. И всичко от там нататък е нагаждачество спрямо мнението на тези двете големи звезди на формата.

За Божидара не чухме такива думи, не за друго, а защото се подмаза именно на Божана. И мама Божка подаде ръката си, за да бъде целуната. И всички заживели щастливо. 

Никой в този глупав риалити формат не заслужава да бъде защитаван, но не пречупвайте историята докато ви стане удобна.

Морана, и да допълня ако позволиш за Азис, че да кажеш “Азис ми е приятел, няма как да мразя цигани” е празно като стойност изказване. Азис определено не е ВСЕКИ циганин. Ама той дори не е повечето цигани.

# 436
Не разбрах само как от -кажи,бе,кажи,бе,Грозденке какво са говорили хората зад гърба си,многократно повторено,Алпер изведнъж извъртя плочата на -кажи какво ТИ си говорила зад гърба на хората?
Пропуснала съм момент някакъв,възможно е,защото ме натовариха с негативната си риторика,попрецъквах го епизода.
Ако не съм изпуснала нещо съществено,то е смяна на темата и отместване на фокуса ,в момента,в който Грозденка е почнала да говори/или Алпер е счел за нужно след като Денислава се разкрещя,той да досипе мъжката../

# 437
Не е само заради първоначалната им реакция, Грозденка е дразнеща в точно тези дреболии, които или не се показват винаги (защото са твърде малки), или не правят впечатление на екран, но в ежедневието да и се натрупват.

# 438
Какво говорите? Биляна нарочи Грозденка на първия ден, защото не я разпозна и мис махленска кифла се засегна. Божана също и се сопна, защото и била казала “Еее”, когато закъснявала за игра. И всичко от там нататък е нагаждачество спрямо мнението на тези двете големи звезди на формата.

А, точно. На тези жени егото им е толкова огромно и болно, че направо е страшно да ги гледаш, какво остава да живееш с тях. Имам чувството, че биха прегазили всеки и всичко за едната победа. Жалко, защото имат и някои хубави качества.

То не че "мъжете" там са по-различни, просто дори и те се свиват от тези "жени".

Какво да кажа за епизода... поредна тежка излагация и абсолютно неприемливо поведение към Грозденка. Видя се, че си изсмукват доводите за номинацията й от пръстите и спешно трябваше да се измислят нови. Но, греда, защото и този път нямаше за какво да се хванат. И всичко, което всеки един каза за и на Грозденка, се превърна в точно огледало на него самия. По принцип съм против кенсъл културата, но след това предаване започвам да се замислям.

# 439
Васил се извини с извинение в стил “извинявай че си се обидила”

“Не го приемай лично”

Тва се е подгравка

# 440
Най-фейк фразата-"Нищо лично,но.." и дръдръ подобни.Този няма да го коментирам повече.

Възможно е,в началото съм писала,че като почне да говори е като латерна Грозденка,но да излизат с довод,че излъгала,че с Димана имала битка,че имала-нямала уинкойни..това съм запомнила като доводи.От разговора и с Денислава пред огледалото много не разбрах,то бяха недомлъвки за едно,пък после Денислава казва,че никога с никой не се е наговаряла.
Вчера се коментираше как са я изгонили,пък тя се върнала.Ами,да,като има тъмница ще се връща и по 10 пъти ако печели битките/в този сезон явно се отказват все/.Да не е първият формат,в който дават втори шанс,трети,че даже и някои печелят формати-Ники Мартинов,Сървайвър например.

# 441
  • софия
Всъщност Андон откачи, защото му постлаха килимчето. Излиза на елиминационна игра. Изобщо не му беше виновна Гроздето. Но най-лесно е тя да го отнесе. Кажете ми вие с какво точно го засегна тя в този разговор. Като повдигнаха те самите темата, тя си каза, че виждат само в нея неща, които правят всички и я обвиняват за това. После изведнъж те решиха, че обвинява лично и персонално Алпер, Андон и останалите охлюви на дивана, вече даже не помня кои бяха. Подскочиха, като ощипани, сакън да не им падне ореола. И после изведнъж тя била неблагодарница, не им целунала ръка, пък те в целия сезон я защитавали. Андон се сцепи да и е защитник, Алпер и той. С голи гърди я бранеха и двамата. Цял сезон това гледам. Ако под защита разбират това, че са се скатавали по ъглите, докато се размине поредната буря и до сега не се осмеляваха да я нападат открито, тогава съм съгласна.

# 442
Тъй като на няколко пъти чета как Грозденка успяла да изнерви и най-спокойните и се сещам как когато някой вземе, че например убие жена си и после всички са супер изненадани и учудени: "Беше добро момче, винаги поздравяваше...".
Насилниците винаги са много милички, добрички и хрисими с околните, защото са страхливци. Търсят си по-слаби от тях да ги мачкат и да си го изкарат на тях.
Та в тази връзка не мога да съдя някой, който си изкарва нервите и се кара с достоен противник, но да мачкаш и обиждаш по-слабия, този в по-неизгодна позиция и падналия на земята вече показва много за същността ти. Та там лъсва истинското лице, а не в лъчезарното поздравяване, когато хората гледат.
И пак казвам - ако го нямаш в себе си кой каквото ще да ти казва, то няма да проявиш такова поведение.

# 443
Това, че никой не си признава е отделен въпрос. Нали за зрителите стана ясно кой е.  Тя за какво ли е признала, та за това...

За какво си призна? Право в очите си призна на Влади че е влязла с хонорар и той се нацупи че се е прецакал сам без хонорар.

След това за пред хората, започна да говори как е разкрил че го е излъгала и е наранен. Ами нищо не разкри тя му го каза. И сто други примери.

И той не беше наранен веднага, а чак след като Биляна му каза право в очите, че ще бъде следващият номиниран, ако продължава да защитава Грозденка.

# 444
Цитат
И той не беше наранен веднага, а чак след като Биляна му каза право в очите, че ще бъде следващият номиниран, ако продължава да защитава Грозденка.
Абсолютно леке е тоя

# 445
Всъщност Андон откачи, защото му постлаха килимчето. Излиза на елиминационна игра. Изобщо не му беше виновна Гроздето. Но най-лесно е тя да го отнесе. Кажете ми вие с какво точно го засегна тя в този разговор. Като повдигнаха те самите темата, тя си каза, че виждат само в нея неща, които правят всички и я обвиняват за това. После изведнъж те решиха, че обвинява лично и персонално Алпер, Андон и останалите охлюви на дивана, вече даже не помня кои бяха. Подскочиха, като ощипани, сакън да не им падне ореола. И после изведнъж тя била неблагодарница, не им целунала ръка, пък те в целия сезон я защитавали. Андон се сцепи да и е защитник, Алпер и той. С голи гърди я бранеха и двамата. Цял сезон това гледам. Ако под защита разбират това, че са се скатавали по ъглите, докато се размине поредната буря и до сега не се осмеляваха да я нападат открито, тогава съм съгласна.
Наистина Андон беше изнервен от номинацията. Като цяло изглежда, че на "готините гъзари" вече им е фикс идея как излизат на финала и обират овациите, защото в миналия сезон освиркаха коалициите, а те сега са против тях. И Андон видя, че може и да отпадне по-рано и да се сбогува с мечтата за пръв и последен път да се качи на сцена, пред която няма само негови приятели и роднини, съответно беше бесен.
Но Грозденка накокошинено обясняваше "всички вие си говорите зад гърбовете", без да уточнява, че визира само Дени от компанията и примерно още 3-4 човека от неприсъстващите. Те се обидиха от безпочвеното обвинение, не мисля, че в този момент разсъждаваха за това какво ще си помисли публиката.
Него наистина не съм го видяла да защитава Грозденка, Алпер имаше някакви моменти, в които я укротяваше като се беше разпенила.
Като цяло Андон е като черния близнак на Виктор - винаги на грешната позиция.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 01:04 от Clouded

# 446
Не знам дали е коментирано назад, но наистина ли някой би се ядосал за това, че Грозденка е използвала клева с майка си (нейната)?
От кога това е нещо обидно за събеседника?

Представям си тези хора да се сблъскат с първия сезон на Тони от Сървайвър, където открито лъжеше и се кълнеше в децата и родителите си.

Много ми е странно да си влязал в риалити предаване, което дава предпоставки за коалиции и да го играеш ултра моралист, за когото коалиция е мръсна и "непичовска" дума.
Това бая сме го закъсали щом 2025 участниците не разбират смисъла на стратегии, лъжи и коалиции в риалити

# 447
Не знам дали е коментирано назад, но наистина ли някой би се ядосал за това, че Грозденка е използвала клева с майка си (нейната)?
От кога това е нещо обидно за събеседника?

Представям си тези хора да се сблъскат с първия сезон на Тони от Сървайвър, където открито лъжеше и се кълнеше в децата и родителите си.

Много ми е странно да си влязал в риалити предаване, което дава предпоставки за коалиции и да го играеш ултра моралист, за когото коалиция е мръсна и "непичовска" дума.
Това бая сме го закъсали щом 2025 участниците не разбират смисъла на стратегии, лъжи и коалиции в риалити

Мога да разбера на някой да не харесва подобни изрази, но неговото беше брутално пресилена реакция. И очевидно не му е проблемът това, тъй като я псуваше на майка 2 мин по-късно , без да му мигне окото.

Просто вече започват да усещат, че май ще излязат лошите и са отчаяни да намерят нещо, да я изкарат грешна.

# 448
Ауткасте, не ти ли хрумва, че евентуално може да е с наслагване? И това да е просто капката, която преля?

Вземи си я Гроздето у вас. Ама да не пропищиш след няколко дни...

# 449
Още докато гледах се замислих и за друго. Освен, че Васил е на номинации и му запари има и нещо друго и при него и при Алпер. По време на играта и двамата бяха прецакани, единия от Влади, другия от Памеца. Това според мен също изиграва голямо влияние, защото пред тях те бяха "Ооо не, няма проблем" като очевидно не беше баш така, защото си пролича. Просто е по-лесно на Грозденка да се изкара, вместо като мъже да кажат "не беше готино, не е спортсменско". Плюс, разбира се, алкохола, който даже не се налива в чаши, а се пие директно от шишето вече.

Общи условия

Активация на акаунт