КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 20 420
  • 448
  •   2
Отговори
# 435
Какво говорите? Биляна нарочи Грозденка на първия ден, защото не я разпозна и мис махленска кифла се засегна. Божана също и се сопна, защото и била казала “Еее”, когато закъснявала за игра. И всичко от там нататък е нагаждачество спрямо мнението на тези двете големи звезди на формата.

За Божидара не чухме такива думи, не за друго, а защото се подмаза именно на Божана. И мама Божка подаде ръката си, за да бъде целуната. И всички заживели щастливо. 

Никой в този глупав риалити формат не заслужава да бъде защитаван, но не пречупвайте историята докато ви стане удобна.

Морана, и да допълня ако позволиш за Азис, че да кажеш “Азис ми е приятел, няма как да мразя цигани” е празно като стойност изказване. Азис определено не е ВСЕКИ циганин. Ама той дори не е повечето цигани.

# 436
Не разбрах само как от -кажи,бе,кажи,бе,Грозденке какво са говорили хората зад гърба си,многократно повторено,Алпер изведнъж извъртя плочата на -кажи какво ТИ си говорила зад гърба на хората?
Пропуснала съм момент някакъв,възможно е,защото ме натовариха с негативната си риторика,попрецъквах го епизода.
Ако не съм изпуснала нещо съществено,то е смяна на темата и отместване на фокуса ,в момента,в който Грозденка е почнала да говори/или Алпер е счел за нужно след като Денислава се разкрещя,той да досипе мъжката../

# 437
Не е само заради първоначалната им реакция, Грозденка е дразнеща в точно тези дреболии, които или не се показват винаги (защото са твърде малки), или не правят впечатление на екран, но в ежедневието да и се натрупват.

# 438
Какво говорите? Биляна нарочи Грозденка на първия ден, защото не я разпозна и мис махленска кифла се засегна. Божана също и се сопна, защото и била казала “Еее”, когато закъснявала за игра. И всичко от там нататък е нагаждачество спрямо мнението на тези двете големи звезди на формата.

А, точно. На тези жени егото им е толкова огромно и болно, че направо е страшно да ги гледаш, какво остава да живееш с тях. Имам чувството, че биха прегазили всеки и всичко за едната победа. Жалко, защото имат и някои хубави качества.

То не че "мъжете" там са по-различни, просто дори и те се свиват от тези "жени".

Какво да кажа за епизода... поредна тежка излагация и абсолютно неприемливо поведение към Грозденка. Видя се, че си изсмукват доводите за номинацията й от пръстите и спешно трябваше да се измислят нови. Но, греда, защото и този път нямаше за какво да се хванат. И всичко, което всеки един каза за и на Грозденка, се превърна в точно огледало на него самия. По принцип съм против кенсъл културата, но след това предаване започвам да се замислям.

# 439
Васил се извини с извинение в стил “извинявай че си се обидила”

“Не го приемай лично”

Тва се е подгравка

# 440
Най-фейк фразата-"Нищо лично,но.." и дръдръ подобни.Този няма да го коментирам повече.

Възможно е,в началото съм писала,че като почне да говори е като латерна Грозденка,но да излизат с довод,че излъгала,че с Димана имала битка,че имала-нямала уинкойни..това съм запомнила като доводи.От разговора и с Денислава пред огледалото много не разбрах,то бяха недомлъвки за едно,пък после Денислава казва,че никога с никой не се е наговаряла.
Вчера се коментираше как са я изгонили,пък тя се върнала.Ами,да,като има тъмница ще се връща и по 10 пъти ако печели битките/в този сезон явно се отказват все/.Да не е първият формат,в който дават втори шанс,трети,че даже и някои печелят формати-Ники Мартинов,Сървайвър например.

# 441
  • софия
Всъщност Андон откачи, защото му постлаха килимчето. Излиза на елиминационна игра. Изобщо не му беше виновна Гроздето. Но най-лесно е тя да го отнесе. Кажете ми вие с какво точно го засегна тя в този разговор. Като повдигнаха те самите темата, тя си каза, че виждат само в нея неща, които правят всички и я обвиняват за това. После изведнъж те решиха, че обвинява лично и персонално Алпер, Андон и останалите охлюви на дивана, вече даже не помня кои бяха. Подскочиха, като ощипани, сакън да не им падне ореола. И после изведнъж тя била неблагодарница, не им целунала ръка, пък те в целия сезон я защитавали. Андон се сцепи да и е защитник, Алпер и той. С голи гърди я бранеха и двамата. Цял сезон това гледам. Ако под защита разбират това, че са се скатавали по ъглите, докато се размине поредната буря и до сега не се осмеляваха да я нападат открито, тогава съм съгласна.

# 442
Тъй като на няколко пъти чета как Грозденка успяла да изнерви и най-спокойните и се сещам как когато някой вземе, че например убие жена си и после всички са супер изненадани и учудени: "Беше добро момче, винаги поздравяваше...".
Насилниците винаги са много милички, добрички и хрисими с околните, защото са страхливци. Търсят си по-слаби от тях да ги мачкат и да си го изкарат на тях.
Та в тази връзка не мога да съдя някой, който си изкарва нервите и се кара с достоен противник, но да мачкаш и обиждаш по-слабия, този в по-неизгодна позиция и падналия на земята вече показва много за същността ти. Та там лъсва истинското лице, а не в лъчезарното поздравяване, когато хората гледат.
И пак казвам - ако го нямаш в себе си кой каквото ще да ти казва, то няма да проявиш такова поведение.

# 443
Това, че никой не си признава е отделен въпрос. Нали за зрителите стана ясно кой е.  Тя за какво ли е признала, та за това...

За какво си призна? Право в очите си призна на Влади че е влязла с хонорар и той се нацупи че се е прецакал сам без хонорар.

След това за пред хората, започна да говори как е разкрил че го е излъгала и е наранен. Ами нищо не разкри тя му го каза. И сто други примери.

И той не беше наранен веднага, а чак след като Биляна му каза право в очите, че ще бъде следващият номиниран, ако продължава да защитава Грозденка.

# 444
Цитат
И той не беше наранен веднага, а чак след като Биляна му каза право в очите, че ще бъде следващият номиниран, ако продължава да защитава Грозденка.
Абсолютно леке е тоя

# 445
Всъщност Андон откачи, защото му постлаха килимчето. Излиза на елиминационна игра. Изобщо не му беше виновна Гроздето. Но най-лесно е тя да го отнесе. Кажете ми вие с какво точно го засегна тя в този разговор. Като повдигнаха те самите темата, тя си каза, че виждат само в нея неща, които правят всички и я обвиняват за това. После изведнъж те решиха, че обвинява лично и персонално Алпер, Андон и останалите охлюви на дивана, вече даже не помня кои бяха. Подскочиха, като ощипани, сакън да не им падне ореола. И после изведнъж тя била неблагодарница, не им целунала ръка, пък те в целия сезон я защитавали. Андон се сцепи да и е защитник, Алпер и той. С голи гърди я бранеха и двамата. Цял сезон това гледам. Ако под защита разбират това, че са се скатавали по ъглите, докато се размине поредната буря и до сега не се осмеляваха да я нападат открито, тогава съм съгласна.
Наистина Андон беше изнервен от номинацията. Като цяло изглежда, че на "готините гъзари" вече им е фикс идея как излизат на финала и обират овациите, защото в миналия сезон освиркаха коалициите, а те сега са против тях. И Андон видя, че може и да отпадне по-рано и да се сбогува с мечтата за пръв и последен път да се качи на сцена, пред която няма само негови приятели и роднини, съответно беше бесен.
Но Грозденка накокошинено обясняваше "всички вие си говорите зад гърбовете", без да уточнява, че визира само Дени от компанията и примерно още 3-4 човека от неприсъстващите. Те се обидиха от безпочвеното обвинение, не мисля, че в този момент разсъждаваха за това какво ще си помисли публиката.
Него наистина не съм го видяла да защитава Грозденка, Алпер имаше някакви моменти, в които я укротяваше като се беше разпенила.
Като цяло Андон е като черния близнак на Виктор - винаги на грешната позиция.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 01:04 от Clouded

# 446
Не знам дали е коментирано назад, но наистина ли някой би се ядосал за това, че Грозденка е използвала клева с майка си (нейната)?
От кога това е нещо обидно за събеседника?

Представям си тези хора да се сблъскат с първия сезон на Тони от Сървайвър, където открито лъжеше и се кълнеше в децата и родителите си.

Много ми е странно да си влязал в риалити предаване, което дава предпоставки за коалиции и да го играеш ултра моралист, за когото коалиция е мръсна и "непичовска" дума.
Това бая сме го закъсали щом 2025 участниците не разбират смисъла на стратегии, лъжи и коалиции в риалити

# 447
Не знам дали е коментирано назад, но наистина ли някой би се ядосал за това, че Грозденка е използвала клева с майка си (нейната)?
От кога това е нещо обидно за събеседника?

Представям си тези хора да се сблъскат с първия сезон на Тони от Сървайвър, където открито лъжеше и се кълнеше в децата и родителите си.

Много ми е странно да си влязал в риалити предаване, което дава предпоставки за коалиции и да го играеш ултра моралист, за когото коалиция е мръсна и "непичовска" дума.
Това бая сме го закъсали щом 2025 участниците не разбират смисъла на стратегии, лъжи и коалиции в риалити

Мога да разбера на някой да не харесва подобни изрази, но неговото беше брутално пресилена реакция. И очевидно не му е проблемът това, тъй като я псуваше на майка 2 мин по-късно , без да му мигне окото.

Просто вече започват да усещат, че май ще излязат лошите и са отчаяни да намерят нещо, да я изкарат грешна.

# 448
Ауткасте, не ти ли хрумва, че евентуално може да е с наслагване? И това да е просто капката, която преля?

Вземи си я Гроздето у вас. Ама да не пропищиш след няколко дни...

Общи условия

Активация на акаунт