КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 23 100
  • 538
  •   27
Отговори
# 525
Само на мен ли Влади ми е гнусен и нечистоплътен?

Докато се номинираха в предния епизод той си гризеше носените/кожичките 😂😂😂

# 526
Само на мен ли Влади ми е гнусен и нечистоплътен?
И той, и Лина от жените имат такъв вайб.

# 527
Изгледах епизода ,ПОЧТИ всичко което каза Грозденка на Биляна беше правилно за мен . Хубаво е да го каже на всички, но никой няма да я изслуша. Във вчерашния скандал я прекъснаха сто пъти и си преиначаваха думите и , както искат.
Биляна , голяма драма , не било честно, какво очакваш, ти си в реалити. Ако бяха със стратегии всички, тогава по честно ли щеше да е. На нея повече и тежи , че е слаб играч на игрите , от колкото какво се случва там. Явно си е мислела , че е  много силна и сега е супер разочарована ,че пада от Грозденка и Божидара. Коментира кои си тръгнали , че били стойностни ,не било честно , добре де , тия хора си тръгнаха сами , никой не ги е гонил ?!?! Специално за това , какво трябваше да направи продукцията , да им е сложила в договора неустойка , ако си тръгнат вероятно Joy за мен цялата драма на Биляна е ,че губи на игрите. Всичко друго бяха празни приказки.

Просто нямат представа , каква услуга направиха на Грозненка , заради целия цирк я защитавам в момента , въпреки че дразни Joy чак не мога да повярвам!

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 21:57 от Lizi:) :)

# 528
Айде другия епизод пак ще има ексесии.
“Еб*си злобната циганка” - това Божка или Денислава го казва?
E това не е редно. Етническите препратки са абсолютно ненужни. Най-малкото защото те (белите женички) Лина и Божидара са още по-злобни.

А ти как в 20.37 ч. видя какво ще стане в следващия епизод, като това е накрая на този тричасов епизод, пък той е публикуван в 19.00. Успя да изглеждаш 3 часа за час и половина?

# 529
Айде другия епизод пак ще има ексесии.
“Еб*си злобната циганка” - това Божка или Денислава го казва?
А ти как в 20.37 ч. видя какво ще стане в следващия епизод, като това е накрая на този тричасов епизод, пък той е публикуван в 19.00. Успя да изглеждаш 3 часа за час и половина?
Превъртам частите, които са ми скучни. Докато Памеца чисти, синхроните на Биляниш, превъртях цялата игра защото ми е досадно да ги слушам как пищят, превъртях мисията с кучето защото е чисто продуктово позициониране без смисъл.

# 530
Гледах началото. Умилителни сцени с кучето, също и с Алпи и детето. Малко сцени за разтуха и за разведряване Simple Smile И естествено, още в анонса, Грозденчето казва: "Вие ше видите като излезете", какво ще видим, бре Грозде? Заплашваш ли? Имала била фенове, а другите нямат ли?
10 души са се нахвърлили да обвиняват Грозденка
А по-назад в сезона забеляза ли случаите, в които Грозденка се нахвърля по тях, прави драми и ги обвинява в какво ли не. И не само поотделно и зад гърбовете, ами и групово... влиза в стаята на мъжете и им казва "Влади ще ви разбие всичките" (на игрите), е това ОК ли е? Мислейки си, че има някаква "по дефолт" защита от Влади, тя си въобрази, че може да си плямпа каквото си иска и да се качва на главите на всички, без да осъзнава, че изобщо не прави услуга на Влади по този начин, а го злепоставя и него, той все пак е приятел с мъжете.

Щом във второ поредно реалити всички други са виновни, само не тя... очевидно има нещо гнило в Дания.
Много ми е интересно сестра й как ще се държи в "Къде е златото", тя е същата палѝ клечка и прави драми от няма нищо. И разбира се: винаги е права!

p.s. понеже пиша от MacBook, всеки път като напише Грозденка, ми се поправя автоматично на Грозданка. И аз връщам, да го направя с Е.  От толкова споменаване на това име, може и да съм изпуснал някой път да поправя. Не е нарочно.

# 531
Гледах началото. Умилителни сцени с кучето, също и с Алпи и детето. Малко сцени за разтуха и за разведряване Simple Smile И естествено, още в анонса, Грозденчето казва: "Вие ше видите като излезете", какво ще видим, бре Грозде? Заплашваш ли? Имала била фенове, а другите нямат ли?

Не съм гледал епизода, но се подразбира какво иска да каже Грозденка, и наистина е била права, ето че сега хората искат да ги кенсълнат.

# 532
Още не съм изгледала Надкаста и новия епизод. Имам доста са наваксвам, но се спойлнах за Биляна.

Не знам защо се има за толкова здрава, че дори се ядосвала. По едно време ходехме в един фетнес, но при различни треньори. Тя дори до леките тежести не припарваше, постоянно висеше на кардио уредите и тренираше до откат. Вярно не беше скоро и може за е започнала по-силово да тренира, но щеше да натрупа малко мускулна маса и да се види, а тя просто е слаба и с доста тежък силикон. Не е едра както обясняваше, дори не е висока. Изглеждаше свита и недоспала, сякаш се притесняваше когато хората я заглеждаха. Дори нямаше вид да е надута. Но там беше сама, без пичовската компания.

Памеца също съм го виждала преди да оправи зъбите. Дребен и невзрачен. Ако не беше мъжа да ми каже, че е той нямаше да разбера. Определено е подобрил формата след поставянето на зъбите, което е похвално. Но и той ако не мами, надали ще печели игрите. Не е било хубаво да го обиждат в тик-ток, защото на агресията ако се отговаря с такава, то ставаш същия като него. Но се радвам, че Грозденка го е поставила на място.

От къде тия на пръв поглед невзрачни хора в това предаване извадиха тази увереност и арогантност нямам идея. Това явно е силата пичовския дух. Днес се замислих, че такава злоба и поведение може да има само в мачкани и малки хора, каквито са те. Един истинси "пич", който си знае цената и мястото няма да зависи и да изисква извинението на Грозденка, той би подминал надменно, без да се занимава. Останалите аз мислено разделям на две - такива като тях и безхарактерни овце, което е доста лоша рецепта и го виждаме в предаването. Направо не мога да повярвам, че направиха Грозденка симпатична и с по-големи топки от тях, защото не им клекна. За това се иска сериозна излагация.

# 533
На минута 49, въпрос от ПИП (анонимен): "Гро̀зденке, защо направи всички тези интриги и струваше ли си"? Отговор "Не знам за какви интриги говорите" Grinning Доообре. Ние явно гледаме някакво друго риалити.
"Единственото, за което излъгах беше стратегията, че съм победила Димана след като излязох от Тъмницата". Тя сериозно ли си вярва, че това е единствената лъжа? Явно лъженето е просто норма в ежедневието й.  И тя не осъзнава, че да мамиш, да хитруваш, да скатаваш и да не казваш истината, също се води лъжа.  Тоест тя признава само за лъжите, в които е уличена и за които й е поискан отговор. Другите не се броят. Grinning Grinning Grinning
Сега виждате ли защо всички реагират така? Веднъж не каза "извинявайте хора, не бях права, сори, простете ми". Коренно различно щеше да е отношението, поне на повечето.

# 534
Ама тя Грозденка 20 пъти и пред останалите и на синхрони си каза, че сама си е виновна, отчита си грешките. Даже не мога и да си представя някой да се докара до това състояние, че да не може да си поеме въздух от рев умишлено, дни наред! ама да кажем, че е родена да е верно индийска актриса. Аз или скипвам прекалено много и изпускам или абсолютно никъде тя не е обяснявала как за нищо не е виновна? И с Виктор си каза “Аз съм виновна.”, покрай драмите с Божидара си каза “Аз съм виновна, че ѝ се връзвам и продължавам.”, сега си казва “Не трябваше да лъжа, беше глупаво, аз съм виновна.”. Просто и тук някои хора, както и тези вътре вече като са я нарочили и като са си наумили, че момичето чеп за зеле не става и каквото и да направи, нито угодия, нито смирение има. Като тя каже “Дайте ми примери за какво съм излъгала (без измислената битка с Димана и четирите вота, които тя ги даде)?”, всеки седи, гледа тъпо и понеже няма какво да каже, мята друга нападка. Проблем е сега обаче, че другите като ѝ кажат “Дай примери!” тя им ги казва, потвърждават се чрез ретроспекция и после се врътка пак към нея като бумеранг. Еми извинявам се, ама нито тези в къщата са обективни, нито някои хора тук. Даже на моменти се чувствам като пълен кретен и си мисля, че гледам нещо съвсем различно. Че чак се опитва и някакво мнение да се наложи и се влиза в някакви излишни дискусии и спорове, при положение, че масовката тук споделя съвсем различното виждане. Не е нужно и започва да става малко грозно вече.

# 535
Биляна каза частично верни неща, но поводът да ги каже наистина е комичен. Ами издъни се на битката, издъни се и на втората. В предишните три сезона условията бяха такива, тя сама си е виновна, че се издъни, но ето - има и трети шанс. Ако не се беше мотала на битката можеше да отстрани Грозденка и да е герой.
Но сезонът е изначално бъгнат. Биляна можеше да е сред първите номинирани, защото я гласяха, но я спасиха с кутията и Тъмницата. Отделно от това не трябваше да пускат Даниела и Димана да си тръгват без Тъмница, не трябваше да спасяват Лина и Дари като Илиян се отказа и не трябваше да връщат Грозденка просто така от Тъмницата. Кутията дори няма да я коментирам. Не знам кой е взимал тези решения, но са безсмислени и доведоха до липсата на структура в сезона.
Ако бяха отпадали истинските дразнители, щяхме да гледаме други взаимоотношения, но уви.

Парадоксално, но точно в структурата и правилата деградират рязко.
Първи сезон - отпадаш или от номинации, или от битка, без право на спасение. Редуват се, но и изненадват. Напълно ОК.
Втори сезон - сменят правилата на номинациите както си поискат според случващото се в Къщата. Пак може да го толерираме.
Трети сезон -  отпада ти първи човек (Моника), няма Тъмница за него. Отпадат ти втори и трети, отиват в Тъмница. Отпада ти четвърти от битка, няма право на Тъмница, но влиза в нея, за да разкаже какво се случва. Връща се някой от Тъмницата, пак го номинират, пак влиза в нея... тотален хаос, но дори не подозирахме какво ни чака в сезон 4.

Андон пак се издъни в епизода на въпросите, язък му за извиненията. Нивото е детска градина.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 22:46 от Clouded

# 536
victtorriaa., всеки има право мнение и да го изрази тук, но си права че някои защитавани тези изключително много напомнят на упорките, с които участниците вътре оправдават насилническото си поведение пред последователите. Доста профили се създадоха и разписаха, особено след рекламата на бг мама в Надкаст и наближаването на другарския съд, което е супер.
Аз също забелязвам, че има опити за налагане на доста особени мнения, но това е форум - всеки е свободен са изрази мнението си, стига да спазва правилата. Бъди сигурна, че всички гледаме едно и също предаване и виждаме едни и същи събития. Но със сигурност всеки един пише тук от различни подбуди и цели. В никакъв случай не си "кретен", но не забравяй, че не си и близък приятел, роднина или просто почитател на хората, които си сринаха имиджа. Все от някъде реабилитацията трябва да започне, но дали е правилна и уместна е друг въпрос.

# 537
Напълно съм съгласна с Неделчо и Туджаров. Не знам как някой даже може да си помисли, че Грозденка се преструва, че плаче. Дори професионалните актьори се затрудняват да плачат достоверно. Да не говорим, че ако не беше проявила никаква емоция спрямо обидите и вербалната агресия срещу нея, щеше да е меко казано странно. Трябва да си някакъв отшелник или социопат, за да не се чувстваш зле в тази ситуация. Който си мисли, че Грозденка е влезнала със стратегия на жертва супер много я надценява. Никакъв стратег не може да е тя, Влади е бил стратегът в уговорката им, и тя затова го питаше за кого да гласува от буквално първата номинация. Тя дори си мисли, че хората навън ще се повлияят от общото мнение в къщата и ще я хейтят. И също даваха кадри, както и Биляна също потвърди, че скрито е говорила с продукцията, че не се чувства добре. Ако се правеше на жертва, щеше да е пред всички, както Лина прави и няма човек, който не е разбрал като Лина плаче в банята или спалнята. Не харесвам хора като Грозденка, но за мен тя проявява голяма сила на характера и ще има по-голямо израстване като човек след предаването от останалите, които са си на летен лагер.

Биляна имаше някои добри включвания в епизода, например на играта когато каза на другите, че това си е играта на Грозденка и е нейно право да я играе. Но след елиминационната битка отново показа как е богаташко момиченце, на което всичко е давано наготово и не може да приеме, че нещата не се подреждат както тя си ги е представила. Има огромно самочувствие, явно не е свикнала да губи в живота, което показва само колко е неопитна още. Похвално, че изслуша все пак Грозденка, но после зад гърба и пред другите пак я насоли.

Божидара, наистина използва всеки момент да нападне Грозденка, която вече е на земята. Много грозно. За мен тя е най-неприятна и лицемерна от всички. Разликата между Дари и Грозденка е, че Гроздето има моменти, в които осъзнава, че е постъпила зле, но пък често прави нови глупости след това. Докато Дари никога не признава, че е сгрешила, много лъже и маже, дори за Виктор в началото ту влюбена, ту не била, спрямо кой я пита. И това, че хората не я харесват го представя, че е само заради Грозденка, което очевидно не е така.

# 538
Естествено, че всеки има право на мнение и е свободен да го изрази, както сметне за добре. Друго е обаче, когато от 15 страници насам буквално се пише едно и също нещо по няколко пъти на страница. Вметнах го веднъж, тъй като на мен лично не ми харесва, не смятам да го коментирам повече.
И всъщност, когато някой толкова упорито се опитва да си наложи мнението и го повторя нон стоп, няма как да не се почувстваш за момент като кретен. Особено когато в даденото мнение се пропускат удобно факти и доказателства, които ние все пак виждаме на екрана. Blush

Общи условия

Активация на акаунт