КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 30 264
  • 647
  •   5
Отговори
# 630
Ицака има лично отношение с половината участници, не очаквайте да е обективен. Затова според мен той специално не става за водещ, тъй като не може да бъде професионалист и да разграничи предаването от личния живот.
Във всички подкасти досега той защитава Божидара защото му беше шаферка и не позволява да говорят против нея.

И на самата Божидара “извинението” за думите “еб*си циганката” е, че зрителите също пишели хейт коментари за Грозденка и било лицемерно сега да се възмущават от подобни неща.

# 631
  • софия
На Ицака малко му издиша теорията. Инфлутата могат да избират да четат или да не четат коментарите. Факт, че има доста грозни. Но това излага нивото на пишещия, не на коментирания. Факт е също, че Грозденка няма как да избере да не чува откровените нападки. Затворена е там с тях. Изобщо няма база за сравнение.
 Да не говорим, че самите те изглеждаха доста стреснати от случващото се, определено им личеше и на Павел и на Ицака по време на номинациите. Явно не успяват да се справят така, както трябва със ситуациите. А трябваше да са си взели някакъв урок от миналата година. Въобще, оправдания да искат.

# 632
И защо му е да защитава Божидара при условие, че тя е приятелка на Любомира, а не негова.И ако толкова много я защитаваше и закриляше както казвате вие повече от половината и лоши думи или синхрони нямаше да бъдат изобщо излъчени.??Особено като се видя какъв хейт има към нея.

# 633
@СлаБе, чак сега намерих време да пусна епизода от петък. И какво да чуя? На 11.50 мин. Същото, което писах няколко пъти тук в темата, а ти оспорваше.
Влади: "Грозденка и в Острова беше такава жертва"
Краси: "Чакай бе, тя в Острова крадеше барчетата и криеше обелките. И лъжеше, че не е яла.
Влади: "И не само, брато, тя се изкарваше жертва нонстоп"

Значи какво излезе? Изобщо не си измислям и спомените ми от "Островът на стоте гривни" са същите като на мъжете от "Къщата на инфлуенсърите". (епизодът е качен преди 2 вечери, а аз го писах това дни по-рано, на два пъти).  А като я нападне някой... веднага го избиваше на дискриминация.. "Ето, онази циганката е крала, естествено, че веднага ще обвинят мен". Същото направи и във втория епизод на "Къщата на инфлуенсърите". Буквално същата фраза, как едва ли не са я набедили, че тя е крала, понеже била "циганка".

Мдааа Wink

# 634
  • софия
Мдааа, би ли дал моментът в който се разкрива, че Гроздето е крала. Доколкото помня и в Надкаст всички казваха, че така и не се е разбрало. Имаше спекулации и за Лора и за още някой друг, не помня кой точно. Та, ми се ще малко доказателства за хвърлените думи. На тези двамата определено не вярвам. Доста се оплетоха в лъжи и обещания. 😀

# 635
Хоп хоп , имало е нещо между Виктор и Гроздето.

https://vm.tiktok.com/ZNdtt2s4y/

# 636
  • България
Инфлуенсърите да свикват. Каквото посееш такова ще пожънеш.
Половината участници имат нужда от психолог, другата половина - от психиатър. Дори само заради техните зависимости към хазарт, алкохол, наркотици. Такива хора са поканили в Къщата, такива коментари получават. Не съжалявам за нито един негативен коментар.

# 637
Мдааа, би ли дал моментът в който се разкрива, че Гроздето е крала. Доколкото помня и в Надкаст всички казваха, че така и не се е разбрало.
Не, не бих дал момента.  Просто исках да кажа, че правилно си спомням... че имаше такъв момент. Сега виждам, че и други хора помнят абсолютно същото като мен. Какво съвпадение само... Wink Очевидно не си измислям.
Накарай Краси и Влади да ти дадат момента, в който се разкрива как еди кой си е крал. Може би за зрителите са го показали по този начин, след като сме останали с едни и същи впечатления.  А на острова камерите не са навсякъде, там не е Биг Брадър.  И никой няма да краде когато оператор го снима, логично.
А надкаст изобщо не ми е критерий. Неделчо най-редовно не помни и не забелязва ключови моменти, превърта, гледа на бърза скорост (сам си го признава), та Туджаров му припомня и му обяснява по време на подкастите. През няколко минути Неделчо казва "този момент явно съм го изпуснал". Ми доста такива моменти са.

# 638
В ОСГ Влади беше в другия лагер и си имаше свои си драми - беше зает да мигрира и да го играе спасител. А реално направи същото каквото и тук - просто духна от потъващия кораб и се присламчи на по-удобно за себе си местенце.
Грозденка се беше скарала супер рандъм и ненужно с Алекс от трети лагер, когато ходиха с Лора да предложат нещо в замяна на тютюн. После се оплакваше, че като започнала да изчезва храна, някои в лагер 2 тръгнали да я гледат подозрително и нещо беше казала на синхрон, че ще вземе наистина да краде, за да има за какво да я обвиняват (което мисля, че си беше просто шега). Лора беше гепила някакво барче (май оставено за Тренера) и после след като се раздуха историята с изчезването на разни неща, си призна.
Влади, докато му беше Грозденка "брат", както той гръмко заяви, нима беше забравил, как тя уж крадяла и била в центъра на скандалите в ОСГ? А сега удобно му идват такива спомени. Голям "брат" е той... Бях мернала някакъв коментар за него под един от последните епизоди: "с такива приятели не ти трябват врагове".
А от последния епизод беше супер грозно как някакви, вече ги забравих кои бяха, коментираха, че Грозденка изяла цяяяял кренвирш, като видяла, че и другите ядат. И после някой друг поправи, че всъщност било половин. Направо не мога 😆🤦🏼‍♀️ И после кое не беше вярно от нещата, които тя каза и на Биляна и на Лина, че каквото и да става, останалите се вглеждат в нея, тя какво прави/ не прави, говори/ не говори, яде/ не яде, пуши/ не пуши и тн. Като някакви клюкарки пред блока са, следящи съседите като атракция.
Оправданията им как уж не искали да я оставят без цигари и щели да й дадат, ако ги питала... И после ретроспециите как се наговаряяяят да не й дават пукната цигара - простоооо
А Денислава... по-зле от Влади. Хмм, онзи ден ми беше попаднал някакъв тикток с нея да се обяснява за случващото се в къщата. И вика "всяко чудо за три дни". Е, хубаво, ама то, ако така разсъждава човек, всякакви тъпотии може да натвори и да се поснижи лицемерно, докато отмине бурята и хайде пак с нови сили. Толкова им струват и фалшивите извинения. Антон много съжаляваше за думите си, ала-бала, а сигурно няма и денонощие по-късно на играта със зададените анонимно въпроси пак беше готов да мъжкарее на момиче. Е, поне успя да изпъкне наистина, ако досега предположим, че е бил скучен наистина, с последните си изпълнения засия ярко и ослепително...

# 639
  • софия
Така е, не би дал. Просто, защото няма такъв. Наистина Лора беше хваната. А за Надкаст, друго казах. Участниците не знаеха кой е крал и предполагаха, не водещите. Но бележим  напредък. По една точка имаме съгласие. Неделчо доста често забравя. 😀

# 640
Нямах известия и мислех, че има нова тема, а то просто няма интерес.
Епизод 30

И за тези, които нямат нерви да гледат, прецъках:
Скрит текст:
Скрит текст:
Имало е някакви битки, накрая остават Дари vs Виктор и Дари го побеждава. Не знам дали отива в Тъмницата, тепърва ще гледам.

# 641
Какъв тъмбнейл... Да откажат всекиго да гледа. Трите грации. Топ 3 на най-противните участници в целия сезон са ми точно тези трите.

В Арена 8888 колко ли финалисти ще има? Grinning Десетина? Grinning

# 642
Нямах известия и мислех, че има нова тема, а то просто няма интерес.
Епизод 30

И за тези, които нямат нерви да гледат, прецъках:
Скрит текст:
Скрит текст:
Имало е някакви битки, накрая остават Дари vs Виктор и Дари го побеждава. Не знам дали отива в Тъмницата, тепърва ще гледам.

Този сезон няма никакъв интерес. Темата живна единствено, когато изрязаха частта, в която Виктор обиждаше участничките от „Ергенът“. След това доста се коментира и случката с Грозденка. Като цяло обаче сезонът е скучен и малко хора го гледат и обсъждат.

# 643
  • София
Битката по двойки беше много яка. Най-накрая хубава битка този сезон.
Очаквани победители. Главно заради Влади разбира се. Явно Памеца им е много важен, иначе нямаше да го сложат с него точно.
Очаквано втори място също така. Краси е машина, Дени също.
Голям кеф като разбрах, че Виктор и Дари са последни. За пореден път се видя, че Виктор на всичко освен плуване е трагичен (кастинг битка за Игри на волята, Ергенът, където на всички игри беше смешен и тук в Къщата, където отново беше много слаб на всички битки през сезона).
Бях сигурен, че каквато и игра да дадат освен ако няма груба физическа сила естествено, Божидара ще го отвее. Така и стана.
Няма Тъмница вече. Тя е само, за да спасява готините (Георги, Дани и Весела в сезон 3 и Биляниш и Веско в този сезон). Виктор е АУТ от формата.
Виктор е първият реално елиминиран участник този сезон, а не отказал се от участие.
Честито, след 2 месеца съдържание имаме 1 елиминиран. 😀
Сега би трябвало да върнат Биляниш в Къщата, но ще разкрият ли, че Веско е излъгал? Не че ще има някакво значение.
Според мен трябваше Биляниш да се върне, но така спасиха Веско, явно им е важен. А може и Биляниш пак да е имала концерт, знае ли човек вече. То тази примадона си влиза и излиза когато и скимне. Иначе сочи с пръст другите.
Та за да е честно всичко: Биляниш в Къщата, а Веско сега да е на битка с Виктор и който загуби си заминава. Който спечели се връща в играта. И закриват Тъмницата.
Сега Виктор колкото и да ми е антипатичен може с право да се чувства ощетен.

Павел Колев и Ицака да не се залъгват по фейк гледанията в Ютюб. Сезонът е трагичен. Правилата са трагикомични. 90 от 100 човека превъртат.

Кога ще съобщят кой-колко богатство има? Божидара е събрала около 1500 уинкойнса, хаха. Тя директно финал може да си купи сигурно. Влади е втори по богатство.

Нямам търпение тази мъка да приключи час по-бързо.

# 644
Радвам се че най-накрая имаше битка на която можа да блесне Влади. Един месец затворен в къщата, една битка, три килограми лицемерие и подмазване и 700 грама предателство. И щипка боси крака. Нищо неочаквано. И тоя хумор...meh

Нека победи Божидара този сезон и ако има следващ направо само приятелите да си вкарат.

Еееее, сещам се едно време когато Веско беше създаден и донесен на този свят в онзи разсадник за деца. Той беше най красивото момченце, поливаха го, отглеждаха го... И един ден когато татко му реши че вече е измислил всички теореми за големината на универсума, стана време да си намери жена. След това когато вече им беше писнало от с**с, двамата отидоха до разсадника и си избраха найкрасивото дете и го нарекоха Веско. Този ден света изгуби един учен. Но се сдоби с един Веско. След това захвърлиха майка му, защото и така и така жените не са нужни на този свят.

Общи условия

Активация на акаунт