Азиатска козметика и грим - тема 32

• 17 537
  • 168
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! В търсене съм на крем за лице - смесена кожа/30 години /, който не лепне, попива бързо и седи добре под грим. Благодаря 🙏

# 166
Сега чакам OHUI Prime Advancer De-aging PDRN Booster Shot ,беше ми харесал от мостра.
Angelче, да споделиш после за пидиаренчето, моля Simple Smile И от този бранд съм измазала количества, макар, че реално погледнато си кютах само в рамките на една серия - The First Geniture.

Давам отчет за ohui prime advancer de-aging pdrn booster shot - много приятна апликация, дава нужната хидратация,по-рядка консистенция спрямо vt 700,но сравнено с него спикулите се усещат съвсем дискретно. Комбинирах с ohui prime advancer eye cream и OHUI Prime Advancer De aging Protein Cream ,за които ми изпратиха мостри от style jolly, а също и мостра на емулсията от серията,нея я слагам на шията,супер й приляга. Околоочният и protein cream са доста плътни и подхранващи,за зимата са много подходящи,бързо попиват и не стоят тежки и мазни . Всички продукти от серията имат много нежен,не натрапчив аромат.
Съжалявам само,че не се прежалих да взема шота в пълноразмерен флакон,ами поръчах същото количество на мостри,защото цената идва на половина, но пък щеше да е по-лесно за ползване.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 09:22 от Златен ангел

# 167
Здравейте, на 10.10 направих поръчка от yesstyle на 12.10 получих имейл , че е шипната, но все още нямам никаква информация. По тракинг показва само това.

# 168
Вчера най-накрая изхвърлих няколко празни опаковки и днес ще си отворя това

Общи условия

Активация на акаунт