Азиатска козметика и грим - тема 32

• 18 388
  • 181
  •   2
Отговори
# 165
Здравейте! В търсене съм на крем за лице - смесена кожа/30 години /, който не лепне, попива бързо и седи добре под грим. Благодаря 🙏

# 166
Сега чакам OHUI Prime Advancer De-aging PDRN Booster Shot ,беше ми харесал от мостра.
Angelче, да споделиш после за пидиаренчето, моля Simple Smile И от този бранд съм измазала количества, макар, че реално погледнато си кютах само в рамките на една серия - The First Geniture.

Давам отчет за ohui prime advancer de-aging pdrn booster shot - много приятна апликация, дава нужната хидратация,по-рядка консистенция спрямо vt 700,но сравнено с него спикулите се усещат съвсем дискретно. Комбинирах с ohui prime advancer eye cream и OHUI Prime Advancer De aging Protein Cream ,за които ми изпратиха мостри от style jolly, а също и мостра на емулсията от серията,нея я слагам на шията,супер й приляга. Околоочният и protein cream са доста плътни и подхранващи,за зимата са много подходящи,бързо попиват и не стоят тежки и мазни . Всички продукти от серията имат много нежен,не натрапчив аромат.
Съжалявам само,че не се прежалих да взема шота в пълноразмерен флакон,ами поръчах същото количество на мостри,защото цената идва на половина, но пък щеше да е по-лесно за ползване.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 09:22 от Златен ангел

# 167
Здравейте, на 10.10 направих поръчка от yesstyle на 12.10 получих имейл , че е шипната, но все още нямам никаква информация. По тракинг показва само това.

# 168
Вчера най-накрая изхвърлих няколко празни опаковки и днес ще си отворя това

# 169
Влизам с молба за мнения/личен опит или коментар по  състава на този продукт :

https://www.yesstyle.com/en/dr-melaxin-astaxanthin-brightening-a … ml/pid.1135167621

# 170
Вчера най-накрая изхвърлих няколко празни опаковки и днес ще си отворя това
Скрит текст:

Eхаа!  С кеф да си го плзваш и да споделиш и тук с нас мнение!

А аз днес ще отворя ето това! Голямо чудене му хвърлих, но 90 мл серум + тонер и лосион и крем от любима серия + екстра измивна пяна на прилична цена и срок на годност 2028 и се предадох, имам нужда от малко красота, не само от тестери!

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 18:19 от Agent Provocateur

# 171
  • Prismatica Aerie
А аз днес ще отворя ето това! Голямо чудене му хвърлих, но 90 мл серум + тонер и лосион и крем от любима серия + екстра измивна пяна на прилична цена и срок на годност 2028 и се предадох, имам нужда от малко красота, не само от тестери!
Скрит текст:
Purple Heart Никакво чудене - още щом го видях в похожденията ти, го поръчах. Wink

# 172
Здравейте, момичета!
Майка ми е на 63г, с много, ама наистина много суха кожа.
Отдавна й разказвам за корейската козметика и иска да пробва.
Някой дали може да препоръча крем като за нея?
Не знам какво да й взема..🤗

# 173
Здравейте, момичета!
Майка ми е на 63г, с много, ама наистина много суха кожа.
Отдавна й разказвам за корейската козметика и иска да пробва.
Някой дали може да препоръча крем като за нея?
Не знам какво да й взема..🤗

И аз взимам на майка ми на същата възраст корейска козметика и много ѝ харесват сериите Missha Time Revolution, както и кремът Illiyoon Ato, черната серия на Pyunkang Yul.

# 174
Благодаря!
Сега ще ги проверя. Условието е само да е за много, много суха кожа
И в опит да съм полезна на някой - сега видях, че в Нотино има 20% допълнителна отстъпка 🤗

# 175
А моята майка е на 72, много суха кожа, естествено. Предложете ми и на мен серия , която е подходяща? Има повече бръчки около очите

# 176
  • Prismatica Aerie
Някоя от линиите на MISSHA Chogongjin, например. Писано е доста из темите.

# 177
Момичета, влизам да помрънкам малко. Знам, че вие ще ме разберете.
Ще трябва да си ходя съвсем натурална, с бръчки и т.н. Нито мога да сложа нещо, нито да правя. Само кремове ще мацотя...

Преди няколко години пробвах с ботокс на 3-те зони. Такава непоносимост получих, че чак до спешното ходих и нямах търпение да му размине действието. Иначе ме подмлади с едно 10 години.

При всички консултации с дерматолози, никой не смее нито бустери да ми слага, нито нищо, заради горния случай и хистаминова непоносимост.

Когато прочетох за уреда, много се зарадвах, че ще имам все пак някаква алтернатива на процедурите и ще си младея на спокойствие. Да, ама не. Преди дни дойде пратката. Онази вечер пуснах на режим 1 по 1 минута на трите режима, без синия, за да видя как работи уредът. Вчера усетих нещо отдясно, като лека болка под и над дясното око. Снощи реших все пак да пусна 2 минути на 1-ва степен само Booster режима.... е, познайте, днес вече съм с почти постоянни болки в дясната част на лицето. Явно се е възпалил лицев нерв. Поне така го усещам. А, и лошото е, че до обяд беше само около окото, сега вече е почти на цялата дясна половина...

Почти на 100% съм сигурна, че е от уреда, иначе няма от какво друго. Не ми се е случвало друг път.

Сега се чудя дали да му давам втори шанс, евентуално след време (да ми размине това неразположение, дано не се засили обаче) или да го засилвам него за продажба? Какво ще ме посъветвате?

Ще си старея естествено, то се е видяло. Ще мацотя кремове и каквото стане.

# 178
Не бих пробвала отново, имам спомен нещо да съм чела, че някои апаратни процедури не трябва да се правят, ако е слаган ботокс, но не помня кои.

# 179
Нямам ботокс.
Споменах и него, за да се оплача, че на фона на днешното ниво на естетичната медицина днес, аз реално нищо не мога да правя, слагам и т.н., освен кремове, да ям здравословно и да тренирам. Нищо апаратно, нищо като терапия и инжектиране и т.н.
Просто съм супер био и натурална, нито мога филър, нито ботокс, нито импланти, нищо. Отделно, че и вече съвсем ме е страх да опитам каквото и да било. Но пък въобще не подозирах, че и от този уред ще ми стане нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт