Азиатска козметика и грим - тема 32

• 45 472
  • 440
  •   2
Отговори
# 345
По принцип съм доволна от Mary&May. Без уау ефект.
Иначе в последно време пробвам Dr. Melaxin Eyephalt Eyebag Cream, усещам стягане на кожата след нанасяне. Не знам в дългосрочен план, как ще е.
Аз ползвам на Skin1004 с бакучиол сигурно четвърта опаковка и съм много доволна, но е основно подхранващ, без чудеса. По-скоро за превенция го ползвам.
Този numbuzin ме заинтригува, наистина ли помага за тъмни кръгове?

# 346
TheSickn3ss, точно обратното е - ретинолът изтънява и изсушава кожата! Затова редом с него трябва доста хидратиращ и подхранващ продукт, за да не стане от ефект дефект.
Зависи от количеството
Затова не слагаш ретинол за лице под очите
Смисълът на ретинола е да промотира обновяване на клетките

https://de.medik8.com/en/pages/everything-you-need-to-know-about … ut%20pigmentation.
Не съм дерматолог, само съм гледала и чела по въпроса и се казва че може с ретинол да се подобри състоянието на изтиняла от възраст кожа

Моята иначе няма друг лек за нея, бяла съм, кожата ми е тънка и винаги имам леки или по силни кръгове

# 347
Околоочният numbuzin е много хубав. Единствено опаковката не ми допада. От цялата лилава серия no.9 само той си заслужава.

# 348
Този numbuzin ме заинтригува, наистина ли помага за тъмни кръгове?
Моите кръгове са сенки,не тези кафеникави тъмни кръгове.Кожата ми е тънка и при най-малкото недоспиване или стрес получавам сенки под очите.
Не знам дали кремът изсветлява тези тъмните кръгове под очите.Всъщност,това пигментация ли се води?

Аз го взех покрай тонера и есенцията,ей така,да го пробвам.
Тонерът за сега не ми харесва като че ли.Не усещам хидратация,нито подхранване...Попива светкавично и 5 слоя да нанеса,все тая.
Есенцията ми хареса,леко мазничка,разнася се идеално,оставя кожата мекичка.

Отдавна се каня да питам,аджеба какви ефекти се очакват от серията?
Чела съм какво прави и какво евентуално ще се случи,но друго си е някой,който ползва серията да сподели какви ефекти получава,или не.
Околоочният крем вече ми е ясен,хареса ми.Но другите продукти...все си мисля че кожата ми е малко по-загладена,лееко по-стегната и някак си чертите са по-омекотени.Ама дали не си внушавам Rolling EyesGrinning

# 349
Здравейте, знаете ли подобен крем за лице, който е подходящ за студеното време, без да изсушава допълнително. Преди ползвах на Purito Panthenol Re-barrier cream, но навсякъде е изчерпан, а беше идеален.

# 350
Обожавам маските на nimbuzin 9, четворката с пелин също ми е от любимите, жълтата и тя добре се справя с озаряване на тена.

# 351
Здравейте, знаете ли подобен крем за лице, който е подходящ за студеното време, без да изсушава допълнително. Преди ползвах на Purito Panthenol Re-barrier cream, но навсякъде е изчерпан, а беше идеален.

Дадохами мостричка на е това и много ми допадна
https://kocos.bg/Ongredients-Skin-Barrier-Calming-Lotion-1-3968

И не е мазен, само хидратиращ

# 352
Много ми допада този лосион, бях си го поръчала като продукт за фейс йога рутината ми, но влезе в употреба и в ежедневната ми грижа. Но за суха кожа и вече в това студено време е далеч от достатъчен.

и умувам всъщност за него къде е подходящ по ред да се включи - след тонера го слагам - и после емулсия и крем ?

# 353
...и умувам всъщност за него къде е подходящ по ред да се включи - след тонера го слагам - и после емулсия и крем?
Не го мисли толкова, Кежуал, стига да е преди оклузивите ще си свърши работата!

Нали ви казах (или може би не?) как слушах с половин ухо интервю на една бразилска дерматоложка, кака на години, с много опит и (очевадно) много пари и тя рече в контекста на трета: "В Бразилия мешаме всичко в шепа и мажем. Чак като дойдох тук (САЩ) разбрах, че трябвало да спазвам ред." Много се смях, но има основание - стига да не си разменил реда на крема с тонера все ще попие!

Последните 2 седмици карам само на Whoo и съм доволна (при мен е доста студено и гадно), макар, че покрай носа забелязах едни зародиши на черни точки, което много отдавна не ми се беше случвало!
Скрит текст:

PS Помня колко се бях шокирала преди години, когато търсех препоръките на производителя след кой продукт да ползвам олиото за лице и се оказа далеч преди крема, докато аз си мислех, че ще е последен!

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 17:08 от Agent Provocateur

# 354
  • София
Агент, и друг съм о казвала, но твоето шакфче ми е любимо и е винаги вдъхновение за мен! Hug

Много ми хареса това с бразилката! Хах-ха! Не си играят на дребно хората! Като ще се маже -да се маже както трябва! Satisfied

# 355
Агент, и друг съм о казвала, но твоето шакфче ми е любимо и е винаги вдъхновение за мен! Hug

Много ми хареса това с бразилката! Хах-ха! Не си играят на дребно хората! Като ще се маже -да се маже както трябва! Satisfied

И шкафа , и съдържанието , и подредбата Heart Heart Heart

за олиото ме изуми , а също завършвам с олиа и не бих се сетила даже да потърся друго инфо

# 356
  • Prismatica Aerie
Тонерът за сега не ми харесва като че ли.Не усещам хидратация,нито подхранване...Попива светкавично и 5 слоя да нанеса,все тая.
Възможно е да е въпрос на усещане, но чисто технически ми е трудно да си представя, че пет слоя воден тонер биха били напълно еквивалентни на един. Това вече не е субективност, а физика. Simple Smile По-скоро предполагам, че просто не дава очакваното усещане.
Отдавна се каня да питам,аджеба какви ефекти се очакват от серията?
Чела съм какво прави и какво евентуално ще се случи,но друго си е някой,който ползва серията да сподели какви ефекти получава,или не.
Кожата не е универсална система и ефектът не е обективна категория.  И фактът, че нещо е подействало на някого, означава само, че е подействало на него. Ефектът при един човек не е гаранция нито за качество, нито, че при теб ще е същият. Но...най-вероятно не си внушаваш позитивното действие. Purple Heart

Кремът е с нова опаковка от миналата година.

Ето няколко подобни:
Axis-Y Panthenol 10 Skin-Smoothing Shield Cream
Jumiso D-Panthenol Barrier Soothing Cream
Heveblue Penta-Berry Panthenol Repair Cream

# 357
  • софия
Eйй, Агент застраховано ли е това шкафче?Heart Eyes
Май- май ще се съглася с бразилката, особено като се има предвид, че често продуктите са с много сходна консистенция и едното като е ампула, другото серум  ..и се филмираш излишно..Понякога се усеща като объркаш реда-не попива добре ,когато е нанесен върху по-плътен ..ами просто изчакваш малко да попие проблемният
А по отношение на олиата, имала съм и скоро намерих празна опаковка от олио на MISSHA, лилавата серия, което беше first.
Vanessa, какво не му харесваш на тонера nimbuzin 9 Confused- при мен попива бързо наистина , но хидратира и изпълва леко, добър е.

# 358
Тонерът на nimbuzin и при мен оставя усещане за мокрене с вода. Попива, но все едно съм си измила лицето. Кожата ми е смесена.

# 359
Catalano пързаляш ме по правата Grinning тези неща са ми ясни.
Исках някой,който ползва серията да каже "Изпъва ми бръчките,хидратира ми кожата,омазнява я/изсушава я...в този смисъл.Аз мога да чета между редовете,ще преценя ефектите.
В този ред на мисли,ти се измъкваш от ситуация,но ми се струва че си ползвала серията или поне част от нея.Какви са ти усещанията?

Светулче,това че попива изцяло и оставя кожата все едно че нищо не е нанасяно.Може би го съпоставям с тонера на Тиртир,който е много различен и любим.

Общи условия

Активация на акаунт