Азиатска козметика и грим - тема 32

• 45 586
  • 442
  •   2
Отговори
# 330
Поръчвали ли сте от сайта skinguru24.bg?

# 331
# 332
Мацки не съм писала скоро, но ви чета. Напазарувах доволно от черния петък в barecare, като има и нови за мен продукти, но не съм стигнала до тях още. Ползвам си серията blackberry на Mary&may.
От мистериозната кутия на Barecare съм много доволна от продуктите които получих.
Тези тонер падове

Са доста напоени и хидратиращи, даже повече от тези на Anua

Този крем на medicube си го харесах за сутришната рутина, не омазнява и е перфектен за студеното време сега

И този гел за почистване ми допадна. Нежен към кожата и почиства добре.

# 333
Здравейте, от какъв изпробван продукт сте доволни за почистване и стягане на порите?

# 334
  • София
Пробвах тези продукти.

Дано се виждат, че ми е трудно изписването Confused
И трите имат горе-долу еднаква консистенция. И трите продукта върху кожата се чувстват като силно... силиконови /не съм чела състава/, не са мазни в смисъла на мазно като като олио  Концентратът е с бежаво-кафяв цвят, кремът за очи е бял, а кремът и той е бежаво-кафяв, плътени са, подхранващи, попиват сравнително бързо и нямат glow ефект върху кожата  по-скоро с матов завършек.

# 335
  • Prismatica Aerie
Пробвах тези продукти.
Скрит текст:

И трите имат горе-долу еднаква консистенция. И трите продукта върху кожата се чувстват като силно... силиконови
Да. Луксозният сегмент е особено щедър на силикони(и аромати и още куп неща, заклеймени от привържениците на clean beauty философията), но пък предлага високотехнологични формули, качествени суровини, смислени концентрации...и приятна текстура и усещане при нанасяне.

# 336
Здравейте, от какъв изпробван продукт сте доволни за почистване и стягане на порите?

На първо място от този серум
https://barecare.bg/nine-less-a-control-10-azelaic-acid-serum-30ml

Отдавна не са ми излизали пъпки с него Simple Smile

И също ексфолиращ тонер ползвам техен, но е за пигментация и не знам дали допринася за порите

# 337
Препоръчайте ми моля, изпробван околоочен крем, който наистина повлиява на тъмите кръгове и фините линии. Досега съм ползвала само европейски, но не забелязвам особен ефект от тях. Ефект виждам най-често от пачовете за очи, но уви краткотраен.

# 338
Аз не съм забелязвала ефект Уау от нито един крем през живота ми, но някои ми харесват повече - тези дето са по-гъстички.
В момента съм с Mary and May и ми е добре, а също ми хареса на ,Pyukang Yul

Има голямо значение кръговете какви са - при мен са от тънка светла кожа и нищо не го маха напълно.Ако са пигментация -Mary and May бил добър и за това.

https://ksisters.bg/product/marymay-tranexamic-acid-glutathion-e … cream?sku=2102485

# 339
Много благодаря, този на Mary&May и аз го бях загледала. Не са някакви огромни кръгове, по скоро лека хлътналост и по-сивкав цвят на светла кожа, в резултат на недоспиване и над 10часа на компютър дневно.
Ще го поръчам, но съм отворена и за други предложения, които могат да дадат озаряващ ефект.

# 340
Много благодаря, този на Mary&May и аз го бях загледала. Не са някакви огромни кръгове, по скоро лека хлътналост и по-сивкав цвят на светла кожа, в резултат на недоспиване и над 10часа на компютър дневно.
Ще го поръчам, но съм отворена и за други предложения, които могат да дадат озаряващ ефект.
За този проблем дето явно аз имам същия, помага ретинол, защото помага да се "удебели" тънката кожа, сега съм бременна и не мога да ползвам, но гледах че този е бестселър в Корея с ретинaл
Бях го започнала и не дразни кожата, но нямах достатъчно време да видя резултат Grinning
Beauty of Joseon Revive Eye Cream Ginseng + Retinal

# 341
Frederica, разгледай numbuzin - No.9 NAD+ Retinol Volumetox Eye Cream

Тонизира кожата под очите и като че ли стяга капилярите ли и аз не знам,но като се ползва редовно тъмните кръгове не са толкова изявени.Кожата около очите определено е по-стегната и фините линии са по-незабележими

# 342
TheSickn3ss, точно обратното е - ретинолът изтънява и изсушава кожата! Затова редом с него трябва доста хидратиращ и подхранващ продукт, за да не стане от ефект дефект.

# 343
  • софия
Frederica, разгледай numbuzin - No.9 NAD+ Retinol Volumetox Eye Cream

Тонизира кожата под очите и като че ли стяга капилярите ли и аз не знам,но като се ползва редовно тъмните кръгове не са толкова изявени.Кожата около очите определено е по-стегната и фините линии са по-незабележими
В този има всичко, което трябва.
Тъкмо да кажа УАУ и стана някаква алергия, въпреки че по принцип понасям добре ретиноли.
Спрях го засега, но няма да се откажа, още повече, че имам цяла нова опакоека

# 344
  • Beyond the Frontiers
По принцип съм доволна от Mary&May. Без уау ефект.
Иначе в последно време пробвам Dr. Melaxin Eyephalt Eyebag Cream, усещам стягане на кожата след нанасяне. Не знам в дългосрочен план, как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт