Азиатска козметика и грим - тема 32

• 6 785
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
Със всичко го ползвам с изключение на спикулите, понеже те се дублират със air shot режима. Изобщо не го мисля толкова, мажа няколко дебели слоя любими продукти, наливам си кафе и почвам да пиша имейли/ постове във форума с дясната, докато движа по физиономията си уреда с лявата. Не се втелясвам изобщо кои са продуктите, като си мина режимите плесвам еднократна маска и върху нея минавам с друг масажор, след това обирам пак с нея непопилите остатъци и слагам сънскрийн + грим. Понякога съм станала в 5 и имам час++ време за подобни глезотии и размотаваме, понякога имам 15 Мин. Важното е да е редовно!

Разбира се, че има препоръки кой режим с кой (тип) продукт е най ефективен, но ще ме прощавате, това го правех първата седмица...

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 18:15 от Agent Provocateur

# 61
  • Prismatica Aerie

# 62
  • софия
В чуденка съм аз дали тоника с PDRN на Genabelle или този на Numbuzin.
Вторият е с много повече пептиди, ясно, но понеже така или иначе имам есенцията...
А ще взема  и балма на Genabelle
Нали, серия да има... Blush
Гледах, сравнявах цени. Даже и с код от YS, от SV е по - изгодно.. За пръв път до Германия.
Макар че не виждам онези кодове с подаръците, пак е добре.

# 63
  • Prismatica Aerie
SV

# 64
  • софия
Благодаря много, реализирано Blush

# 65
PeaPink, благодаря за чудесно оформената нова тема.
Нови неща не съм включвала. Планирам един ретинол на Iope и donginbi да отворя. Доизмазвам разни неща. Привършват ми ридъл шотовете и ще се оглеждам за намаления.
Чудя се и нещо избелващо дали да не си взема.

# 66
Отдавна си напомням да препоръчам тук тази пудра, но все забравям.

Прекрасна, блърваща, воална, матира, но нежно и деликатно и не стои сухо.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 19:07 от Agent Provocateur

# 67
Момичета, как махате водоустойчивост спирала? С кой продукт?

# 68
Олио или балм.

# 69
Последно си взех олиото на Purito Seoul. Много добре ми почиства грима и спиралата. Очите ми са чувствителни, но нямах проблеми. И ми харесва  аромата на естествени масла.

# 70
На сайта на kocos днес всичко е с 20% отстъпка с код NFD

# 71
Много благодаря за кода за кокос. 😍 тъкмо си бях заплюла едни маски от любимата ми серия на Mary&may.
Нищо ново не съм пробвала напоследък, карам си на любимците, но сега ще тествам нови за мен неща благдарение на една мистериозна кутия от barecare. Доволна съм от това което ми се падна.

Кремът на medicube дали ще е тежък за сутрин?

Общи условия

Активация на акаунт