Азиатска козметика и грим - тема 32

• 9 091
  • 103
  •   5
Отговори
# 90
Да, държа да е БГ сайт, но явно няма никъде наличност.

# 91
Чудесни сте, момичета. Моля някой да свирне когато се появи The History of Whoo Bichup Ultimate Recovery NAD Power Ampoule в YESS или Stylevana или някъде, от където може да се поръча...Благодаря!

# 92
  • Prismatica Aerie
Моля някой да свирне когато се появи The History of Whoo Bichup Ultimate Recovery NAD Power Ampoule в YESS или Stylevana или някъде, от където може да се поръча...

Слабо вероятно,  Bichup Ultimate Recovery Youth Serum така и не се появи там. Купувам го от eBay, имам и един злополучен опит от Stylejolly - изпратиха ми старата версия. Серумът ми е ултра любим продукт, винаги гледам да ми е пред очите.
Ампулата я има тук, нямам опит с пазаруване от този сайт...но силно подозирам, че скоро ще придобия. 😁

# 93
Catalano, тази цена на серума дали е добра плюс 19$ доставка? Успявам да го намеря единствено в Stylejolly,  по-малко милилитри от колкото на този от линка.

https://www.testerkorea.net/product/46587-60702/whoo-%E0%B8%BAbi … 020ml-special-set

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 15:14 от Rallitza

# 94
От този съм пазарувала със същото име, но май е друг сайт
https://testerkorea.com/Search/Product/result/keyword/whoo+bitchup
Беше преди доста време, скъпа доставка през превозвач, бързи, коректно беше всичко.

# 95
  • Prismatica Aerie
Рали, на същата цена го купувам от eBay, VAT и доставка се плащат при поръчката.
Линковете не излизат, така че ето скрийншотс:
Скрит текст:

От testerkorea ще дойде с Fedex, т.е. ДДС и такса митническо представителство ще се дължат допълнително, грубо около 70-80 лв, но не знам със сигурност колко ще начислят, може курсът на федекс да е различен, може таксата да варира..

Сега виждам намаление на доставката:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 16:00 от Catalano

# 96
Слабо вероятно,  Bichup Ultimate Recovery Youth Serum така и не се появи там. Купувам го от eBay, имам и един злополучен опит от Stylejolly - изпратиха ми старата версия. Серумът ми е ултра любим продукт, винаги гледам да ми е пред очите.
Ампулата я има тук, нямам опит с пазаруване от този сайт...но силно подозирам, че скоро ще придобия. 😁

A можеш ли да направиш сравнение между старата и новата версия на bichup serum-а?

# 97
Catalano, винаги има за какво да ти благодаря, отново сърдечно го правя!  И пак от твой пост в темата  знам предимствата на новата версия, но този път мисля да се спра! Още повече, че в момента ползвам 90мл. предишния вариант и неотворен още един такъв ме чака. Харесва ми, в комбинация с други неща.

От сайта, който Зари е посочила съм пазарувала преди година и половина и си ме таксуваха всички възможни такси и ДДС.

# 98
  • Prismatica Aerie
От този съм пазарувала със същото име, но май е друг сайт
https://testerkorea.com/Search/Product/result/keyword/whoo+bitchup
Беше преди доста време, скъпа доставка през превозвач, бързи, коректно беше всичко.
Друг сайт е, да, но пък какво видях....😭

Скрит текст:
Слабо вероятно,  Bichup Ultimate Recovery Youth Serum така и не се появи там. Купувам го от eBay, имам и един злополучен опит от Stylejolly - изпратиха ми старата версия. Серумът ми е ултра любим продукт, винаги гледам да ми е пред очите.
A можеш ли да направиш сравнение между старата и новата версия на bichup serum-а?
Таня, мога разбира се - еднакви са за моите възприятия 😄 Е, добре де, серумът е с една идея по-фина текстура и попива маалко по-бързо(но това е относително). На база състав - основната разлика е наличието на NAD Power24™в новата версия.

Рали, имаш цели два безкрайно самотни серума и няма да им вземеш ампула?!🥹

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 17:18 от Catalano

# 99
Цитат
Рали, имаш цели два безкрайно самотни серума и няма да им вземеш ампула?!

Този път да! Но мога да кажа, че не е съвсем самотен серума - комбинирам с balancer и emulsion от серията Hwanyu Imperial, например, и не само. Лекинко ще се спра със скъпите покупки 😄. Това не значи пълно въздържание - вчера пуснах това:

Малко но от сърце 🩵

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 20:34 от Rallitza

# 100
Благодаря ти, Catalano!  За състава ти беше писала и преди, както и в сайта на Одил има достатъчно информация, но точно ми беше любопитно как ги усещаш и дали намираш някаква значителна разлика.
И аз като Рали  привършвам една опаковка и ме чака още една неотваряна (пак благодарение на теб го поръчах на супер цена от StyleJolly ) Flushed Имам и 3-4 минита, че са много удобни, когато пътувам, но тайничко се надявам да пуснат в StyleJolly jumbo на новата версия, защото в момента има само discovery set  Simple Smile

# 101
На федекс таксата митническо представителство беше нещо 26-28 лв.

Blush Catalano, като го видях това затворих бързо, че ангела ми е много слаб за лимитки.

Имаше ли една синя лимитка на dr different или се бъркам, присетила съм се нещо и търсих, но не намирам.

Ползвам някакви маски за розацейна кожа за сина ми, напоследък не следя много пазара, та ако някой купува ще се радвам да сподели новости.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 09:39 от zari65

# 102
  • Prismatica Aerie
Имаше ли една синя лимитка на dr different или се бъркам, присетила съм се нещо и търсих, но не намирам.
Не бъркаш, VITALIFT-A Fortessimo излезе със синя опаковка през декември 2023г. 💙

# 103
Много съм закъсняла да я купя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт