Азиатска козметика и грим - тема 32

• 45 487
  • 440
  •   5
Отговори
# 360
  • Prismatica Aerie
В този ред на мисли,ти се измъкваш от ситуация,но ми се струва че си ползвала серията или поне част от нея.Какви са ти усещанията?
Никога. Blush Заповядай.
Конкретно тонерът много ми допада, но аз по принцип харесвам водни, бързопопиващи тонери. В крайна сметка, това е продукт, който подготвя кожата за следващите стъпки и не очаквам подхранване, а само базова хидратация, която в случая е съвсем прилична при мен. Разбира се, има плътни, богати тонери, но този не е такъв.
 Това, че оставя кожата, сякаш нищо не е нанасяно, направо не ми го побира главата. Почвам да мисля за некачествени партиди и фалшификати..
Разклащайте шишето преди употреба.

# 361
  • софия
Vanessa, точно си е въпрос на усещане и очакване. Ако харесваш Tirtir, и усещането след него, значи този не е точно за теб. Такъв млечен е да кажем и на Round Lab lab soybean I Аnua. Има много варианти и комбинации разбира се с наслагване.
Аз харесвам всякакви От супер плътния Missha Chogongjin, който е почти като гел, до най-водните, от които са ми фаворити 107 micro drizzle  и Huxley.

# 362
  • Бургас/Пз
Тонерът на 107 микро на мен ми е любим, но аз много обичам воднисти продукти.
След ревюто на Каталано взех лилавата серия, но само маската, околоочния и лифтинг есенцията. Чаках ги от около месец и вече месец ги ползвам. Мога да кажа, че всичко, което тя е написала в ревюто като усещане е и при мен. Изключително съм доволна и страшно много й благодаря за споделеното. Като свърша 107, смятам да взема и лилавия тонер. От есенцията дори поръчах втора опаковка. Мисля, че дълго време ще се обичаме Simple Smile Подарих я и на приятелка с подобна на моята кожа и тя също е изключително доволна, въпреки че не полза тонер отдолу. Каза, че върху есенцията си слага нейния си крем, който тя си ползва /не е корейски/

# 363
Catalano публично се извинявам Flowers Hibiscus
Линкът ми върна част от паметта Grinning но явно съм прочела поста ти малко по диагонал.Виноват!

Vanessa, точно си е въпрос на усещане и очакване.
Аз харесвам всякакви От супер плътния Missha Chogongjin, който е почти като гел, до най-водните, от които са ми фаворити 107 micro drizzle  и Huxley.
Хмм,107 ми е един от най-любимите тонери.Вярно е воднист,но пак няма нищо общо с Нумбузин.
Както и да е.Дискусията беше полезна за мен

# 364
Ако на някои , е полезно в Нотино днес прозорчето е -20 % на корейските

20% отстъпка на корейски марки
Разгледайте офертата ни с корейска грижа и се насладете на последната неделя преди Коледа с отстъпка от 20% при покупка на поне 2 продукта от нашите K-Beauty предложения с кода korea. Отстъпката е валидна само на 21.12.2025 г. и не важи за продукти в промоция или на разпродажба.

# 365
Препоръчайте ми моля, изпробван околоочен крем, който наистина повлиява на тъмите кръгове и фините линии. Досега съм ползвала само европейски, но не забелязвам особен ефект от тях. Ефект виждам най-често от пачовете за очи, но уви краткотраен.

И аз от доста време търся такъв крем, но засега не съм открила, нито корейски, нито европейски или американски. Аз съм на 52 и моите тъмни кръгове и подпухнали клепачи наистина са ми проблем. Когато бях по-млада, сякаш по-лесно се повлияваха от разни продукти, но сега не. Пробвах на Mary&May крема, при мен никакъв ефект. Последно си взех AHC Premier, но освен че подхранва кожата и е добро количество, нищо друго не мога да кажа. Взех и на Abib PDRN retinal eye patch, единствено от тях като че ли засега има малък ефект, торбичките под очите малко намаляват, но трябва може би по-редовно да ги ползвам. Ще поръчам пак от тях.

# 366
  • Prismatica Aerie
Catalano публично се извинявам Flowers Hibiscus
Не се приема, тъй като няма провинение! Kissing Heart
Така или иначе, "ревюто" ми единствено доказва, че възприятията са субективни.

Ани Heart

# 367
Препоръчайте ми моля, изпробван околоочен крем, който наистина повлиява на тъмите кръгове и фините линии. Досега съм ползвала само европейски, но не забелязвам особен ефект от тях. Ефект виждам най-често от пачовете за очи, но уви краткотраен.

И аз от доста време търся такъв крем, но засега не съм открила, нито корейски, нито европейски или американски. Аз съм на 52 и моите тъмни кръгове и подпухнали клепачи наистина са ми проблем.
Единственото, от което ми се повлияха тъмните кръгове е естетичната акупунктура.

Barecare са отворили магазин в The Mall.

# 368
Повече продукти има в магазина на Кокос до Славейков,

Също и в Нотино в Парадайс има някои неща

# 369
  • София
Barecare са отворили магазин в The Mall.
Там си е отворен от 3 години, сигурно.

# 370
kopche, в Инстаграм профила им пишеше, че отварят на 06.12.2025 г.

# 371
Местят го от горния етаж на долния, сигурно ще е по-голям

# 372
Пропуснала съм, че са имали магазин на горния етаж. От постовете им останах с впечатление, че е изцяло нов.

# 373
  • при моите деца .....
Аз влизам с молба да ми препоръчате дневен крем, 45+
Нещо, което дахсе бори с признаците на стареене.
Сега в студеното време - кожата ми е суха.
Благодаря!
Весели, топли и уютни празници!

# 374
В темата за IHerb видях термина IOSS и реших да проверя за SV. Ето обобщено от ИИ по въпроса, което съвпада с някои мнения тук за тука има, тука нема дали ще се дължат такси или не.
Скрит текст:
IOSS (Import One-Stop Shop) with Stylevana refers to how this popular beauty retailer handles EU VAT for low-value goods (under €150) from outside the EU, aiming for faster customs and no surprise charges; while Stylevana has historically provided competitive pricing, EU customers often find they pay VAT at checkout via IOSS if the seller registers, though some users report paying it on arrival or facing confusion, highlighting a need for clear communication on their EU site regarding this VAT compliance for smoother delivery.
What IOSS Means for You (as an EU Customer):
No Surprise Fees: IOSS aims for you to pay the VAT (Value Added Tax) of your EU country at checkout on Stylevana's website, meaning faster customs clearance and no unexpected fees from your local post when the package arrives.
Low-Value Goods: This system applies specifically to imported items valued at €150 or less.
Faster Delivery: By handling VAT upfront, IOSS helps parcels bypass lengthy customs checks in the EU.
What This Means for Stylevana:
VAT Collection: To comply with EU rules, Stylevana needs to register for IOSS and collect VAT from EU customers at the point of sale.
EU Presence: Non-EU businesses (like Stylevana, shipping from Hong Kong) often use an EU-based intermediary to manage their IOSS obligations.
Current Situation & User Experience:
Inconsistency: While Stylevana's EU site implies compliance with promotions, some EU customers on forums like Reddit report confusion, with some paying VAT on arrival, while others pay at checkout or nothing at all, suggesting ongoing implementation or varied seller practices.

Общи условия

Активация на акаунт