Азиатска козметика и грим - тема 32

• 50 561
  • 496
  •   6
Отговори
# 480
Аз поръчвам само, ако има опция за плащане с PayPal. С въпросния сайт не ми се губят време и нерви.

# 481
Ред флагове за фишинг сайт някакви им излезли ,не ми дадоха много обяснения ...мисля ,че се презастраховат.
Пак ли започнаха тази кампания?!!! Grin
Би ли споделила ПИБ ли е банката?

За каква кампания става дума, светулка? И моята карта от ПИБ я сполетя същата участ. Трабвало да бъде подменена, понеже имало компрометирани плащания. Ако искаш, и налични, да не спамим тук.

# 482
  • софия
Това спиране на транзакции се задейства автоматично при плащания към трети страни, може да заявиш в банката да не ти спира плащания към такива страни.
На мен ми се случи в Турция, плащахме болнични разходи, голям цирк беше, тогава ми го обясниха, че се прави автоматизирано над определена сума към банки от трети страни. Прага е доста нисък.
Сега имам поръчки от yestyle и ми звъннаха от банката да ме питат мои ли са транзакциите, направих ги 3 една след друга, че  ги делях по период на шипване, да не надминават 100 евро и т.н мои приумици.
Не ме притеснява, такъв вариант за устно потвърждение на транзакции при плащания ми е ок, даже го приемам като грижа за моите парички, но ако те решават директно вместо мен ще ме вбеси.
Зари, само дето е кампанийно, така че не знам доколко е въпрос на правила. Миналата година ми се случи, обяснявахме  се с разни девойки. Направих си кредитна карта, няколко пъти платих с нея и после си възобнових плащанията с дебитната, която си използвам.Говоря за азиатските, от които пазаруваме тук.
И, извинете, ама да не чуя лоша дума за Stylevana! Не знам какви възражения имате? Цените са доста по-ниски, а сроковете не са по-дълги  от YS, които са скъпи и бавни.
И, ако за някого е важно, има и мостри.

# 483
  • София
Аз поръчвам само, ако има опция за плащане с PayPal. С въпросния сайт не ми се губят време и нерви.

В Стайлвана винаги съм плащала с ПейПал. При вас я няма newsm78

Цената на тази слънцезащита е чист подарък в момента Simple Smile

# 484
Nad_tab, прочетете докрая. В случая причината не е в липсата на PayPal.🤣🤣

# 485
И аз съм в ПИБ, след турската история си активирах нещо забравих какво. за плащане в трети страни и може би затова ми се обадиха.

Стилевана не ми я хвалете, още ортаци на джоба си нИ щЪ Sunglasses
А пейпал нещо ми искаха някаква верификация, за да продължа да го ползвам, нещо не успях да я направя, писах им, някакъв бот ми отговори да прочета секцията за помощ и реших, че мога да живея и без него.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 18:22 от zari65

# 486
  • София

Пишете така, че само вие да се разбирате. Аз лично не разбрах какъв ви е проблемът със Стайлвана — хвърляте становище без доводи.

Извинявам се за спама, обещавам от тук насетне да споделям само отзиви за продукти!

Мноооого любим напоследък ми е ISA KNOX - Wrinkle Focus Lifting-shot, идеален за сухата ми кожа през зимата. Нанесен вечер, образува хубав филм върху трета. Усещам го дори сутрин, като се мия, подозирам, че няма да е подходящ за някой с мазна кожа.

https://www.stylevana.com/de_DE/isa-knox-wrinkle-focus-lifting-s … -3items47696.html

# 487
Yesstyle имат някаква странна практика да пращат може би цели палети, които стигайки в Европа биват разделяни в кашончета. Вече на няколко азиатски пратки ми изписват като подател фирма, за която в тракинга изрично пише, че не е подателят на пратката.

# 488
  • софия
И аз съм в ПИБ, след турската история си активирах нещо забравих какво. за плащане в трети страни и може би затова ми се обадиха.

Стилевана не ми я хвалете, още ортаци на джоба си нИ щЪ Sunglasses
А пейпал нещо ми искаха някаква верификация, за да продължа да го ползвам, нещо не успях да я направя, писах им, някакъв бот ми отговори да прочета секцията за помощ и реших, че мога да живея и без него.
Ми.
Хвалим ти я, защото по-плитко бърка.Blush
Аз имах същия проблем с pay pal и  се оплаквах няколко пъти. Съжалявам че се разделихме, знам че са сигурни плащания с тях, обаче копие на л. к.  няма да им изпратя.
И аз не се разбрах с бота. Жалко!

# 489
Непрекъснато има оферти примерно отстъпка 20 % + продукт подарък / в момента примерно има желетата на Медикюб/ . А и  цените се наистина по-ниски .  Та затова и го пишем .

Фенка станах на BIOHEAL BOH откакто някой препоръча Probioderm 3D Lifting Cream ,тогава поръчах и Probioderm Collagen Remodeling Booster Shot Program
https://www.stylevana.com/de_DE/bioheal-boh-probioderm-collagen- … l-20ml113630.html ,
 както и серума и рема с Cica.
Сега поръчах есенция , серум , околоочен пак от Probioderm 3D Lifting серията ,както и новият им серум https://www.stylevana.com/de_DE/bioheal-boh-nad-prizcell-glow-po … m-30ml119028.html

# 490
За мен Yesstyle са доста евтини, но може би защото не следя цените по различните сайтове, но със сигурност са по- евтини от Jolse, от които спрях да поръчвам, че ми писна да плащам мита и пр. От Stylevana не съм пазарувала, струва ми се много объркващо с тези кила да се изчислява доставката...

# 491
За мен Yesstyle са доста евтини, но може би защото не следя цените по различните сайтове, но със сигурност са по- евтини от Jolse, от които спрях да поръчвам, че ми писна да плащам мита и пр. От Stylevana не съм пазарувала, струва ми се много объркващо с тези кила да се изчислява доставката...
Доставката е безплатна над определена сума примерно над 49 евро в немския сайт от който пазарувам ,ДДС-то също си е включено .

# 492
Аз когато пазарувам винаги проверявам цените навсякъде: YS, Stylevanna, Amazon  и Stylevanna винаги ми излиза най-скъпа. Дори след купон.

# 493
Светулка, аз не съжалявам за пейпал. Така дереше при превалутирането. Навремето беше нещо по-различно и даваше някакво улеснения, но и финансовите услуги много се развиха, ще ме праща да чета секцията. Не искам да му отделям това време, искам кратък ясен отговор и бързо решение. Щом ще ми отнема време, не го искам, пари не ми дава Sunglasses взима ми, та да се постарае
Едно приложение по-малко просто. Щом не иска да ме улеснява -чао, не си падам по съпорти, които не са ти в услуга.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 09:20 от zari65

# 494
Нямам опит лично, но са ми казвали, че й Револют възстановява като Пейпал

Общи условия

Активация на акаунт