Къде е златото? Ново риалити

• 4 583
  • 66
  •   1
Отговори
# 45
Караолис много ми харесва. Скроили са му шапката ли в игрите, какво е станало, та е отпаднал рано?
Доста ми допада предаването и кастът е добре подбран. Хареса ми дискусията пред камера и на синхрони дали да изхвърлят сега Мариян или да го пазят за по-удобен момент.
Още веднъж 5 точки за стегнатите епизоди. Няма излишъци, а всички действия са ми обяснени. Браво!

# 46
  • София
Наистина добре са го снимали и монтирали, приятно изненадана съм. Дори и Ивайло не ме дразни толкова Simple Smile

# 47
  • София
Караолис много ми харесва. Скроили са му шапката ли в игрите, какво е станало, та е отпаднал рано?
Доста ми допада предаването и кастът е добре подбран. Хареса ми дискусията пред камера и на синхрони дали да изхвърлят сега Мариян или да го пазят за по-удобен момент.
Още веднъж 5 точки за стегнатите епизоди. Няма излишъци, а всички действия са ми обяснени. Браво!

Бяха надиграни стратегически от женската коалиция водена от Силвия Радулова от Сървайвър.
Отиде на битка и отпадна на стената на плача елиминиран много подло от Павел (половинката от Павката и Венци Венц), сегашният водещ на Игрите. Така отиде на тежка елиминационна битка срещу гризлито Гешев и нямаше шанс там и отпадна.
Иначе е много възпитано и интелигентно момче.

# 48
Качили са подкаст в официалния канал с Георги:

# 49
Всеки път, като отварям известие за отговор в темата чета заглавието, като "Къде е злото" Joy

# 50
Аз сега пуснах подкаста и тепърва ще го гледам. Но като цяло съм много положително изненадан към момента от нивото на продукцията. Харесва ми как оформят предаването, за момента самата игра ми харесва. Подкаста и той ми се струва, че ще е на ниво. Просто страхотна работа от BulStream.

# 51
Водещият на подкаста е ОК, ама с този първи гост... спрях го на втората минута, този диалект не се търпи.
И защо Теа не е първата гостенка? Сигурно е отказала и се е направила на интересна Grinning

# 52
Ни можах повичи от диесет минути да гу изглиедам тоз индивид..🤷🏼‍♀️

# 53
Епизод 7:

# 54
  • София
Хм, аз ли не разбрах съвсем правилата или просто Мариан не е особено настоятелен?
Защо просто не каза, че е много гладен. Сред толкова много хора, все някой нямаше да си я дояде, особено сред жените.
Ако разчита, че някоя сама ще предложи, както и се случи веднъж, то това си е тото. Много малка вероятност да се получи.

Явно в следващия епизод ще е между него и Руслана.
Той вече ще има 2 гласа.
Срещу Руслана е женската коалиция (Люси, Стели и Петя) + Караолис, Рости и Яница. Не мисля, че Лилия е сигурна. И не мисля, че ще им стигнат гласовете заради тези 2 гласа срещу Богаташа. Хм, ако Лили гласува + всички останали може и да стигне, но ще е яко на кантар.
Иначе тактката да си пазят Мариан за по-нататък е добра. Само дето не знаят, че продукцията вече се ослушва за смяна на богаташа...

Играта беше готина, но да изписваха/казвала класирането след всяка дегустация. И малко множко ми дойде да ги гледам как дъвчат и преглъщат 9 пъти.

# 55
  • София
Пак препоръчвам американския сезон в Нетфликс, там играта с храните беше страхотна за гледане Simple Smile

# 56
Едва днес ви настигнах.
Играта с храните мисля че беше зле монтирана и  поради това не особено забавна, но подчертавам това е работа на постпродукцията. Имаше потенциал като идея.
Операторската работа мисля че е на високо ниво.

Ивчо вече ми е създал мнение, че не става за актьор, но за първи път го виждам като водещ и ми се струва добър и скромен човек.

За разлика от други шоута, ми харесва че не ги уморяват от глад и че се държат с участниците човешки.

А Мариан ми е един същи Вин Дизел. 

Идеите са интересни, мисиите, подсказките, операторската работа.  Единствената ми критика е към монтажа. Има пълнеж в които се чуват някакви общи приказки, подхвърлени полушегички и т.н.

Началото беше странно в смисъл тия лимузини в мината, дебеловрат мутрак с бели ръкавички отваря вратата на колата - това айде.  Ама да се събират (вече слезлите от лимузината) прави около някаква сгъваема маса отсреща  беше леко недомислено.

Много се радвам че двете недоразумения Теа и расиста, с претенции за интелектуалец си заминаха.

# 57

За мен е най-добрият епизод до момента.
СПОЙЛЕР!

Мариян е много готин и много ми стана кофти, както се вижда и на другите им е криво за хубавите хора. Защо не плакаха за Теа или Георги 😁😁

# 58
Аз продължавам да съм много доволен от предаването. Харесва и си го гледам веднага като го пуснат. Мариян го поздравявам за играта му, смятам че игра достойно.

Кой бихте желали да видите като богаташ от тук нататък? На мен ми се иска да се падне Людмила, да видим дали ще продължи да се държи както до сега :Д

# 59
Аз хем искам да видя Людмила или Караолис, хем не искам да си тръгват, защото богаташите са доста лесни за разкриване.

Общи условия

Активация на акаунт