Къде е златото? Ново риалити

• 4 622
  • 66
  •   2
Отговори
# 60
Това предаване ми става все по-интересно. Да, вярно, че е нещо средно между "Къртицата" от Али Експрес и "Трейтърс" от Тему, но е добре монтирано, чат пат показват хубави гледки, спокойно е, няма простоти, няма "брат, бате" на всяко изречение, няма чалга, няма махленски език (като в Мистър Кеш например),  спокойно минават епизодите, не ме напрягат по никакъв начин. С кеф си ги пускам.
Поздравления за екипа.

Леко ме издразни ломската перла как взе веднага да се пазари, когато избираха дали Караолис да научи уликата. "Аз съм съгласна, но имам условие"...  И коя беше ти, че да имаш условия? Тия пазарлъци изобщо не са ми по вкуса. Сестра й е същата.

Изпуснах момента, как и кога Караолис разбра, че Теа е дала грешна улика в началото? Кога са му съобщили? И на всички ли са съобщили? Дано не са неизлъчени кадри, това ще да е много интересно как им съобщават, че Теа ги е заблудила.

# 61
  • София
Да, присъединявам се към положителните мнения.
То шоуто си ми все на плюса още от премиерата си и досега не е имало епизод, който да ме е подразнил или да не ми е харесал.
И вярвам ще става все по-интересно.

Мариян щяха да го хванат още предния път, но искаха да разкарат потенциалния дразнител Георги.
Толкова убедително гласуване рядко се вижда. 11 човека гласуваха за него от 12 (само Петя гласува за Стоян).
Като цяло Мариян се представи почти добре, но при тези брутални улики няма шанс да оцелее човек.
Почти, защото можеше да се справи по-добре в мисиите. 2 поредни мисии издъни, едната заради неразбиране на правилата, а другата, защото не посмя да е малко по-решителен. Не че щеше да го спаси де.
Явно социално е стоял добре, много хора се разплакаха.

Ако имам някаква критика към формата то е по-скоро в самата концепция. Не е критика към самите продуценти у нас ако те следват едно към едно оригиналните правила.
Става въпрос за уликите, които се дават. Те са брутални и реално да си богаташ тук си е почти смъртна присъда. Особено в един по-ранен етап на играта си е чиста проба заколение за ковчежника.

Кого ще изберат сега?
Залагам на жена.

Интересно, Петя се отлюспи от женската коалиция. С Яница са два обединили се сводони електрона.
Има една групичка около Дани.
И една по-силно изразена коалиция около Люси. Там е и Караолис.
Ростислав се опитва да е навсякъде, което е най-лошата стратегия, но сякаш поне засега клони повече към Люси и Караолис.

# 62
Изпуснах момента, как и кога Караолис разбра, че Теа е дала грешна улика в началото? Кога са му съобщили? И на всички ли са съобщили? Дано не са неизлъчени кадри, това ще да е много интересно как им съобщават, че Теа ги е заблудила.
Не е разбрал, досети се. Накрая като си тръгна Богаташа някой от мъжете го хвана яд, че е забравил да пита. Аз очаквах Ивайло да им разясни.
Но поне участниците са се посмяли заедно с нас като са видели какво се е случило всъщност.

Дяволо, и аз си мислех за уликите. Това с татуировките директно изхвърля половината участници и като свържеш 2 и 2 става ясно. Според мен в Щатите (ще го гледам все някога) влизат абсолютно непознати хора и още преди да се раздадат ковчежетата, лъжат много за себе си и така не могат да ги хванат.

# 63
За тези, които ще влязат за втори сезон да им е обеца на ухото "как не се прави" 😁
Следейки в социалните мрежи доста от тях си излизат заедно след предаването. Много яко!
Искам следващият богаташ да е Виктор да се кръсти още повече и да го видим дали може да се скрие 😄

# 64
Колко ли епизода има още? Може би 10-11? Щом остават 12 души и всяка седмица отпада по един, знам ли...

Иначе сега видях, първия пост в темата е сменен с инфо за участниците, браво.

# 65
Епизод 9:

# 66
  • София
Неее, защо Караолис?
Ааааа, прецаквация.
Дано успее, стискам му палци, ама мисията му е сякаш невъзможна.
За сметка на това дневната му мисия в играта беше удобна. И той се справи отлично с нея.

Много хубава игра с тези пъзели и да се въртят.
Изненадващо добре се справиха Радо, Виктор и Руслана.
Радо е скрита лимонка. Готвил се е на пъзели, заради Игри на волята, закъдето не е одобрен. Малко е хахав - пет без шест. Ама си е опасен.
Караолис с хубава стратегия, но не успя да нагласи така нещата, че да остане последен. Иначе те щяха да са първи. Дани се забави на финалния пъзел. Иначе Караолис е отлично подготвен на пъзели и логически задачи.

На Люси и вдигнаха мерника, но изваждайки гласовете на Руслана, Радо и Лили си мисля, че ще и спаси кожата, поне засега.

Общи условия

Активация на акаунт