Къде е златото? Ново риалити

• 10 985
  • 233
  •   1
Отговори
# 75
Мисля, че Къщата на инфлуенсърите има немалка вина за лошата слава на онлайн форматите.

Приятно изненадана съм, че тук, с един непретенциозен и основно непознат за мен каст, са постигнали един много задоволителен резултат, а това е пилотен сезон все пак.

Diavolo, същите впечатления имам от Стоян и Стелияна. Първо се уверих дали чувам правилния човек по време на синхроните на Стоян, в които толкова добре синтезира каква е идеята на такива игри. Стелияна пък като някаква врачка ги пита един по един: "кажи ми имена". Като започнат да изреждат, тя категорично отсича, че не е този човек. Много си е повярвала, че е добър психолог.

Признавам си, че много се смях на Виктор Чуека по време на играта с тока. Този момент се нарежда до Николас с тока в сезон 1 на КнИ.

# 76
Скрит текст:
Къщата на инфлуенсърите, Инфлуенсърски лагер, Мис Плюс Сайз и Мистър Кеш наистина наблягаха на махленските лафове, разговори за s*x и пиене, говорят всички едновременно, смеят се като простаци, радват се на простотии, ценностите са... направо дъно. Чалгата издигната в пиедестал. Единствено в последната Къща на инфлуенсърите средната възраст беше по-висока.
От онлайн риалититата може би "Елате ми на гости" е по-обрано откъм тези емоции, хаха. То си е копие на "Черешката".

Люса Логиката и Виктор Чуйека са също прекалено емоционални, за да ги избере продукцията да са "Богаташът". За Яница да не говорим.

# 77
Доста силен епизод, обаче се изгуби стегнатостта, която ми харесваше в началото. Явно по-голямата част от публиката все пак харесва по-дълги епизоди.
Много исках да симпатизирам на Яница, но - уви, доста е натоварваща.

# 78
Яница и Виктор са ми едно и също. Дразни ме, че заради нея интерпретират емоционалността като типично женско качество, а далеч не всяка жена вряка и истерясва като нея. Споменах Виктор, защото има подобни прояви. Той пък изобщо не разбира как работи играта. Едно е да подозира Яница и да не иска да я гони, защото е по-добре да не се сменя богаташът малко преди края, съвсем друго е обяснението, че му е близка.

Не знам дали не беше по-добре Никола да думне пишман психоложката, за да насочи вниманието към Радо, или Людмила заради доводите на Ростислав.

# 79
  • София
Епизод 12

Има спойлери

Никола с изгонването на Стоян според мен допусна грешка. Трябваше да изгони Ростислав или в краен случай Дани или Виктор, хора с влияние. Стоян също беше опасен играч, така че изгонването му не е слаб ход, но не е и най-добрия за него.
Но най-голямата грешка беше, че сподели за уликата.
Който е гледал оригиналния формат да ме поправи, но мисля, че той може да си измисля своя улика, напълно безумна. В случая той много стеснява кръга и само факта, че Люси е заслепена за него го махна да остане изправен пред строя заедно с Яница, Дани и Виктор.

Аз друго не мога да разбера, тези хора защо не следват самите улики? Нали искат да хванат богаташа (въпреки че ще се рестартира играта), ами щом искат нека разследват. И да гледат фактите. Но не, те пак си гласуват на биг брадърска личностна основа по симпатии. Абе хора, Радо и Яница очевидно не са богаташите, защо ги гласувате? Люси също не е. Аз не мога да ги разбера каква играя играят. Или ще играят Сървайвър с коалиции и мръсни игрички или ще играят Къде е златото. Те уж си стиснаха ръцете за второто ама не правят и него и първото. Играят една такава никаква игра. Лутат се буквално.

Никола няма да изкара дълго, освен ако кюлчето не смени притежателя в скоро време.
Допуска грешки.

И за финал искам да похваля Ростислав. Това момче има невероятен радар за Богаташите. Той първи хвана Мариян, а сега и първи разконспирира Никола и то с факти, не защото го е сънувал или защото зодията така говорила. Много наблюдателно момче, сече му пипето. Евала.

# 80
В Трезора със Стоян:

# 81
  • out of space
Никола адски добре си играе играта според мен, единствено моят любимец Рости може да го спъне.

# 82
  • София
Интересно, вчера нямаше епизод.
За първи път този сезон не си изпълняват обещания график.

# 83
  • София
И аз го чаках и се чудих дали нещо не се е объркало.

# 84
Чак днес изгледах 12 епизод и затова сега се включвам.
То наистина има някои участници, които играят играта, а други нямат идея за какво става дума. Каква честност, какви симпатии, какви отбори като това е индивидуална игра, за която основно качество е да си манипулативен, изобретателен и като лъжеш, да го правиш така добре, че да не те хванат. Не знам дали е защото някои не разбират правилата или защото не разсъждават, ама се надявам, че с напредването на предаването ще са малко по в час с нещата.
Иначе - уф, само мен ли ме дразнят жените 😂? Яница се държи все едно е със сериозен ПМС, Стели е в някакъв криминален филм, Люси и Лили не ги харесвам по принцип, въпреки че не мога да отрека на Люси, че се опита да командва парада и ѝ се получи донякъде… А пък Петя ми е абсолютно безлична.
Много ми харесват Дани и Рости, Никола също е много умно момче, но не мисля, че ще успее още дълго да се крие.
Виктор… не е за тази игра изобщо, а Радо е някаква скрита лимонка. Не знам дали наистина играе ролята на по-глупав, отколкото е, но някак ми е много неясен засега.
Та това е моя разбор засега.
Наистина странно, че го няма 13-ти епизод, тъъъъкмо взе да става много интересно…

# 85
Епизод 13:

# 86
Дано Никола използва опцията да смени Богаташа, това му е единственият шанс да изиграе играта докрая. Ако има и право да се разкрие, че е бил Богаташ, ще свали обвиненията от себе си, иначе пак е аут с единия крак.

# 87
Много интересна игра с купите!
И потресаващ дисбаланс между IQ-то на Никола и Стелияна.

# 88
Не мога да запомня имената на всички. Ама има една дето на синхроните имитира Люси "Логика? Няма" Grinning Grinning Grinning Хахаха

# 89
  • София
Да, Караолис е на мушката определено и ако се спаси на това гласуване трябва да прехвърли златото задължително.
Но не само да го прехвърли, но и да насочи подозренията към този човек по някакъв начин, за да го хванат и да оневинят него.
Как е по оригинал? Караолис лично ще избере на кого да прехвърли кутията или ще стане по желание на продукцията и той няма да знае?
Ако не знае, то всячески трябва да се стреми да е под радара или да снеме подозренията за себе си.
Защото самото прехвърляне на кутията няма да доведе до нищо.
Според мен Караолис няма да преживее тази маса, защото сега ще има нова улика, а срещу него вече има солидни подозрения. Ако не го изгонят значи са слаби играчи.

Браво на Дани и Яница.
Но ме е яд за Люси и Радо. Сами са си виновни, бяха прекалено сигурни.

Общи условия

Активация на акаунт