Къде е златото? Ново риалити

• 11 064
  • 234
  •   2
Отговори
# 165
Много куцаше монтажът този път. Дават Радо на синхрон да обяснява как не може да измисли улика, а след малко съобщава такава. Щеше да е хубаво да дадат обосновката му зад това решение.

Не разбрах защо Никола остана и втора вечер в пещерата, след като условието беше да се прибере до закуската на по-следващия ден, а вече беше намерил златото. Единственото логично обяснение е продукцията да го държат за напрежение на останалите.

# 166
Е още като поставиха на Никола задачата беше ясно че няма да го има 36 часа  - т.е. 2 вечери, тогава бях писал, че  би трябвало да се върне чак на третия епизод след заминаването, сега вече - следващия

Понеже виждам, че няколко пъти пишеш "Каролис" (демек грешката не е случайна), да знаеш, че се казва Караолис Wink
Не знаех, наистина, извинявам се. Помня го от ИВ (затова и обикновено използвам фамилията) и му симпатизирах, но винаги съм  пропускал дори на ум а-то.  Не съм влагал никакъв заден смисъл

# 167
Много куцаше монтажът този път. Дават Радо на синхрон да обяснява как не може да измисли улика, а след малко съобщава такава. Щеше да е хубаво да дадат обосновката му зад това решение.

Не разбрах защо Никола остана и втора вечер в пещерата, след като условието беше да се прибере до закуската на по-следващия ден, а вече беше намерил златото. Единственото логично обяснение е продукцията да го държат за напрежение на останалите.
Да, според мен нещо такова са уговорили. Може и те да му съдействат за прибирането по някакъв начин.
Иначе на Радо му се получи с уликата, защото така ще отпаднат двамата, които абсолютно никой не подозира. Но и на мен ми беше странно как така се появи.

# 168
@spidrer, няма проблем, разбира се
Разбра ли, че със Симеон са се били на полета, на който ти ги беше засякъл Joy
Xaxa... е аз ги бях засякъл ноември миналата година от Париж до София и си бях влюбени гълъбчета, държаxа се за ръце през цялото време. А този бой е бил февруари от Дубай до София. Тя била дала 8к за почивката,  xaxaxa.

# 169
Наваксах и аз.
Освен че Петя се оказа скрита лимонка и че Никола е умно и приятно момче, за другите нямам положителни епитети.
- Теа -  куха, куха, куха лейка!  Най-кухата!  
Едно на ръка, че като се намаже с 5 слоя заприличва на 45 годишна.  Разгеле поне че махна сините лещи, че я правят на чудовище.  А пък раздувките за боевете, направо нямам думи.
- Лили - разбрала, че е добра само в една друга игра - на сцената. Скъпа, това въобще не е сигурно!
- Радо - не може да нареди 9 парчета за 7 минути, а дори като беше наредил две, после ги развали.
- Яница на лазерите - тотал щета, много зле, много зле в подаването на команди.
(а иначе, много хубава игра, пиша плюс на продукцията)

Смях се с глас на тази ѝ глупост:
-Добре че лазерите не са истински, че ако бяха щеше да си нарязана на парчета.
Първо ТЕЗИ лазери СА истински. Второ, това с парчетата е фантастика, която дори не мога да си спомня на някой филм да я е имало.   JoyJoyJoy

# 170
Скрит текст:
Наваксах и аз.
Освен че Петя се оказа скрита лимонка и че Никола е умно и приятно момче, за другите нямам положителни епитети.
- Теа -  куха, куха, куха лейка!  Най-кухата!  
Едно на ръка, че като се намаже с 5 слоя заприличва на 45 годишна.  Разгеле поне че махна сините лещи, че я правят на чудовище.  А пък раздувките за боевете, направо нямам думи.
- Лили - разбрала, че е добра само в една друга игра - на сцената. Скъпа, това въобще не е сигурно!
- Радо - не може да нареди 9 парчета за 7 минути, а дори като беше наредил две, после ги развали.
- Яница на лазерите - тотал щета, много зле, много зле в подаването на команди.
(а иначе, много хубава игра, пиша плюс на продукцията)

Смях се с глас на тази ѝ глупост:
-Добре че лазерите не са истински, че ако бяха щеше да си нарязана на парчета.
Първо ТЕЗИ лазери СА истински.
Второ, това с парчетата е фантастика, която дори не мога да си спомня на някой филм да я е имало.   JoyJoyJoy
Заразно зло 😁.

# 171
  • София
И аз наваксах, в коментари пишеше, че следващият епизод ще е в петък.

Много беше добра играта с лазерите, така в май не сме виждали досега в риалити.

Караолис го чакаме да се върне в следващия епизод, а явно Дани е разкрит от някои, че е богаташът, въпросът е дали ще го гласуват, че е той, защото Виктор и Яница по-скоро не искат да го посочат дори и да са сигурни. Връщането на Караолис ще им обърка схемите.

# 172
  • out of space
Искам Рости да се върне!
Положението е някак недоклатено без него...

# 173
И аз наваксах, в коментари пишеше, че следващият епизод ще е в петък.

Много беше добра играта с лазерите, така в май не сме виждали досега в риалити.

Караолис го чакаме да се върне в следващия епизод, а явно Дани е разкрит от някои, че е богаташът, въпросът е дали ще го гласуват, че е той, защото Виктор и Яница по-скоро не искат да го посочат дори и да са сигурни. Връщането на Караолис ще им обърка схемите.
Тази игра с лазерите я гледах в Traitors UK и ми хареса, даже я очаквах в нашия сезон. Добре, че не я направиха, защото щеше да изглежда, че тук имитират.
Всъщност там просто трябваше да минават, тук с вързаните очи беше много по-забавно.

# 174
Да ви светна само, че двете риалитита са снимани почти по едно и също време и няма как да се копират едно от друго освен от чуждите оригинали 😁

# 175
Да ви светна само, че двете риалитита са снимани почти по едно и също време и няма как да се копират едно от друго освен от чуждите оригинали 😁
Малко по-рано е Трейтърс, но е ясно, че няма как да има къртици, които да издават в онлайн предаването. Въпросът е, че като веднъж си го видял в едно предаване и то по телевизията, другото ще изглежда като имитация, дори и да е снимано по-рано.

# 176
Няма защо да се копират едно друго българските риалита, защото те всички копират (някои са лицензирани)чужди формати. Както Traitors, така и това си има първообраз - "Million dollar secret", има го и в руски варианти както поединично така и по двойки. Такава игра с лазери съм виждал няколко пъти

Например тук https://swatchseries.is/watch-tv/watch-million-dollar-secret-122320.11052307

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 18:10 от spidrer

# 177
"В трезора" с Петя

# 178
В Инстаграм са сложили график кога ще излизат епизодите:

https://www.instagram.com/p/DSW45SADQ2I/?igsh=MWRvNHpwN3NxOWk1Yw==

# 179
  • София
Епизод 19

има спойлери!!

Никола се завърна, всички му се зарадваха, беше готино. Ами след отпадането на Рости със сигурност това е нещо като малка компенсация, защото за повечето там наистина им дойде твърде много отпадането на двамата топ играчи на хартия в рамките на един епизод грубо казано (те си мислиха и че Никола също е АУТ или поне такива спомени имам).

Играта не ми хареса особено много, но пък поне беше нещо, което досега не си спомням да е давано в който и да било формат (Бригада нов дом не гледам ама там се съмнявам да играят игри). Малко ми дойде изненадваща тази победа на Теа и Никола и то пред Радо и Виктор ама окей, хайде (*махам с ръка*).

Мисията за Дани му дойде дюшеш. Той пък както се притесни такъв, че е трудна и че ще се провали. Чак пък толкова... Колко пък да е трудно да ги накараш да кажат това, което казаха. Особено когато няма какво да губиш, защото ако не се справиш със сигурност си АУТ.
Реално тази смяна на кутията дойде в точния момент за Дани, защото почти всички се съмняваха в него.
По-важното обаче е да видим кой ще отваря кутията в следващия епизод? Т.е. кой ще е избраният от Дани, който да си замине. Има едно много лесно и правилно решение и това да е да изгърми Никола, но имам съмнения, че това ще се случи. Подобни неща никога не са случват в нашите предавания и тежките фаворити сякаш имат някаква невидим 'плот армър'
Ама да видим...
И още нещо, би трябвало официално да съобщят, че ще има смяна на кутиите, досега винаги беше обявявано пред всички. Така че честно казано на виждам и смисъл от това Никола и Теа да са в трезора. Освен ако няма да има 2-ма изгорели (ама няма логика). Един след гласуване и този, който ще е избран еднолично от Богаташа.

А ето го и епизод 19

Общи условия

Активация на акаунт