Къде е златото? Ново риалити

• 10 930
  • 232
  •   2
Отговори
# 210
Мале мале!  Щях да се гръмна на това гласуване!  Мега нелогично!

Слагам в спойлер за който още не го е гледал
Скрит текст:
1. Люси с трите мозъчни клетки не слуша нейния основен и в момента единствен партньор какво казва - НЕ Е РАДО!!!  Като имаш коалиция, играеш в една посока, не си разпиляваш гласовете. Дори и нищо да не сте се разбрали, сега чуваш че ти казва НЕ Е РАДО. Къде спиш момиче?

2. Виктор - братуха, братле, най-големия приятел, ще му помогна, сълзи, мъка - щрак и изгонва приятеля.

Само една от двете глупости да не беше станала и Яница с два гласа (или повече) издухваше супата.

# 211
Виктор пак реве 😂 Ооо не мога

# 212
Моят коментар
Скрит текст:
За съжаление в това предаване Караолис играе шах, Людмила играе Шашки, а останалите не знаят къде се намират. Много ще ме е яд, ако не спечели Никола, в краен случай Людмила. Категорично не искам Яница и Виктор, но за съжаление Яница има най-голям шанс.

Жалко за Радо, имаше потенциал, но винаги има някой, който е твърде подозрителен. За съжаление стана жертва на това, че никой не искаше да изхвърчи сам (нормално) и нямаше категоричен заподозрян.

Хайде нямам търпение за финала.

# 213
И аз харесвах Радо.
Останаха още 2 епизода, да видим кога ще ги сглобят.

# 214
Яд ме е,
Скрит текст:
че не изгониха Яница, защото наистина имаше реален шанс.
Както Сони казва, ако Люси беше играла заедо с другарчето си, с което уж са коалиция...
Или Виктор, както обясняваше в последствие, че я заподозрял Яница на масата, като започната да закопава Радо с въпросите си, да беше гласувал за нея в такъв случай...
Много са ми странни.
Дано Яница на спечели. Иначе са ок.

# 215
Колкото по-малко остават, толкова по-нелогично играят наистина. Аз не съм и очаквала много от Виктор, Яница и Люси, но все пак...На крачка от финала да не се гласува обективно, а според симпатии, за мен е голяма глупост, а не проява на "чест и достойнство". Но толкова си могат. Всеки, освен Никола, ми е неприемлив за победител. Sorry, not sorry.

# 216
  • София
Аз не го видях като нелогично гласуването, мисля, че Яница успя много сериозно да им вкара съмнения към Радо.

# 217
Аз, честно казано, не разбрах защо Виктор гласува така, това ми беше мега нелогично.
Оф, и на мен всеки друг, освен Никола не ми се струва да е правилния победител.
Особено много пък Яница, не я харесвам и това си е.

# 218
Аз пък въобще не го харесвам Никола... Тази безумна мисия 3 дена, която му спретнаха, за да го пазят...
И "великите" му разсъждения за богаташа все са грешни.
Ех, Рости... Дани... ми бяха най-приемливите.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 22:17 от Bilyana14.

# 219
Не беше нелогично гласуването. Само Никола има имунитет, всеки друг е на принципа "ако не гласувам с мнозинството, може да отпадна аз". Все пак при равенство натежава гласът на Богаташа.

# 220
За другите ми беше ясно защо гласуваха за Радо. Обаче в реда сълзи и сополи на Виктор не ми стана ясен неговия довод…
Иначе - и на мен Дани и Рости ми бяха някак по-симпатични като хора от Никола, но за мен той е много силен играч и в този състав, в който останаха - той заслужава най-много. Съгласна съм, че му осигуриха 2 дни настани от елиминации и не е много честно, ама… продуцентска работа 😆.
Дано поне си ги монтират навреме останалите 2 епизода и оф, ясно е, че нещо са почнали да попретупват. Последният имаше накъсвания, хора от екипа се виждаха, изобщо - малко критика. Може и по-добре.

# 221
Нали не сте очаквали да спазват собствения си график?
И днес няма епизод.
Но са качили подкаст с Радо:

# 222
В инстаграм писаха, че следващият епизод ще е в четвъртък.
Интересно дали финала ще си остане за петък или ще го изместят и него.

# 223
Съмнявам се. Те се бавят, защото не могат да сглобят епизода навреме.

А в четвъртък баш когато има Зона X, Мамник и т.н.

# 224
хора от екипа се виждаха...

Хах, това да им е проблема!
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт