Кое ви харесва повече?

• 672
  • 27
  •   3
Отговори
# 15
В Турция има име Селин, тъй че гласувах за Селина. С турска фамилия и двата варианта на това име биха били добре, другите две имена не биха се връзвали изобщо.

# 16
И аз гласувах за Селина. Успех!

# 17
Селин, Мелис, Елис, Алейна са модерни и често срещани сред турската общност. Ако честотата им не Ви бърка и търсите съзвучие - Селина.
Кое на мен ми харесва от изброените - Кристина, но повече харесвам Христина.

# 18
Гласувах преди да прочета първоначалната публикация на авторката и сега не мога да променя гласа си (мислех, че може да променяме глас в анкета). Та, гласувах за Кристина, но щом презиме и фамилно ще са турски, Селина е по-добрия избор.

# 19
  • на последния етаж
От изброените - Кристина.

# 20
И аз гласувах за Кристина по инерция, без да съм прочела и щях да пояснявам, че Емилия ми харесва.
След като прочетох поста наистина Селина е най-подходящо.
Имам познато семейство с дъщеря Семира. Викат й Мира.

# 21
Семира е много красиво име! 💕

И аз гласувах за Кристина по инерция, без да съм прочела и щях да пояснявам, че Емилия ми харесва.
След като прочетох поста наистина Селина е най-подходящо.
Имам познато семейство с дъщеря Семира. Викат й Мира.

# 22
Celina е често срещано в немскоговорящите страни, много е звучно и се харесва. Познавам момичета и млади жени до 25-30. Може би Селена Гомеш е повлияла, не знам. Сара също е добре познато.

# 23
Певицата е Гомес, не Гомеш и се произнася Селина.

Как се произнася Celina на немски?

# 24
Написах испанския вариант, Селена Гоме [z]  така съм го чувала в повечето случаи.
На немски е Селина.

# 25
  • България
Зависи какви религии изповядват двамата родители и каква ще предадат на детето.

Селина е мюсюлманско, Кристина е християнско. По средата е Емили, което е латински корени. Аз бих избрала Емили.

# 26
  • София
Селена/Селина е древногръцката богиня на Луната...

# 27
  • България
Селена е богинята на Луната, но Салина/Селина Saleena/Selina е турско-персийско име, значещо "като наводнение". Важна е употребата в обществото днес при избор на име. Селина се използва сред мюсюлманите.

Общи условия

Активация на акаунт