Отговори
# 435
Малко по дълго видео от пристигането нс Афи,много е хубава Hug

https://www.instagram.com/reel/DPdaD1XjMrU/?igsh=aWlxdXFjM2l0MnB2

Heart

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 20:08 от Милена Тодорова 756835

# 436
Цитат
Интересно ако както пише Евето,партньорка бъде Су Бурсу,ще я хвали ли народа...
Що? Какво й е? Аз това девойче не съм го гледала, ама е хубавко. Ако и играе ... берекет версин.

# 437
Прочутата сцена Юсуфи Heart Eyes

https://x.com/bizdekuzusu/status/1975235648849092849

Кате, нищо му няма на момичето, играе колкото може Grinning Щом Бурак игра с нея, защо Мерт да не играе?

Гледам, гуруто Сема я хванаха неподготвена за проекта на Рамо. На, ей толкова знае какво става с тях Grinning

https://x.com/Afra_AndCo/status/1975235720622358751

# 438
За такъв талантлив и харизматичен актьор не мисля, че е от значение партньорката. Той доказа, че може да играе с партньорки от различни възрастови групи и да играе убедително. А Су е много популярна в момента, така че това е само плюс за проекта.

# 439
От премиерата на Шахмаран

Не я харесвам Су, но каквото дойде Blush
Наистина е без значение партньорката Grinning

# 440
Аз мисля, че партньорката си е важна, няма сам да играе Мерт. Най-важен е сценарият, разбира се. Не знам какъв героя ще да е този Юсуф, ама ако се съди по името, ще е важна личност. И различна от чапкънина -  "търпение, издръжливост и благодатта на Бог, както и способността за умножаване и съхраняване". Нещо обаче не му върви на сценарии на Онур обаче напоследък. И в "Сърцебиене", чета, много рано започнал доскучава...

# 441
Ще взема да пусна тото. Тъкмо днес си го пожелах - нов проект за Мерт и ето......... изненада. Само партньорката не ме кефи  , ама  ще го преживея. По повод играта ѝ - Бурак игра и заради нея , така че и Мерт ще се справи. Да приема щафетата.  Може пък с него да вземе да се разиграе Бурджу, знае ли човек.

# 442

Еее тя партньорката не се знае коя е.
Ками, тъкмо за теб се сетих, като обявиха Юсуфи Grinning

# 443
Почти съм сигурна , че ще е тя.  Говореше се за Кенан и се случи. Сега ситуацията се повтаря. Във всеки слух има поне малко истина.

# 444
Афо Grinning

Тече в х акция за новата ни партньорка, доста интересни имена минават. Хайърлъсъ Grinning
Бирсен щяла да пише новина, не можала да свари досега Grinning

# 445
Докато чакаме името на новата партньорка, да споделя, че имам напредък по плана ми "Да изгледаме всички проекти на Афра". Преди малко приключих с "Лошо момче". Утре ще споделя впечатления, но отрицателните са повече от положителните.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 00:06 от Fi79

# 446
Е,нашето е най,най.най хубаво Heart Eyes
Стори от Афи ..

Днес е сватбата на Амел,нали?
Чакаме снимки и от булката и от Афра,дано е до приятелката си Hug
Чакаме и Бирса да се произнесе за Мерт..

# 447
Хелоу Stuck Out Tongue Winking Eye Честит вторник Sunglasses

Чакаме да видим Пера Heart Eyes

Чакаме и новини за Юсуфи Heart Eyes

Фи, чакам и анализа Kissing Heart

# 448
Добро утро, момичета Kissing Heart Да изпием кафето си с кеф и да чакаме новините за Афра и Мерт днес Grinning

Еве, има ли сватба днес?

# 449
Добро утро,момичета Coffee

Желая ви прекрасен вторник...нищо,че вали...нека ни е по вода,да отмива лошите събития и емоции Hug

Повтарям тази сладка,наша кукличка

Бурджу,
вчера имала Рожден Ден..а ние улисани в събития и красоти,не сме и разбрали Blush Хубава,лоша,тя направи сериала,който ни омагьоса и събра.
Да е честита,здрава и успешна.

OGM Pictures поздрави Бурджу Алптекин за рождения ѝ ден:
"Една емблематична интерпретация на трогателни истории и незабравими кадри...
Честит рожден ден на нашата уважавана режисьорка Бурджу Алптекин, която вдъхва дух на много от нашите проекти, особено #YalıÇapkını #Çarpıntı 🎂❤️
Нека вдъхновението ви никога не избледнее през тази нова година.
#OGMPictures #YalıÇapkını #Çarpıntı"

Общи условия

Активация на акаунт