Отговори
# 420
Пишат в х, че във вторник Амел се омъжва в Париж и Афра ще присъства. Айде дано Heart Eyes

Миленка, само Демет беше поканена този път Blush

Нинка, каква е теорията ти?

# 421
Спорна седмица и от мен Blush

Лютфие се гордее с детето си Heart

# 422
Афтърпартито...

https://www.instagram.com/p/DPZ3dYDkuel/?img_index=2&igsh=aTVuajBtNjdlbXhi

И може би стари снимки на Мерт,но аз не съм ги виждала..

# 423
Привет !
Пожелавам ви една чудесна седмица , с умерено количество дъжд навън / имаме нужда от него/ и много слънце в душите ни.
От известно време не чета в Х  и в другите теми и се чувствам отлично Stuck Out Tongue Winking Eye
Още съм под влиянието на прекрасните снимки на Афра. Колко му трябва на човек - малко положителни  емоции  и всичко е прекрасно.
И аз вече спокойно мога да чакам новини от ABI . Когато  - тогава ! Афра не ми липсва в последно време . Реклами , дефилета  , а защо не и още нещо , грижи се за феновете си. Поддържа "огъня".
Интересно ми е накъде ще поеме Мерт , след края на снимките. Ако може и той да се включи в нов проект , няма да е зле.

# 424
Няма да е лошо да имаме два телевизионни сериала за нищене Heart Eyes Може би след Нова година Blush

# 425
Здравейте, дами!
Още съм под въздействието на шоуто, което ни представиха Balenciaga! Ненапразно наричат Пиерпаоло Пичоли поетичния романтик на модната сцена. Трябва наистина да си целунат от висша сила, за да подготвиш такава колекция само за три месеца. Сега няма да коментирам моделите, а цялостното представяне и атмосферата, в която ме потопиха организаторите на събитието.
Първо: много ми хареса тази заигравка със светлината при представянето на гостите! Първоначалната ми реакция беше: това светлината в тунела ли е за Balenciaga?! Wink  , но после си дадох сметка, че това всъщност е символика за божествената светлина, защото наистина имаше нещо религиозно и свято в цялостната концепция, която ни се представи.
Второ: Болница Лаенек, със специфичния си архитектурен стил от 17 век, допринесе за цялостната атмосфера. Не знам как да нарека това превръщане на сградата от болница за нелечими жени някога в храм на модата днес - провидение, може би?!
Трето: музиката сама по себе си е магия и дар от боговете, а песента, с която откриха ревюто беше... като от ангелогласен хор. Настръхнах още при първите акорди! Ако някоя от вас знае повече за това изпълнение, моля да сподели (може и на лични). Силно съм впечатлена от мъжките гласове!
Пожелавам ви успешна седмица с един музикален поздрав, който беше включен и в гореспоменатото събитие. Изпълнението на Нина Симон ми е най- докосващо, затова ви предлагам тази версия. Чувствайте се добре! Kissing Heart
https://youtu.be/oHRNrgDIJfosi=_K1ejznwdi1v9Ox1

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 14:18 от Fi79

# 426
Пишат в х, че във вторник Амел се омъжва в Париж и Афра ще присъства. Айде дано Heart Eyes

Миленка, само Демет беше поканена този път Blush

Нинка, каква е теорията ти?
Еве, аз и преди съм споделила, но може би не съм се изказала достатъчно, че съм со кратце по принцип. Но мисля, че Афра и Мерт поставиха амбицията на първо място, пред личното щастие, и са в състезание кой е по-успешен. Не мисля, че е его, а по-скоро амбиция, цел и шанс. Имаше АфРам, но нямаше как да се ограничат в тази форма, колкото и силно да е било привличането, защото всички знаем, че щеше да се изтърка много бързо. Виждам Афра и Мерт отделно в съревнование по-скоро, отколкото заедно в момента. Съжалявам, ако не съвпада с мнението на някой, нито се правя на важна, 🙃 само споделям какво мисля.

# 427
Нинка Heart Тук всяко мнение и гледна точка се уважава, знаеш Blush

Фи, целувам умната ти главица Kissing HeartGrinning

# 428
Еве 👍 благодаря, а колежките, ако прескочат, ще ме докладват, то е ясно Simple Smile
Фи, благодаря за поздрава на адашката Wink
Нашето момиче 🌞🌞🌞😎

# 429

Виждам, че искаш на научиш къде е Пера. Утре сутринта в 11 да се срещнем тук. Ще ти издам една тайна.

Айде чакаме Heart Eyes

# 430
Най-после някакво раздвижване Heart Eyes

Афито и Дисни са се последвали взаимно

# 431
Цитат
Няма да е лошо да имаме два телевизионни сериала за нищене
Предпочитам да се фокусирам върху един. А като знам как се чака по седмица от серия до серия... определено един. Simple Smile

# 432
# 433
Оппааа Grinning Бях в движение и съм изтървала новината. Мерт се връща на екран и то скоро, и то в проект на OGM. Ееее аферин, аферин Grinning Аз съм доволна, говорят за Су Бурджу  като партньоорка Thinking

# 434
Чудесна новина Heart Eyes Мерт дори вече е последвал OGM

https://x.com/judgeXriri/status/1975213958295617723?t=mKjCHeW9hrHBORznU8BbDQ&s=19

Общи условия

Активация на акаунт