Отговори
# 450
Ире, не знам, Амел мълчи от два дни Grinning

Канала на Disney се увеличи с 3000 човека от вчера

Огуз ходи по дефилета, Афито какво прави?

# 451
Дано днес се покаже, или някой я покаже Grinning

Пак слагам, страхотна Heart Eyes

# 452

Видео има с Афито Heart Eyes

Нищо не казва. Много се вълнували и снимали много хубави неща. Явно е правено видеото преди месеци

# 453
# 454
Пак ни излъгаха Grinning

# 455
Привет Kissing Heart

Гори,гори нашето момиче от няколко дни.

Много новини около нашите патрони, дано крайната бомба е впечатляваща.

# 456
# 457
Привет Kissing Heart

Гори,гори нашето момиче от няколко дни.

Много новини около нашите патрони, дано крайната бомба е впечатляваща.

Уоу Heart Eyes
"Кой си ти, когато никой не те вижда?"

# 458
Цитат
Уоу Heart Eyes
"Кой си ти, когато никой не те вижда?"
Страхотен въпрос! Hands Plus1 Blush
Аз, да ви кажа, с огромно нетърпение чака "Пера", много повече ме вълнува и интересува, отколкото АБИ. Мисля, че ще е нещо различно и взривяващо устойчиви представи.

# 459
Кате Hands Plus1

Момичета, аз съм много впечатлена Heart Eyes Исках да кажа точно същото, браво на Афра Heart

И малко за темата на сериала

# 460
От Бирсен Между Март и юни догодина ще гледаме нашия инфлуенсър

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/afra-saracoglunun-basrolunu- … lk-kareler/64810/

# 461
Терзи Heart

Първи снимки от Пера на Disney Plus с участието на Афра Сарачоглу.
Написан от Башар Башаран и режисиран от Бахадър Караташ, Пера е планиран за излъчване между март и юни.
Приключиха снимките на сериала на Disney Plus, с кодово име „Пера“, с участието на Афра Сарачоглу и продуциран от OGM Pictures. Написан от Башар Башаран и режисиран от Бахадър Караташ, Пера е планиран за излъчване между март и юни. Афра Сарачоглу играе инфлуенсър на име Пера в сериала. Заснет в Истанбул и Чанаккале, в сериала участват още Фуркан Андъч, Улви Кахяоглу, Нил Суде Албайрак, Йеткин Дикинджилер, Емин Гюрсой, Тюлай Гюнал, Мехмет Билге Аслан, Назлъ Булум, Абдурахман Юнусоглу и Али Йогуртчуоглу.

ЗА СЕРИАЛА

Пера (Афра Сарачоглу) е жена, която успява да стане тренд с всяка дума и всяка стъпка. Въпреки че се е превърнала в символ на луксозен, естетически приятен и впечатляващ начин на живот, този свят крие много истини. Този блясък е разрушен от събития, които се развиват за една нощ.

# 462
Много време има до Пера Sob

Ден 53/55

На първата снимка Мерт ли е? Режисьорката я е пуснала Thinking

# 463
Кавънч, Кенан, Чаатай и още няколко актьори, за които се редактират сериалните сценарии и допълнително се избират техните партньорки. Надявам се, че и Мерт вече има такъв статут?

# 464
Пера няма да я видим скоро, всички погледи пак на ABI Sunglasses Сценаристката Ейлем Джанполат лайква всички публикации за Афито Heart Eyes Надявам се да напише адвокатката Чагла догру дюзгюн Grinning

Няма ли да почват вече, изчака ми се чакалото Grinning

Фи? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт