Отговори
# 555
Жал ти е, Еве 😃 С такива феновете, защо са му врагове на Мерт?

# 556
Мерт с фенове

# 557
Още с Мерт Heart Eyes

# 558
Това не е Афито 😃
Слагам пак Афито и Лютфие, която също беше подложена на много обиди от някои солота, но явно е останало незабелязано. Сега на мен жал ли да ми е за Мерт, не можах да разбера Thinking

# 559
# 560
Цитат
Пиарите на Мерт демонстративно се отказаха от пиара на "Афрам" чрез публикуваните видеа с някаква истинска афера на Мерт. Те планирано приеха очаквания хейт, с надеждата Мерт да се отърве от агресивните фенове на Афра след това.
Ох, така планирано приеха очаквания хейт, че още не беше изтекла седмицата и уредиха на Мерт репортаж, като предварително го окичиха като коледно дръвче с гривни, очила, гащи и въобще всичко, което феновете разчитат като АфРамски символи. А в устата му сложиха думите "Няма такова нещо" точно за истинската му афера. Такова демонстративно отказване от АфРам не бях виждала. Евала на PR-ите му!
Цитат
Радвам се че пиарът Афрам приключи
Дали е приключил? Сега топката е в полето на пиарите на Мерт. С огромен интерес ще наблюдаваме как ще отиграят. Не знам защо, но не очаквам да чуя и от Мерт "всичко свърши".

# 561
В крайна сметка Афи се оказа много по-смела от Мерт и като работодател на собствения си Пиар, взе решение да каже “Мина..Приключи” и да сложи край на мъките  на Мерт.Сега той е на ход.И той е работодател на своя Пиар…По-смело, моля…..

# 562
Аааа, той вече си изпълни програмата. Джентълменски се смееше и раздаваше въздушни целувки на всички папараци. Значи въпросите им са смешни.

# 563
Ами да му кажат вече,че широката публика не е чак толкова проста.Не може до безкрай да я държиш в напрежение.В даден момент писва и хората си намират други герои за които да се вълнуват.
По този повод, по-рано днес писах,че ако Мерт не каже нещо съществено по въпроса,нищо от “гениалния” Пиар не е приключило….
Разбирам да не го питат,но те го питат…
Достоен отговор е и да кажеш,че не коментираш личния си живот….Приема се!
Но, нищо такова не сме видели.
Харесвам Мерт,като актьор,но в живота се държи детински.Много е млад още,но вече е доста известен и трябва да поеме отговорност за действията си.
Момичето,с което го бяха снимали на папарашкото клипче има родители и не мога да си представя как се чувстват.Не е Ок!

# 564
  • София
Дали е приключил? Сега топката е в полето на пиарите на Мерт. С огромен интерес ще наблюдаваме как ще отиграят. Не знам защо, но не очаквам да чуя и от Мерт "всичко свърши".

Разбира се, че няма да чуем нищо подобно от Мерт - ето, снимки отново с щастливи негови почитателки и "анализи" и от други негови почитателки колко е невероятен и "щастлив". Не знам колко е щастлив, но аз виждам как самочувствието му доста е пораснало и поведението му няма нищо общо с поведението на онова срамежливо момче в началото на снимките на Ялъто. Мерт вече е много самоуверен и всички тези снимки и усмивки ги прави, както тук ни обучават, за ПР. Просто вече е придобил доста голяма рутина в поведението си с фенките си. Бих искала да го видя как ще се държи на едно сериозно интервю от сериозна медия...
Чакам с огромен интерес отговора от Мерт...
А и рекламата на новия сериал, в който участват Мерт и Мирай като любовна двойка, май май Рамо скоро няма да излезе от тази роля, ще видим...

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 06:42 от jvarbanova

# 565
Добро утро,момичета Kissing Heart

Би било прекрасно наистина,някой да нарисува Афи..но доказал се художник,не ИИ.

И като говоря за ИИ,сценарии се развяват за Истинската история на Афрам..ами би било чудесно да гледаме този сериал Heart Eyes

Не е решил някой да го направи,не го е направил.Само трябва да подбере актьорски състав и готово.

В тази връзка вече има такъв проект,създаден с изкуствен интелект..
Вече всичко е възможно..

🎬 Vitpepper Studios се готви да пусне първия турски сериал, създаден изцяло с помощта на изкуствен интелект, „Тесеракт“.🆕
♦️Проектът разказва историята на майка, изгубена между алтернативни реалности, докато търси изчезналото си дете.

В сериала участват Йозджан Дениз и Акън Акъньозю, които са прехвърлили правата върху техните гласове и образи, пресъздадени от невронна мрежа. Главната героиня, Лейла, е изиграна от виртуална актриса, създадена от изкуствен интелект, „Yz“.

♦️Шест епизода, по 7-9 минути всеки
♦️На английски език

Vitpepper Studios ще представи сериала на международно ниво на телевизионния форум MIPCOM в Кан, който започва на 13 октомври.

Бирсен Алтунташ

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 09:12 от Милена Тодорова 756835

# 566
Добро утро Simple Smile
Цитат
Харесвам Мерт,като актьор,но в живота се държи детински.Много е млад още,но вече е доста известен и трябва да поеме отговорност за действията си.
Мелоди, ами не е вече много млад според мен. След 3 месеца и нещо ще навърши 28 години.

# 567
Хелоу, мацки Kissing Heart

Мердо от снощната среща с фенки Heart Eyes Едното момиче се похвали, че се обърнал към нея на италиански - Ciao bella - Здравей, красавице Blush

Афито в световния тренд вчера Heart

И партньорска подкрепа Heart Eyes

# 568
Привет, момичета Blush

Снощната дрешка на Мерт Heart Eyes

Heart Eyes

# 569

Още се смея Grinning

Общи условия

Активация на акаунт