Отговори
# 540
Мдааа Grinning Фен съм на тейзето от асансьора Heart Eyes

# 541
Пометоха ни, барабар със закона! Simple Smile

# 542
Страхотна беше Афито, отговори на всички въпроси директно. Разбрахме, че се вълнува и за Пера... Дано излезе още март месец, в най-близкия срок Heart Eyes

# 543
Сет в Куручешме днес, 55/58

# 544
Интересно,с какво наруших правилата,но нейсе,очаквам скоро да разбера.

# 545
Нейсе, да сменим темата Grinning

Щом няма да са двойка с Кенан, очаквам да вкарат някой левент за Чагла Heart Eyes

# 546
Нейсе, да сменим темата Grinning

Щом няма да са двойка с Кенан, очаквам да вкарат някой левент за Чагла Heart Eyes

Юсуф как го виждате в ролята на левента? Представяте ли си какъв фурор ще настане?!
P.S. Запазвам си правото да коментирам Интервюто! (с главно И и удивителна Wink ) по- късно, че в момента имам задачки.

# 547
Юсуф ли? Не, Мерт заслужава собствено шоу, собствен сценарий и специално избрана партньорка Heart Eyes

За Афра нещо ново, да видим как ще изиграе горещи сцени с друг партньор, ще й се получи ли...

# 548
Аз няма да коментирам,всички имате лайк от мен. Heart Eyes

Аз ще следя всичко което се случва с Афи,това е.

Истинска,смела жена Heart

# 549
Скрит текст:
Пиара  по света е еднакъв

До края на сериала  екипите от  пиари на двамата са били съгласувани  и постигнаха зашеметяващи резултати в ръст в пъти на популярност  и доходи  на двамата .
Тяхната стратегия беше ясна: „Има Афрам – Няма Афрам – Има Афрам...“
Неприятно е да признаем, но и двамата участваха в изпълнението на тази успешна стратегия.

След края на сериала обаче стратегията им се различава.
 Пиарите на Афра се стараят да увеличат броя на публикациите за нея преди началото на новия ѝ сериал и успяха да я направят най-коментираната и популярна едва след като отново включиха Афрам.
Онур и други подобни изпълняват поръчки от типа „Има – Няма Афрам“. Те не са разорени от адвокатите на Афра само защото работят за пиар екипите и

Мерт не може да обясни, че пиарът около Афрам беше част от стратегия и успешна реклама. Той не може да говори против Афра, но настоящата ѝ стратегия е евтина и му вреди както професионално, така и лично.

Пиарите на Мерт демонстративно се отказаха от пиара на "Афрам" чрез публикуваните видеа с някаква истинска афера на Мерт. Те планирано приеха очаквания хейт, с надеждата Мерт да се отърве от агресивните фенове на Афра след това.

Той никога не е заявявал, че е влюбен в Афра или е бил обвързан с нея /или която и да е / за да се налага да дава обяснения  за интимния  си живот . Мерт е само потърпевш в тази ситуация.

Допълвам предишния си коментар.
Моето виждане е, че пиар екипите на двамата са се договорили Афра официално да затвори темата, защото Мерт щеше да каже, че не е имало нищо. За феновете на Мерт това е без значение, но за феновете на Афра нямаше да е простимо да бъде обявена умишлена заблуда с цел печалби и рейтинг.

# 550
Цитат
 Не, Мерт заслужава собствено шоу, собствен сценарий и специално избрана партньорка
Ирина, и ти си права! Нека Мерт сам да грее на звездния небосклон, без да дели слава с Афра, Кенан и др.
Бенита, направо ми стана мъчно за Мерт и за това колко е бил употребен. Мъчно ми е за тихия му бунт и за това пълно несъобразяване с желанията му. Горкичкият той!
Според феновете на Мерт връзката му с Афра е PR. Според феновета на АфРам, каквото и да кажат или направят двамата, ако не включва и другия, пак е PR. Мерт се целува с друга девойка - PR е, Афра казва, че всичко е свършило - PR  е.
Аз съм тотално объркана в търсенето на истината. Wink
Чакам инфо за ABI!

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 20:57 от Fi79

# 551
Цитат
  Не, Мерт заслужава собствено шоу, собствен сценарий и специално избрана партньорка
Ирина, и ти си права! Нека Мерт сам да грее на звездния небосклон, без да дели слава с Афра, Кенан и др.
Бенита, направо ми стана мъчно за Мерт и затова колко е бил употребен. Мъчно ми е за тихия му бунт и за това пълно несъобразяване с желанията му. Горкичкият той!
Според феновете на Мерт връзката му с Афра е PR. Според феновета на АфРам, каквото и да кажат или направят двамата, ако не включва и другия, пак е PR. Мерт се целува с друга девойка - PR е, Афра казва, че всичко е свършило - PR  е.
Аз съм тотално объркана в търсенето на истината. Wink
Чакам инфо за ABI!

Разбира се, всичко, което достига до медиите и социалните мрежи, е поръчано и одобрено от техните пиари. Все пак става въпрос за пиар с печалби от стотици милиони. Личните им животи са неизвестни и нямат връзка с печалбите и популярността, идващи от АфРам. Радвам се че пиарът Афрам приключи

# 552
Нека все пак като си говорим за тези стотици милиони, да не забравяме, че трябва да ги делим на 25, защото 100 турски лири са 4 лв. Или 100 милиона турски лири примерно са 4 млн. лева, за които могат да се купят няколко нормални апартамента в София или един-два по-големи и луксозни пак там.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 19:33 от Милна

# 553
Не разбирам защо на Мерт и Афра им трябват някакви проекти и сериали? Имат си PRи и си правят кариери без много усилия... Две целувки, едни очила и могат да се пенсионират.
Афра и Мерт са артисти, имат цели, души и сърца. Заслужават уважение за труда и таланта си. Стига с тоя АфРам PR...
Искам да ги видя вече в нормално русло, с колеги, усмихнати, и вървящи напред и нагоре. Забиха ги с това АфРам. Е свърши се. Да гледаме напред.

# 554
Слагам пак Афито и Лютфие, която също беше подложена на много обиди от някои солота, но явно е останало незабелязано. Сега на мен жал ли да ми е за Мерт, не можах да разбера Thinking

Общи условия

Активация на акаунт