Отговори
# 525
По-ясно от това - няма накъде . За мен темата е затворена отдавна , ама на някои хора и директно да го кажеш , пак няма да повярват и ще продължат да ги лепят един за друг.
Лелята  в  асансьора ме разби - гледа я в устата , мята ръката и май е доволна от отговора.
Време беше да се каже открито  и пак Афра го прави.   Мерт винаги се хили и раздава целувки - нищо ново под слънцето вече почти 3 години.
Ами , всеки по пътя си и да са щастливи.

# 526
И аз чух Афито да казва “Свърши се..Отмина”
Обаче щом Мерт не е казал,че е свършило значи нищо не е свършило..🤭😅😂
Ревюто на Шанел тотално ме отвя и не можах да отдам дължимото тук на Баленсиага, Афи беше приказна❤

# 527
Лелята в асансьора със сигурност щяла да гледа ABI Grinning

# 528
Melody19, демек последната дума е на Мерт. Коя е Афра , че да казва с кой има връзка и с кой няма. Ама-ха !  Тя да е благодарна че игра с Мерт , иначе нямаше да е толкова популярна /смях в залата/. Чакам с интерес следващия репортаж с Мерт. А за Онур А  съм си подготвила кърпичка , за сълзите от смях. JoyJoy

Сега сериозно ! Чакам с нетърпение  ABI. Щом няма да е типичния сериал за двойки  - още по-добре. Наситих се на  еднакви сюжети и клишета - любовници , незаконни деца изскачащи от нищото след 10 години, нещастни любови, злобни бивши  и т.н.

Потънала съм в дебрите на скандинавската крими литература и кино  и чакам ABI  да ме измъкне оттам.

# 529
Да, Афра сякаш окончателно попари нашите надежди, но пък от друга страна, за да е свършило нещо, то трябва това нещо да го е имало. Още един аргумент в полза на бъдещ сценарий за сериал "Истинската история на АфРам".

# 530
Добро утро, момичета ☕️☕️☕️
Афра, освен че категорично сложи край на илюзиите за връзка с Мерт в момента, призна че е имало такава, категорично. Ако не съм изгубена в превода, имало, но свърши. Браво на Афито за мъжеството, лиготиите на Мерт се изчерпаха. Много го харесам, ама има да гони Афра по сила и смелост. Sorry not sorry.
При колежките настъпва нова вълна с еднорози. 😃 Хората не разбират от дума, че не е не.
Иначе бабата-фен много се радва на Афито.
Чакам Аби и вълнението по излизащите нови серии, липсва ми. И Юсуф също.

# 531
Ками, така е!Трябва да се чуят и двете страни.Не може само едната страна да казва…Другата страна също е важна,а може и да мисли по друг начин.Нищо не сме чули…
Определено следва продължение 🤭

# 532
За мен е достатъчно едната страна да каже , че връзка няма.  Иначе другата страна , ако не приема края може и 10 години да си мисли , че има такава.
Дано не изпадат  в обяснителен режим.

# 533
Е, ако Афра заявява че няма връзка, пък Мерт твърди или намеква обратното, трябва да потърси помощ. Но мисля, че случаят не е такъв. Иначе Мерт нямаше да разхожда Селин от Лондон, през Париж, до морето. И после да не ми обясняват кой използвал ПР, че то много специалисти. Някой използва нечий имидж, но това не е Афра.
Липсва ми енергията на излизащите епизоди. А Афра и Дирен са суперенергия също. АБИ да почва!

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 12:18 от Ninka555

# 534
За мен е достатъчно едната страна да каже , че връзка няма.  Иначе другата страна , ако не приема края може и 10 години да си мисли , че има такава.
Дано не изпадат  в обяснителен режим.
А, и 2 години стигат - като в "Рибарче", където Сейран се опита да намери щастие другаде и с друг, ама не успя. Не й се получи. На Ферит също. Вярно, че животът не е сериал, но знае ли човек. Обаче при артистите такива раздели не изглеждат толкова драматични. Сигурно защото умеят да се прикриват за разлика от обикновените хора.

Обаче нека си представим, че връзка е имало и по-хлътналата е била Афра, докато Мерт не чак толкова, не съвсем или дори съвсем не, щом открито не признаваше за връзка. Обаче сега нещата се обръщат и вече Мерт е по-хлътналият. Тоест това са си вече цели два сезона на "Истинската история..." Дали ще има и трети ще видим. Но така е в любовта - някой беше казал, че в нея единият обича, а другият се оставя да бъде обичан.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 12:05 от Милна

# 535
  • София
Отново Афра беше тази, която съобщи на всички, че нещата с Мерт са приключили и ако някой се съмнява в това, за мен е много странно. Всъщност всичко беше ясно доста отдавна (спомням си един клип от нощта след рождения ден на Мерт), но съвсем очевидни станаха в Акяка. Повече няма да коментирам, има достатъчно такива.
Сега чакам след снимките Мерт да замине може би за Лондон или другаде, знам ли? Може би Селин го чака както на доста места в нета пише, че тя е любовта на живота му - това мен лично не ме интересува вече. Свободен е да бъде с която иска.
Разбира се, че го харесвам като актьор, чакам с нетърпение неговите проекти.
Но първо ще гледаме Афра в АБИ както се очертава и съм сигурна, че изпълнението й ще бъде топ.

# 536
Върбанова, ти спираш да коментираш, обаче Сема продължава да се излага в Х. Какво ли не прави човек за едното взаимодействие Grinning
Тези, които твърдят, че двамата работят с OGM и създават впечатление, че това е нелеп PR трик, не си имат работа с роботи и телевизионни герои, а с две човешки същества, които могат да изпитват чувства.
Не могат да понесат да чуват толкова откровени неща, продължават да ги преследват и да намекват, че Афра и Мерт правят това заедно с продукцията. Само си помислете!

# 537
# 538
Е, Еве, тя вярата бавно и трудно се разпада. Ако пък е съчетана и с някаква амбиция, има съпротива до последно и ... търсене на какви ли не невъзможни обяснения. Доказано! Blush

# 539
Афра и Мерт излязоха от Рибарче и се сбогуваха с персонажите си , обаче феновете упорито живеят във филма.
В това , че не са заедно няма драма. Хората се срещат , обичат се , разделят се  и продължават напред.  Единственото сигурно нещо в живота е промяната. Обстоятелствата се променят , оттам и интересите и посоките.
На мен ми е непонятно , че още се пише за АфРам , след като АфРам вече няма. Това не значи , че някога в бъдеще време няма пак да са заедно. "Неведоми са пътищата Божии".
За Мерт бих следила новините  в темата , ама само толкова.

Общи условия

Активация на акаунт