Отговори
# 720
  • София
Цитат
Еее Мерт е незаменим, невероятната му игра в "Изоставеният мъж" спаси филма, а това спасение е и благодарение на взаимодействието му с фенки от всички възрастови групи, народности и занятия.
Поздравления за Мерт Рамазан Демир, харесвам го, супер е.
Така си е, Върбанова!
Афра да му мисли... Тя губи феновете си. Нито сериала й ще гледат с този "изтупан от нафталина актьор" (цитирам мнение на зрител), нито на снимка ще я харесат. Дано да е спестила някой лев от "Рибарче", че иначе не знам как ще я кара горката.

Абсолютно съм съгласна и съпричастна към финансите на Афра, но за щастие тя има и друг източник на доходи.

За Мерт - не знам, беше на едно Бърбъри преди доста време в любимия му Лондон...чакаме неговата комбинативна агентка да го спретне в ново модно дефиле дали пак на Острова или на Ботуша...ще видим. Те и двамата май харесват тези дестнации.

# 721
Върбанова, да разбираме ли, че майското посещение в Позитано е дало резултат? Мина доста време и вече бях изгубила надежда. Сега се въодушевих пак Heart Eyes

Heart

Взаимодействието не е зле, нали Grinning

Ако не бяха спамили, щяха да са поне 5000 лайка Sunglasses

# 722
Чакаме с нетърпение Heart Eyes

Този фенски, но дай Боже довечера официален Heart Eyes

# 723
Ехеее,страниците във Фейсбук започнаха да се радват Grinning

Сикорски,ясновидски способности имаш
Kissing Heart

Пак да повторя тази сладка муцунка Heart Eyes

# 724
Това нищо не е, ти гледай радост довечера Heart Eyes

# 725
Това нищо не е, ти гледай радост довечера Heart Eyes

Eве, то всички ще се радваме, ама изглежда причините за радост ще са различни. Grinning

# 726
  • София
Върбанова, да разбираме ли, че майското посещение в Позитано е дало резултат? Мина доста време и вече бях изгубила надежда. Сега се въодушевих пак Heart Eyes

Heart

Взаимодействието не е зле, нали Grinning

Ако не бяха спамили, щяха да са поне 5000 лайка Sunglasses

Ирина, за съжаление нямам достоверна информация, а на слухове...не знам доколко мога да им се доверя.
Но...всичко е възможно, въпреки че въпросната агентка май доста отдавна не се е появявала в публичното пространство, мисля от купуването на къща в Асос от нашия красив и талантлив патрон.

Ето, появиха се снимки на патрона ни от едно празненство доста отдавна и друго, предполагам ще гледаме в новия му проект съвместно с Мирай Данер. Чакаме да видим химията помежду им, която още отсега възпламенява доста от почитателите.

# 727
# 728
Като споменахте Скарлет О' Хара, да припомня нейната класическа фраза: "Няма да мисля за това днес, ще мисля за това утре".  Или с нашето: Няма смисъл да викаме "хоп", преди да сме скочили. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 729
Момичета, новата тема, хеле шукюр Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.bg-mamma.com/?topic=1822657.new#new

Общи условия

Активация на акаунт