⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 30 425
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Нотариусът заверява подписа, него не интересува съдържанието на пълномощното. Това за автомобили.

Ако е за автомобил точно така беше. Нотариус заверява пълномощното на блг. След това се превежда.

# 406
Здравейте,  тръгнала съм на "здравен пазар" с два въпроса -
1) В Св. Анна клиниката по гинекология е различна от родилно отделение, и ако става въпрос за гинекологична операция си за клиниката по гинекология, която е в хирургияния блок, а не в старата сграда
2) В отделенията различни от родилно не виждам възможност за избор на екип. В Св. Марина за всяка операция може да си избереш кой да те оперира, независимо от отделението, как стои въпроса в Св. Анна с планов прием, не е през спешното

# 407
скаридка, при мен пътя е бил обратен - избирам лекар и където той оперира там отивам и аз . В конкретните случаи в онко гинекологията в Аспарухово.

И въпрос от мен, знаете ли откъде мога да си взема стартовия пакет с евромонети, т.е. да е наличен ?

# 408
Във Варна няма, ако имаш път към по-малките градове Провадия, Девня, но гледай да е в клон на банка, чийто клиент си

# 409
В петък в Обб на Чаталджа, имаше клиент преди мен, който си купи 1-2 пакета с монети. Дали имат все още в наличност, не зная.

# 410
Скаридка, не разбирам въпросите ти. Би ли уточнила евентуално ако мога да ти дам някаква насока.

# 411
За Евромонетите - Преди един ден си купих без проблем два пакета от ДСК, офис на частно банкиране до пощата.

# 412
А, защо си купувате евромонети? Не съм се замисляла за тази възможност и затова питам.

# 413
Реа, първият го изясних . Обаче вторият си стои, защото в ценоразписа на болницата има избор на екип и самостоятелна стая само за родилно отделение. Другите отделения не ми е ясно как и на каква цена може да си избереш екип за планова операция..

# 414
За УМБАЛ "Св. Анна" предполагам питаш? В ценоразписа на лечебното заведение се виждат и други възможности. Например ако се постъпва в Неврохирургия има за операциите цени за екип.

# 415
  • Deutschland/HE
А, защо си купувате евромонети? Не съм се замисляла за тази възможност и затова питам.

Някои си ги купуват с идеята да си ги запазят, може в бъдеще да имат колекционерска стойност. Според мен идеята е да се запознаеш как изглеждат, да имаш в първите дни дребни.

П.С. Според мен през януари е най-добре повече с карта да се плаща, защото може да ти връщат смесено ресто (евро и лева) и ще има много обърквания.

# 416
  • 🌊
Лятото лежах в Гинекология. Имат избор на екип, но не и самостоятелна стая. "Съкилийницата" беше с операция и лежахме заедно на втория етаж.

# 417
Признавам си случаено си купих да имам монети за баницата от бг емисиите
Благодаря ви и за информацията з Св Анна, нещо не съм на център тези дни и ми личи
Чебурашка, клиника Гинекология не е ли на 4ти в голямата "нова" сграда, където са и ортопедия, урология и тн..? Къде на втори етаж, в коя сграда?

# 418
Аз ги исках ( намерихме в ОББ) за да може децата да свикнат с тях Simple Smile, понеже те повече ползват кеш.

# 419
  • 🌊
Признавам си случаено си купих да имам монети за баницата от бг емисиите
Благодаря ви и за информацията з Св Анна, нещо не съм на център тези дни и ми личи
Чебурашка, клиника Гинекология не е ли на 4ти в голямата "нова" сграда, където са и ортопедия, урология и тн..? Къде на втори етаж, в коя сграда?
Гинекология е в старата сграда на втория, на третия е родилно, на четвъртия е кардиология. За последните не съм сигурна, но със сигурност не е нищо свързано с АГ. Ако има избор на екип се плаща  в нея, а останалото по ЗК се ходи в новата.

Общи условия

Активация на акаунт