⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 28 394
  • 699
  •   1
Отговори
# 60
Направи си и принтирай на двойнозалепящ лист А4🤗 или виж в Тему.

# 61
В магазин Теди може да проверите - Делта мол и Гранд мол

# 62
В Теди ходих , нали питах преди месец също за етикети - имаше само такива за тетрадки. Не ми допаднаха като дизайн.

Светулке ти не беше ли казала за място където могат да се поръчват по собствен дизайн. 

# 63
  • In transit
Casual, съжалявам, че не си намерила. Моите, които бях купила от Теди изглеждат така:
Скрит текст:
Само, че бяха на листи х 6 броя, не на ролка. Мислех, че са в постоянния им асортимент.

# 64
В Теди ходих , нали питах преди месец също за етикети - имаше само такива за тетрадки. Не ми допаднаха като дизайн.

Светулке ти не беше ли казала за място където могат да се поръчват по собствен дизайн. 
Мен ли питаш, иначе съм Светкавица😀
Да, зная място, в което ми правиха етикети за бяла на сина ми, но в случая исках нещо по-обикновено,затова питах за ученически. А ученически имаше някога с картинки. Чак да поръчвам, няма смисъл, защото искам малко на брой, но различни.

# 65
Привет! Във Варна на кой кауфланд или лидл може да се плаща в брой на каса на самообслужване? Благодаря!

# 66
Привет! Във Варна на кой кауфланд или лидл може да се плаща в брой на каса на самообслужване? Благодаря!

Във всеки Кауфланд има два вида каси на самообслужване-само с карта и в брой/карта. На тези каси също е възможно да се плати и с електронен ваучер. За Лидъл не съм обръщала внимание, но едва ли е нещо различно.
Всъщност единствената разлика, която ми е направила впечатление е, че на Лидъл касите не може да се плаща е електронен ваучер все още.

# 67
Лидл на Мир нямат каса в брой, и може с ваучер за храна

# 68
Трябва ми гастроентеролог. Моля, препоръчайте ми някои във Варна, без д-р Влаева.

# 69
Аз мога за лидл Аспарухово и възраждане да добавя, че нямат каси на самообслужване в брой.

След като вече първият един час сутрин и последният един час вечер от работното време работят само каси на самообслужване и позволяват все пак по изключение да платиш в брой. Надявам се скоро да ги направят и самите каси на самообслужване да приемат в брой.

# 70
  • Варна
Знаете ли къде продават памучни блузи с дълъг ръкав?

# 71
  • Deutschland/HE
LC Waikiki, HM, Reservd, сигурно и в Пепко има.

# 72
Трябва ми гастроентеролог. Моля, препоръчайте ми някои във Варна, без д-р Влаева.
Николай Георгиев, искрен коцев

# 73
Трудна работа. Д-р Красимир Иванов.

# 74
Някои посещавал ли е д-р Албена Димитрова в Медикъл плюс?

Общи условия

Активация на акаунт