⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 28 480
  • 701
  •   4
Отговори
# 75
Някои посещавал ли е д-р Албена Димитрова в Медикъл плюс?
Аз, но в момента съм в последващо лечение и затова не се включих.  Изчаквам да видя дали ще има ефект. За първи път я посещавам, като цяло съм с добри впечатления. Ако искаш пиши ми на лични.

# 76
Къде има машина за стотинки?

# 77
Къде има машина за стотинки?
В Метро. Даже днес имаше опашка за нея.

# 78
Кауфланд възраждане има машина за стотинки.

Добавям и че със стотинки може да се плаща там където има каси на самообслужване в брой.

# 79
  • In transit
Трябва ми гастроентеролог. Моля, препоръчайте ми някои във Варна, без д-р Влаева.
Синът ми ходи при проф. Искрен Коцев и беше много доволен.

# 80
  • Варна
За Коцев и от мен препоръка. Преди години, нямаше специалисти във Варна на неговото ниво. Баба ми имаше много рядко заболяване и той беше единствения в БГ, който го лекуваше и диагностицираше.Друг е въпроса, че той вече е пенсионер и ако трябва да се прави някакво изследване или хоспитализация, най вероятно ще се правят от друг лекар.

# 81
проф. Искрен Коцев е лекар от много високо ниво. Който може да си го позволи.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 10:34 от _re_ge

# 82
  • varna
преди години попаднахме на него в Майчин дом, първо прегледа дъщеря ми и после каза, че не може да назначи лечение понеже е дете. Прегледът беше платен.

# 83
Търся в района на РЗИ козметична която да прави масажи на лице и да сте доволни.

# 84
Момичета , къде мога да намеря вкусен козунак в района на колхозния пазар или някъде наоколо?

# 85
Срещу Лидл на бившия дом "Младост" видях голям надпис върху новата постройка "SINSAY".
Да не би да е отворил нов магазин там?

# 86
В Мадара дали има домашни чехли от естествена кожа? Агнешка например?
Или в някой от Моловете? Ако сте забелязали цените ще ми е от полза.
Искам нещо топличко за краката 😀

# 87
Мога да Ви предложа два сайта с хубави български чехли от кожа, нямат магазин във Варна.

# 88
Мога да Ви предложа два сайта с хубави български чехли от кожа, нямат магазин във Варна.
Да, може. Ако не намеря физически, ще поръчам онлайн.
Но ката цяло ми се искаше да меря.

# 89
  • Варна
2000 ли вече шофьорският курс? Има ли някъде за по-малко, не за сметка на качеството, разбира се?

Общи условия

Активация на акаунт