⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 28 545
  • 704
  •   2
Отговори
# 90
Мога да Ви предложа два сайта с хубави български чехли от кожа, нямат магазин във Варна.
Да, може. Ако не намеря физически, ще поръчам онлайн.
Но ката цяло ми се искаше да меря.

https://www.veskbulgaria.com/

https://milvena.com/

Аз съм поръчвала от първият сайт за коледни подаръци и всички много са ги харесали. Много хвалят и вторият сайт. За тези пантофи от форума разбрах.

# 91
  • Варна
Толкова е шофьорския. Ако искате по-евтино, може да намерите с около 200-300 лв надолу, но ще е на скапана кола. Това е положението. Имам близък приятел индтруктор, та знам от първа ръка.

# 92
  • Варна
Моят син кара през пролетта за по-малко. Обаче само 1 кола. Повреди се и всички висяха чакайки ремонта. Накрая довърши на друга кола. Ако сте готови на такива компромиси, става.

# 93
Момичета, търся качествена свинска мас.
Не за готвене, а за мазане на тяло.

# 94
  • In transit
Момичета, търся качествена свинска мас.
Не за готвене, а за мазане на тяло.
Лидълската е хубава, в пакетчета е, като краве масло. Иначе съм купувала една в кофички от кисело мляко, на някаква фирма от Велики Преслав, в Бурлекс я продават.

# 95
  • ВАРНА
На Колхозния,точно срещу Била в магазинчето за туршии имат много хубава свинска мас.

# 96
  • Варна
Здравейте! Препоръчайте ми фирма за изработка на вътрешни щори. Да работят качествено и на нормални цени, ако може.

# 97
  • Варна
От къде и какъв чадър да си купя?
Моят чисто нов от Джъмбо го уби дъжда във вторник на първото отваряне. Начупи го като сламки.

# 98
  • In transit
Деспина, в DM има доста чадъри, като модели и цени. Гледай спиците да са малко по-дебели, ако са много тънки се чупят и обръщат лесно.

# 99
  • 🌊
И в арт93 има, но не препоръчвам. Подариха ми чадър от там, уж подсилен, уж защити и накрая ходех няколко пъти като мак из квартала.

# 100
  • Варна
Предният начупен беше от ДМ и затова взех от Джъмбо, ама тоя се оказа още по-зле.

# 101
На Самсонайт преди много години съм вземала и качеството беше мн добро. Но цените им вече май са доста "солени"
Сега съм с на Бенетон от ДМ. Какъвто и да е обаче при бурен вятър не мисля че може да издържи

# 102
  • Варна
Търся четка за почистване не под и плочки с дълга дръжка.

# 103
  • Варна
Моят чадър е от Лидл, огъва се в двете посоки без да се чупи. Вече 2 години го ползвам. Пускат ги понякога, ако видите препоръчвам.

# 104
лидълските са здрави, но и те дават фира. Лошото е, че не са в постоянния асортимент. И когато ги пуснат при нас в кварталния Лидл пенсионерите умират да си купят чадъри. Така и не съм открила защо.

Общи условия

Активация на акаунт